gtemata.com

Cum să trăiești fără prieteni în școală sau în universitate

A nu avea prieteni nu este întotdeauna o problemă, ci, dimpotrivă, pentru anumite tipuri de personalitate poate fi, de asemenea, pozitivă. Acest lucru ar trebui abordat în mod diferit dacă mergi la școală (în învățământul elementar, liceu sau liceu) sau la universitate.

conținut

paşi

Imagine intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 1
1
Fii activ. Dacă nu doriți să vă înscrieți într-o echipă, nu faceți nimic, puteți juca sport. Du-te înot sau patinaj. Joacă fotbal în grădină, poate în compania fratelui tău, a altui membru al familiei sau singur. Faceți o plimbare cu bicicleta, alerga, mergeți, dansați-vă muzicii preferate. Participați la sala de sport cea mai apropiată de casa dvs. Există multe activități și nu trebuie să socializați cu alții.
 • Imagine intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 2
  2
  Fii creativ. Puteți să cultivați acest aspect al dvs. dacă nu doriți să petreceți timp cu alții. Desenați, citiți, scrieți, pictați, coaseți. Creați fotomonturi cu Photoshop sau aflați cum să jucați un instrument. Fotografierea este o altă idee plăcută și chiar puteți încerca să filmați videoclipuri. Scrieți melodii, înregistrați-le și le produceți.
 • Imagine intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 3
  3
  Utilizați imaginația și visele voastre. Îți poți imagina să mergi la Hogwarts cu Harry Potter sau să fii superstar. Îți poți imagina că ești în Terabithia. Îți poți imagina să ieși cu Johnny Depp sau Brad Pitt. Pe scurt, visezi tot ce vrei. Imaginația nu are limite.
 • Imaginea intitulată 130053 4
  4
  Alăturați-vă unei comunități online. Nu trebuie să-ți faci prieteni dacă nu vrei, dar uneori vorbind cu alții poți să ușurezi singurătatea. Nu trebuie neapărat să le vezi în persoană. Dacă doriți, puteți contacta unul sau doi oameni pentru fiecare interes pe care îl aveți. Cu toate acestea, puteți petrece timp singuri la computer. Scrieți câteva articole pe wikiHow sau răsfoiți pe web.
 • Imagine intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 5
  5
  La școală, distrează-te. Uită-te în jur pentru a găsi un loc frumos și liniștit. Ar putea fi oriunde: în spatele unor tufișuri, lângă un copac ... Adu-ți cărți sau stilou și hârtie cu tine. Stați în acest loc în timpul recreerii. Va fi micul tău colț privat, unde poți să citești, să-ți faci temele, să te desenezi, să te scrii, să te dedici oricui vrei.
 • Imagine intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 6
  6
  La pranz, stai singur la masă. Dacă școala o permite (sau știți că nu veți fi prinsă cu mâna roșie), ascultați muzică pe iPod, pe MP3 player sau pe un CD player. În cazul în care aveți șansa, puteți chiar să stați în altă parte pentru a mânca.
 • Imaginea intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 7
  7
  Dacă profesorul atribuie o activitate de grup, întreabă-l dacă îl poți face singur. Probabil va răspunde da. Dacă nu, încercați să vă alăturați unui grup. Nu găsiți pe nimeni? Profesorul va trebui să-l aleagă pentru dvs. sau va fi obligat să vă permită să faceți singur proiectul.
 • Imaginea intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 8
  8
  Dacă părinții dvs. o permit, adoptați un animal de companie: Prietenii blanzi sunt adesea mai de încredere decât ființele umane.


 • Imagine intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 9
  9
  Dacă nu sunteți sportiv sau creativ și credeți că lectura este plictisitoare, dedicată unui alt hobby. Strânge ceva! În acest fel, veți avea în continuare o activitate pentru a vă dedica. Ar putea fi orice obiect: autografe ale celebrităților dvs. preferate, șervețele, cărți poștale. Opțiunile sunt nesfârșite. Redarea jocurilor video și vizionarea TV pot fi o pierdere de timp.
 • Imagine intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 10
  10
  Dacă este posibil, evitați partidele și alte evenimente sociale. Dacă nu ai prieteni, nu te vei distra. Cu toate acestea, dacă într-adevăr trebuie să mergeți acolo, aduceți o carte sau o cameră foto, deci veți avea ceva de făcut. Dacă nu, faceți o plimbare în aer liber până când este timpul să plecați.
 • Imaginea intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 11
  11
  Propune-te voluntar. Faceți o plimbare pe internet, puteți ajuta probabil într-o asociație. A face bine celorlalți vă va da un sentiment bun și vă va îmbogăți CV-ul odată ce va trebui să scrieți unul.
 • Imaginea intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 12
  12
  Urmăriți mai multe emisiuni TV pentru a afla care sunt favoritele dvs. și pentru a le urma în mod constant. Uneori, știind ce se întâmplă în viața personajelor seriei TV este aproape identică cu a avea prieteni.
 • Imagine intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 13
  13
  Dacă vă interesează o anumită problemă, cum ar fi pacea în lume sau lupta împotriva abuzului de animale, faceți timp pentru a lupta. Aflați despre evenimente și participați. Scrie scrisori politicienilor și ziarelor. Creați postere. Ai putea organiza un protest!
 • Imaginea intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 14
  14
  Nu mai! Doar pentru că nu ai prieteni, asta nu înseamnă că nu poți să ieși și să te distrezi. Du-te la cinema, mergi la cumpărături, la un parc de distracții, la circ, la muzee. Puteți chiar să faceți o plimbare în parc de unul singur și să vă bucurați de vremea bună. Luați autobuzul sau trenul și explorați un oraș aleator. Descoperiți străzile sale. Luați camera în spatele dvs. pentru a vă aminti aceste experiențe. Sunt idei minunate pentru schimbarea aerului. Chiar și închirierea unor filme, pregătirea de popcorn și petrecerea unei serii liniștite pot fi frumoase.
 • Imaginea intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 15
  15
  Căutați un loc de muncă! Faceți o plimbare în centrul orașului, aflați dacă caută personal în biblioteca municipală, într-un magazin de îmbrăcăminte, într-un bar, la McDonald`s, orice loc va fi bine. A avea un loc de muncă este o modalitate excelentă de a observa oamenii și de a contribui la societate. În plus, puteți să câștigați bani și să vă măriți economiile!
 • Imagine intitulată Live fără prieteni în timpul școlii Pasul 16
  16
  Redați jocurile video! Jocurile video sunt ideale pentru petrecerea timpului în pace. Puteți cumpăra o consolă, cum ar fi un Xbox sau un PS3, sau puteți reda computerul. Dar amintiți-vă că nu toate jocurile pot fi jucate în singurătate. Unele MMORPG-uri, cum ar fi World of Warcraft, Warhammer sau RuneScape, pot fi foarte distractive daca nu vrei sa platesti pentru a juca. În orice caz, nu stați întotdeauna în fața unui ecran, încercați să comunicați mai mult cu familia: acești oameni te iubesc cu adevărat! Nu te face prieteni cu colegii tăi: poate că antipatia ta este reciprocă și nu te vei simți confortabil cu ei. În plus, făcând acest lucru, se va părea că sunteți în căutarea disperată de prieteni. Încercați să călătoriți și să vă dedați timp activităților productive, cum ar fi citirea, rugăciunea, ascultarea muzicii și desenarea.
 • Sfaturi

  • Nu ascultă critica. Dacă cineva te insultă, nu te simți inferior. Apără-te. Mulți oameni se adresează non-prietenilor. Asigurați-vă că înțeleg că nu atacă cu tine. Nu reacționa violent oricum, doar afirmă-te. Dar dacă se distrează de tine fără să te jignească, te rog râzi. Încercați să înțelegeți diferența. Nu trebuie să fii cunoscut pentru reacții agresive, dar nici măcar nu poți fi considerat un băiat slab pe care toată lumea îl poate insulta.
  • Nimeni nu ar trebui să-ți spună cum ar trebui să fii sau ce ar trebui să faci, nici măcar părinții tăi. Tu ești ceea ce ești. Fii mândru de tine. Cu toate acestea, dacă greșești, nu fi prea mândru să nu recunoști asta.
  • Chiar dacă nu ai prieteni, fii bun cu ceilalți. Implicați-vă la școală și educați-vă cu toată lumea. În acest fel, ei nu vor avea nimic de spus.
  • Amintiți-vă că valoarea și demnitatea dvs. nu sunt determinate de numărul de prieteni pe care îl aveți. Nimeni nu ar trebui să te critice pentru asta. Dacă sunteți în jos sau vă simțiți singuri, ascultați muzică care vă va ridica. Iată câteva idei: "Keep the Faith", "Man in the Mirror", "Unbreakable" și "Tu nu esti singur" de Michael Jackson, "High School", Superchick, "prin ploaie", Mariah Carey, "Cand Wish unei stele" de Louis Armstrong, "ceva frumos", Robbie Williams, "Keep On Holding," de Avril Lavigne, "Beautiful" de Christina Aguilera, și "i Will Survive" de Gloria Gaynor . Descoperiți melodiile preferate și le ascultați când sunteți trist.
  • Dacă tristețea cauzată de lipsa de prieteni nu trece, amintiți-vă că nu sunteți singurul care trăiește o astfel de situație.
  • Amintiți-vă: a fi un solitar are avantajele sale! Nimeni nu te poate judeca și gândurile tale sunt ale tale.
  • Dacă oamenii spun că ești ciudat, ia-l ca un compliment. Nu este întotdeauna plăcut să o auziți, dar cu siguranță înseamnă că ești diferit și unic. Zâmbiți și mulțumiți. Nu fi ofensat. Probabil aceasta este reacția care dorește să ajungă cine vă spune.
  • Dacă nu aveți prieteni, nu trebuie să explicați nimănui. Dar dacă aveți prieteni și vă simțiți la o parte, poate că credeți că vă urăsc, apoi discutați cu ei și exprimați ceea ce simțiți. Nu vă împiedicați sentimentele. Și, așa cum a spus președintele Kid, toată lumea are nevoie de un discurs încurajator.
  • Unele tulburări psihice, cum ar fi tulburarea bipolară, schizofrenia, ADHD sau autism, pentru a numi doar câteva, îngreunează prietenia. Dacă credeți că suferiți de o boală, trebuie să vă adresați unui psihoterapeut, unui medic sau unui alt specialist.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit