gtemata.com

Cum să te fac prieteni noi la liceu

Cel mai probabil majoritatea persoanelor pe care le-ați participat până acum le-au cunoscut de ceva timp, probabil din zilele de azil. Ai creat un grup și o ierarhie, iar prietenii tăi știu totul despre tine ca tine. Dar nu vă faceți griji, liceul vă va oferi ocazia importantă de a întâlni oameni noi și de a crea noi prietenii.

conținut

paşi

Imagine intitulată
1
Participați la cursuri la alegere. Veți explora diferite domenii care vă vor ajuta să alegeți o carieră și să întâlniți oameni care vă împărtășesc interesele. Nu urmați doar clasele obligatorii obișnuite.
 • Imagine intitulată Faceți prieteni noi în liceu Pasul 2
  2
  Participați la activități și abonați la anumite grupuri. În școlile cele mai aglomerate, acesta este cel mai simplu mod de a întâlni oameni noi. Veți avea un scop comun și veți întâlni oameni care vă interesează. Dacă școala dvs. o permite, puteți crea singur un grup nou.
 • Imagine intitulată Faceți prieteni noi în liceu Pasul 3
  3
  Dedicat unui sport sau artelor. Jocul sportiv este o mare oportunitate de a cunoaște oameni noi și, în curând, echipa ta va deveni o familie. Dacă nu vă place exercițiul, puteți alege să vă dedicați artelor, să încercați, de exemplu, teatru, jurnalism, cântând, dansând sau învățând să jucați un instrument muzical. Muzica și teatrul sunt ușor conectate la publicații.
 • Imagine intitulată
  4
  Lăsați-vă să vă implicați în activități religioase. Locul tău de închinare poate avea o comunitate sau un grup de tineri care promovează întâlnirea cu oameni noi.
 • Imagine intitulată
  5
  În timpul vacanțelor participă la un tabără de vară în legătură cu interesele dvs. principale.


 • Imagine intitulată
  6
  Propuneți-vă un loc de muncă sau voluntar. Lucrul în liceu este un alt mod de a cunoaște oameni noi și vă va permite să câștigați experiență și să câștigați bani.
 • Imaginea intitulă Asigurați-prieteni noi în liceu Pasul 7
  7
  Du-te la concerte, jocuri, dansuri etc. Nu uitați nici sărbătorile populare organizate în orașul dvs. Participarea la evenimente este o modalitate excelentă de a întâlni oameni noi. Încercați să găsiți ceva în comun cu ei.
 • Imaginea intitulă Fă-ți prieteni noi în liceu Pasul 8
  8
  Intră pe un nou hobby. Gândiți-vă la ceea ce sunteți pasionat. Veți învăța ceva nou sau veți practica activitățile care vă interesează cel mai mult, noii prieteni vor veni în consecință.
 • Imaginea intitulă Fă-ți prieteni noi în liceu Pasul 9
  9
  Nu fi timid. Unii oameni sunt în mod natural timizi, dar nu vă puteți izola complet. Dacă sunteți o persoană liniștită, încercați să fiți mai sociabili.
 • Imaginea intitulă Fă-ți prieteni noi în liceu Pasul 10
  10
  Conectați-vă prin intermediul rețelei web. Abonați-vă la Facebook sau MySpace, AIM, MSN, completați-vă profilul și adăugați persoane noi pe lista dvs. de prieteni. Este o metodă comună de a întâlni oameni noi și de a rămâne în contact.
 • Sfaturi

  • Asigurați-vă că nu vă dovediți nepoliticos, îndurerat sau lipicios.
  • Fii tu însuți, nu încerca să arăți ca altcineva doar pentru a deveni popular. Lasati-i pe oameni sa te accepte pentru ceea ce esti cu adevarat.
  • Dacă cineva încearcă să vă schimbe sau vă dă voie să o faceți, nu acordați atenție. Comportamentul lor arată că nu sunt prieteni adevărați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit