gtemata.com

Cum să faceți bine la cursul de gimnastică de liceu

Liceul de înaltă școală / cursul de educație fizică poate deveni o experiență minunată dacă vă confruntați cu atitudinea corectă, nu săriți lecții și nu participați la toate activitățile. Numai atunci puteți obține o notă bună.

paşi

Imaginea intitulată
1
Obișnuiți-vă cu vestiarul. Probabil ați avut deja experiență în ceea ce privește modul în care sunt făcute vestiarele în mijloc, dar dacă nu, nu vă îngrijorați prea mult de faptul că colegii de echipă vă pot rezolva în timp ce vă schimbați. În adevăr, nimeni nu te va privi. Majoritatea școlilor au reguli stricte care interzic utilizarea telefoanelor mobile sau a camerelor de luat vederi în vestiare. Dacă școala dvs. nu are aceste reguli, cereți-le profesorului să le creeze.
 • Imaginea intitulată
  2
  Păstrați elementele în siguranță în timp ce faceți lecții. Furtul este o problemă mare în multe vestiare. Întotdeauna blocați dulapul, chiar dacă credeți că nimeni nu va intra în vestiar. Nu este nimic mai rău decât să te întorci la clasa sala de sport pentru a afla că cineva a luat haine, pantofi, portofel, telefon mobil etc.
 • Imaginea intitulată
  3
  Prezentați-vă o anumită lecție. Amintiți-vă că veți avea timp limitat să vă îmbrăcați, așa că încercați să fiți rapid.
 • Imaginea intitulată
  4
  Întotdeauna schimbat înainte de a merge la clasă. Evitați purtarea treningului dvs. vă poate afecta negativ notele. Dacă nu ți-ai uitat salopetele acasă, ar trebui să te schimbi mereu înainte să mergi la clasă. Chiar dacă urâți să alergi, ar fi mai bine pentru tine să ai un fel de evaluare, mai degrabă decât o respingere sigură pentru a nu participa la acea activitate.
 • Imaginea intitulată
  5
  Participați frecvent la cursuri. Nu ignorați educația fizică pentru că "nu-ți place". Du-te la clasă, dar nu exagerați și nu încercați să vă stresați.
 • Imaginea intitulată


  6
  Nu pierdeți timpul, nu discutați cu prietenii sau nu vă comportați așa cum ar trebui în timpul încălzirii sau îndoirii.
 • Imaginea intitulată
  7
  Când alergi, mergi încet și nu te forța. Nu faceți un sprint înainte în faza de început și apoi obosiți imediat după o jumătate de viraj. Încercați să rulați într-un ritm constant. Încercați să nu vă opriți și să mergeți mai mult de două ori în timpul călătoriei. Nu vă faceți griji cu privire la modul în care veți sta: vorbim de clasa sala de sport, nu de Jocurile Olimpice.
 • Imaginea intitulată
  8
  În sporturile de echipă, încercați să participați activ, chiar dacă nu sunteți foarte buni. Nu trebuie să fii cel mai bun jucător care înregistrează toate golurile pentru echipă, dar pe de altă parte nici nu ar trebui să stai acolo.
 • Imaginea intitulată
  9
  Faceți tot ce aveți mai bun. Chiar și profesorii de educație fizică sunt ființe umane și vor aprecia că cel puțin încercați.
 • Imaginea intitulată
  10
  Fetelor, știu din experiența personală că educația fizică poate fi o provocare. Coafura, precum și machiajul, pot fi ușor distruse. Din acest motiv, am urât gimnastica, dar există o soluție la aceste probleme. Dacă părul devine cret când transpirați și exercițiați, cumpărați un dispozitiv de îndreptare a părului din casă pentru a utiliza după sala de gimnastică sau, dacă intenționați să faceți o activitate care vă va distruge coafura ... nu utilizați ore până la fartela înainte de a merge la școală. Fii frumos a doua zi, când știi că nu ai planificat nimic care să-ți ruineze părul. Cea mai ușoară soluție este să-ți iei părul într-o coadă de cal, când trebuie să faci gimnastică. În ceea ce privește problema trucului, luați cosmeticele cu dvs. într-o pungă de machiaj, reparați rapid fața și ați terminat. Asigurați-vă că ajungeți la timp pentru următoarea lecție. Nu merită să vii târziu sau să ignori lecția doar pentru a arăta perfect. Obținerea unei culturi este mai importantă.
 • Sfaturi

  • Dacă vă urăști să fugi, și ești fizic potrivit să o faci, practică practicând în fiecare zi. Cu cât crește rezistența dvs., cu atât mai mult veți putea alerga rapid, făcând această activitate mai plăcută pentru dvs. În cele din urmă, veți putea să faceți sute de metri cu ochii închiși.
  • Discutați cu profesorul dvs. dacă aveți crampe, vă simțiți rău, etc. Aceasta înseamnă să se comporte într-o manieră matură și profesorul dvs. va înțelege că nu încercați doar să evitați lecția. Spune-i profesorului că nu te simți bine, explicându-ți clar problema. Explicați că încă intenționați să participați la lecție, dar că îl informați în cazul în care el ar trebui să observe că alergi mai încet decât de obicei sau nu ești foarte implicat în jocurile de echipă.
  • Dacă nu sunteți un tip atletic, faceți totul bine. Antrenorul vă va aprecia efortul.
  • Dacă vă simțiți inconfortabil în timpul orelor de educație fizică, de exemplu, în timpul cursei, puteți avea o problemă de sănătate, cum ar fi astmul. Dacă aveți orice fel de problemă de respirație, durere articulară, amețeli etc., în timpul timpului de gimnastică, consultați imediat un medic și cereți părinților să vă scrie o justificare pentru clasa sala de sport până când veți fi vizitat.
  • Fii politicos cu profesorul tău de educație fizică.

  Avertismente

  • Nu te supără prea mult. Cunoaște-ți limitele. (Vezi primul pasaj de mai sus)
  • NICIODATĂ să falsificați o scuză. Este întotdeauna mai bine să mergi la clasa de gimnastică decât să fii pedepsit pentru falsificarea unei singure.
  • Nu cereți părinților dvs. să semneze prea multe justificări dacă nu sunteți cu adevărat bolnavi. Profesorii vor înțelege imediat că ceva este suspect.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit