gtemata.com

Cum să deveniți mai loiali și mai puțin timizi

Timiditatea nu este un aspect negativ al personajului, chiar dacă poate duce la mai puțină vorbire și la mai multă rezervare. Cu toate acestea, timiditatea excesivă implică adesea o serie de inconveniente și, cel mai probabil, lipsa de prieteni. Nu este necesar să scapi complet de timiditate, dar ar putea fi util să fii mai vorbăreț și puțin mai timid. Din fericire, acest articol vă va ajuta să atingeți acest obiectiv.

paşi

Imaginea intitulată Fii mai tare și mai puțin timid Pasul 1
1
Începe să se raporteze la oameni. Ieșiți din zona dvs. de confort și învățați nu numai cum să vă faceți prieteni noi, ci și cum să îi păstrați și să discutați cu ei! Chiar dacă sunt cele mai stupide lucruri care vin în minte, faceți conversație. Aceasta înseamnă că consolidați relația cu o anumită persoană. Ai putea fi timid, dar asta nu înseamnă că nu poți avea prieteni. Nu te lega cu un singur grup. Vorbiți cu toată lumea, vizitați persoane diferite în fiecare zi. Va fi o experienta distractiva pentru tine!
 • Imagine intitulată Fii mai tare și mai puțin timid Pasul 2
  2
  Faceți un efort. Oameni ca cei care încearcă să vorbească. Nu stați singuri, așteptați să vină cineva și să vă vorbească. Începeți să stați împreună cu alte persoane și în grupuri mici. Poți avea unul sau doi prieteni de genul asta.
 • Imaginea intitulată
  3


  Creșteți încrederea în tine cu un discurs încurajator în fiecare dimineață. Uită-te în oglindă și enumeră toate aspectele pozitive ale personajului tău. Dacă vă ajută, scrieți o notă de încurajare să citiți - să o lipiți în oglindă!
 • Schimbați coafura sau amestecați și potriviți hainele pentru a crea un aspect nou! Este frumos să vă schimbați stilul - asigurați-vă că vă simțiți confortabil!
 • Imaginea intitulată
  4
  Râziți-vă și bucurați-vă de această zi. Dedicati-va la ceva ce nu v-ati imaginat niciodata sa va faceti si sa va bucurati in timp ce o faceti. Experimentați cu noi activități și nu rămâneți ancorați pentru obiceiurile vechi. Ai putea găsi un nou hobby!
 • Imaginea intitulată Fii mai tare și mai puțin timid Pasul 5
  5
  Nu vă temeți de relațiile sociale. Încearcă să fii extrovertit și să profiți cât mai mult de zilele tale! Nu pierdeți ocazia de a vă distra doar pentru că credeți că faceți ceva potențial jenant.
 • Imaginea intitulată Fii mai tare și mai puțin timid Pasul 6
  6
  Încercați să fiți mai puțin sensibili. Vorbind foarte mult, interacționând foarte mult, ar putea declanșa anumite mecanisme pe care nu doriți să le întâmpinați, dar asta nu înseamnă că trebuie să încetați să încercați. Va fi dificil, dar nu poți să-ți iei un pas în viață dacă nu ești sigur de tine. Mult noroc!
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit