gtemata.com

Cum să ai o relație de cuplu sănătoasă cu superiorii

Sunteți în liceu și aveți o relație? Dacă da, puteți avea întrebări despre cum să aveți o relație sănătoasă și satisfăcătoare cu partenerul dvs. Citiți acest articol pentru a găsi răspunsurile pe care le căutați.

paşi

1
Petreceți timpul împreună. Aceasta este o premisă esențială pentru orice relație. Amintiți-vă că pentru că sunteți în liceu, aveți week-end-uri, vacanțe de vară, sărbători de Crăciun și de Paști, pauză de primăvară și alte sărbători. Folosiți-vă zilele libere în avantajul dvs. Chiar dacă aveți alte lucruri de făcut, cum ar fi temele, treburile casnice, după școală și sport, prieteni și familie, ar trebui să încercați să găsiți timp pentru partenerul dvs. În timp ce aveți o agendă completă, încercați să găsiți un spațiu în care să puneți jumătatea dulce. Este esențial să petreceți timpul de calitate împreună, alături de alții, pentru a vă face munca de poveste. Încercați să ieșiți împreună frecvent. Pe de altă parte, dacă mergi la aceeași școală, este important să nu rămâi tot timpul.
 • 2
  Ia ceva timp pentru tine. De asemenea, trebuie să aveți viața independentă de relația voastră. Nu trebuie să lăsați partenerul dvs. să interfereze cu studiul, activitățile la domiciliu, familia și prietenii. Trebuie să încercați să găsiți echilibrul potrivit. Acordați o atenție deosebită partenerului dvs., dar nu puneți o sută la sută din timpul și puterea dvs., concentrându-vă exclusiv asupra relației dvs. Încearcă să fii independent. La urma urmei, trebuie să rămânem departe pentru a ne pierde reciproc.


 • 3
  Acordați atenție atât emoțional cât și fizic. Prietenul tau nu are dreptul de a te-a lovit, mustra, tipa, striga la tine, îți dau o palmă, alege o luptă, lovind-te, musca, te scarpini, te împinge, te apuca violent, se agită sau strattonarti. Și tu nu poți avea aceste comportamente cu el. În plus, nu aveți dreptul să pretindeți că aveți sex cu el, și nici nu trebuie să faceți acest lucru (adică viol). Nu vă poate forța să o atingeți, să vă presați sau să vă faceți să faceți ceva ce nu doriți să faceți. Același lucru este valabil și pentru dvs., desigur. Nimeni nu ar trebui să meargă și să-ți spună secretele tale. Șantajul, amenințările, insultele și alte tipuri de comportament agresiv nu trebuie tolerate. Dacă cineva vă face rău (emoțional, fizic, sexual sau altfel), absolut nu trebuie să-l tolerați. Nu ar fi corect spre tine! Cei care comit acest tip de abuz trebuie ajutați să încerce să se schimbe. Victima trebuie să se îndepărteze de la această persoană cât de repede poate! Vorbește cu părinții tăi. Există mulți oameni care vă pot ajuta în diferite moduri, cum ar fi obținerea unui ordin de îndepărtare sau chemarea poliției sau a carabinierilor să depună o plângere. O persoană care te iubește cu adevărat va face tot ce-i stă în putință pentru a te proteja și nu te va răni niciodată emoțional sau fizic.
 • Sfaturi

  • Profitați cât mai mult de timpul petrecut împreună. Dacă te vezi la școală, nu-ți neglija prietenul atunci când ești în compania prietenilor tăi sau invers.
  • Nu-ți face prietenul toată viața sau centrul lumii tale. Încercați să studieze și să acorde o atenție în clasă, a se vedea pentru a obține note bune și de a face gospodărie atunci când trebuie să, încercați să nu neglijeze prietenii și familia, a prezentat pentru a lucra la timp (dacă aveți unul) și să ia timp pentru tine, să te relaxezi, să dormi suficient și să-ți dedici hobby-urile.
  • Tratați-l cu afecțiune - Îmbrățișați-l, să-l sărutați, să-l țineți de mâini, să-i puneți brațele în jurul umerilor sau șoldurilor, dar nu rămâneți prea înțepați de el suficient pentru al sufoca. Aveți grijă să nu exagerați afecțiunile publice, deoarece ați putea avea probleme la școală. Încercați să-i spuneți sau să-i șopti în ureche, "Te iubesc" când îl luați de mână sau îi dați un mic sărut pe obraz sau pe gură. În acest fel, îi veți arăta că vă pasă foarte mult de el și că sunteți mândru de relația voastră.
  • Nu credeți că iubitul tău îi place să țină mâna sau să arate alte tipuri de afecțiune în public (la școală sau în altă parte) - întreabă-l dacă e bine pentru el. Dacă spune da, doar țineți ușor mâna (poate împletiți degetele cu a lui) de fiecare dată când mergeți pe coridoarele școlii.

  Avertismente

  • Fii atent, dacă te hotărăști să-i spui că ești îndrăgostit de el. Dragostea este un sentiment care nu trebuie luat ușor și trebuie să fii conștient de ceea ce spui.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit