gtemata.com

Cum să te distrezi fără prieteni

Există întotdeauna ceva distractiv de făcut, chiar dacă nu aveți prieteni. Faceți o plimbare la mall și verificați ce filme dau multiplexului și dacă există cineva care merită văzut. Vorbiți cu alți patroni în timp ce sunteți în magazin sau cumpărați ceva nou de purtat sau un nou joc video. Chiar dacă compania prietenilor ar fi de preferat, fără a avea pe nimeni să ieșiți, nu ar trebui să vă deprime, deoarece există și alte modalități de a vă distra pe cont propriu.

paşi

Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 1
1
Redați jocuri pe calculator și video. În acest fel vă veți distra ore întregi fără a mai fi nevoie de altcineva. Poate juca World of Warcraft. Dacă nu doriți să plătiți pentru a juca, mergeți la Google și efectuați o căutare "Jocuri gratuite online" sau "Jocuri Flash".
 • Bonus: ați putea obține chiar și niște prieteni online în acest fel!
Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 1Bullet1
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 2
  2
  Ia un animal de companie care poate deveni cel mai bun prieten al tău! Asigurați-vă că respectați angajamentul și responsabilitatea care îi revine.
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 3
  3
  Vizitați o bibliotecă. Citiți câteva cărți bune și deveniți parte a unui grup de lectură.
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 4
  4
  Creați un jurnal personal și scrieți-ne ceva în fiecare zi.
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 5
  5
  Găsiți o librărie mare în care vinde și albume muzicale. Petreceți ceva timp printre ceilalți și ascultați muzică de la căștile disponibile. Comandați o cafea de la bar, găsiți pe altcineva care este singur și salută. Ai putea face un nou prieten de genul asta. Adresați-vă membrilor familiei pentru grupurile preferate și încercați să ascultați vechile CD-uri ale părinților.
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 6
  6
  Du-te la cinema. Bucurați-vă de un film pentru tine este fantastic. Nici o vorbă în timpul spectacolului, oricum, astfel încât să nu fi inconfortabil. Cumpărați niște popcorn și ceva de băut și bucurați-vă de film.
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 7
  7
  Începeți să faceți exerciții fizice. Scoateți câinele, înscrieți-vă pentru o cursă de yoga sau luați parte la o echipă de înot. Este distractiv și veți fi mereu în formă! Sau pur și simplu încercați să faceți unele flexing și îndoire. Chiar și dansul este foarte plin de satisfacții.
 • Imaginea intitulată
  8
  Luați laptopul într-o bibliotecă care oferă conexiune la Internet. Contribuiți la WikiHow și înregistrați-vă. Scrie un articol despre cum să te distrezi fără prieteni, în timp ce îl găsești în comunitatea WikiHow. Ar putea deveni un articol celebru și ai putea să-ți faci mulțumiri mulțumiri WikiHow.
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 9
  9
  Încercați să înțelegeți de ce nu aveți prieteni. Ai tendința de a tăia alte persoane? Te bateți? Sunteți considerat a "tocilar"? Ce faci asta ține departe alții? Dar nu fi prea tare pentru tine. Mulți oameni pur și simplu nu au timp să se facă prieteni, sunt ocupați cu munca, au grijă de familia lor sau merg la școală. S-ar putea să nu fie nimic în neregulă cu tine, deci nu-l lua prea mult. În prezent, lumea este destul de complexă, deci nu toată lumea vrea să-și facă noi prieteni.
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 10
  10
  Amintiți-vă că există multe moduri în care vă puteți menține ocupat. Nu vă bazați numai pe oameni pentru a fi fericiți. Găsiți un hobby, deveniți artist, decorați ceramică, vizitați muzee, faceți voluntar pentru a ghida.
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 11
  11
  Uita-te la televizor acasă. (Nu te uita prea mult la ea, deoarece doare.) Trebuie să fii mereu moderat în tot ceea ce este.)
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 12


  12
  Închiriați un film pentru a viziona acasă, popcorn și relaxați-vă.
 • Imaginea intitulată
  13
  Sunați o rudă și vorbiți despre asta și despre asta. Vorbind cu un membru al familiei și petrecerea timpului cu el / ea poate fi o mulțime de distracție.
 • Imaginea intitulă Distrează-te fără prieteni Pasul 14
  14
  Du-te la filme cu părinții tăi. Da, poate părea un pic ghinionist, dar hei, și ei pot fi prietenii tăi, mai ales dacă nu ai alții.
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 15
  15
  Cumpărați o consolă, cum ar fi Xbox, Xbox 360, Playstation 3 sau Nintendo Wii. (Wii vă va permite, de asemenea, să vă exercitați în timpul orelor nelimitate de distracție și divertisment.)
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 16
  16
  Ascultați radioul. Puteți găsi întotdeauna ceva interesant, indiferent dacă este vorba de un talk-show, de un buletin informativ sau de o hartă muzicală a unei stații locale.
 • Imaginea intitulă Distrează-te fără prieteni Pasul 17
  17
  Scrie. Scrierea este foarte plină de satisfacții. Puteți scrie despre orice subiect, de la problemele sociale la experiențele personale. Este, de asemenea, o modalitate minunată de a lăsa un pic de furie despre a nu avea prieteni.
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 18
  18
  Abonați-vă la una dintre numeroasele rețele sociale, cum ar fi MySpace, Facebook sau Google+.
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 19
  19
  Asigurați voluntar. Voluntariatul este o experiență foarte îmbogățită. Ar putea fi vorba de a ajuta un vecin vecin sau de a merge la un centru de asistență fără adăpost. Aflați despre bucătăriile de supă ale celor săraci, casele de îngrijire medicală, bisericile etc. în zona dvs. Nu știi niciodată. Ați putea obține chiar și niște prieteni noi în timp ce ajutați oamenii din cartierul dvs.
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 20
  20
  Face treburile casnice. Spălați rufele, spălați-vă mașina părinților sau curățați-vă de baie dacă sunteți plictisit.
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 21
  21
  Faceți sport. Du-te la fugă, joacă bowling, înot, ciclism sau mers pe jos în cartier. Ai putea să faci mereu niște cunoștințe noi pe stradă.
 • Imagine intitulată Distrează-te fără prieteni Pasul 22
  22
  El studiază. Finalizați toate sarcinile, studiați un anumit subiect (mai ales dacă aveți un examen scurt!). Nu numai că veți obține note mai bune, dar puteți găsi, de asemenea, noi prieteni care au nevoie de ajutor cu temele lor!
 • Sfaturi

  • Amintiți-vă că prieteniile nu vă vor face mereu fericiți. Învață să fii fericit cu tine și singur. Apoi, dacă se naște o prietenie, poți fi fericit și pentru asta.
  • Încercați să vă alăturați unui club care vă interesează. Ai putea găsi prieteni cu aceleași interese și poți face ceva ce îți place!
  • Găsiți un hobby care durează mult. Du-te la o biserică care vă place, înscrieți-vă pentru un club social sau politic. Veți avea multe oportunități de a vă face prieteni.

  Avertismente

  • Dacă întâmpinați întâlniri în chat sau în rețelele sociale, fiți foarte atent să nu furnizați informații personale care ar putea să vă dăuneze pe dvs. sau pe altcineva.
  • Persecutarea oamenilor pentru că nu aveți prieteni nu este cea corectă.
  • Nu urmăriți prea mult televizor și nu exagerați rețelele sociale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit