gtemata.com

Cum să câștigi la Dice (Craps)

Este destul de ușor să găsiți mese pentru a juca zaruri la fiecare etaj al cazinourilor și cazinourilor: trebuie doar să urmați țipetele! Probabil că niciun alt joc de cazino nu oferă o asemenea anxietate și entuziasm pe scară largă ca jocul de zaruri. Ca toate jocurile de noroc, este imposibil să câștigi un avantaj față de "bancă" joacă zaruri. Cu toate acestea, "este" este posibil să se maximizeze entuziasmul și să se reducă anxietățile prin implementarea de strategii inteligente în episoade. Pentru a începe, citiți pașii următori.

Notă: acest ghid presupune că cititorul cunoaște regulile jocului de zaruri de Craps. Pentru informații de bază citiți Cum să joci zaruri (mori cu 2 zaruri).

paşi

Metoda 1
Alegerea celui mai inteligent pariu

Imagine cu denumirea Câștigă la Craps Pasul 1
1
Cel mai sigur pariu este cel care trebuie să aibă întotdeauna prioritate. Dacă aveți mulți bani și acceptați riscul de a pierde o mulțime de bani pentru a avea fiorul de câteva victorii mari, puteți face, probabil, de asemenea, pariuri cu risc ridicat, cu eficiență ridicată pentru auto-satisfacție. În caz contrar, este mai inteligent să faci numai cele mai sigure pariuri - cele care oferă cel mai mic avantaj pentru dealer. În acest sens, riscurile sunt reduse la minimum: în timp ce banca își menține avantajele matematice, aceasta va fi redusă la minimul posibil.
 • Image title Învinge la Craps Pasul 2
  2
  Faceți (relativ sigur) pariuri pe trecere. Chiar dacă există multe, multe diferite posibilități de pariere diferite de jocul de zaruri, cele mai sigure, din fericire, sunt destul de simple. Pariul cel mai simplu și cel mai de bază, pasul de trecere, este, de asemenea, unul dintre cele mai sigure, cu o marjă foarte mică pentru dealer, egală cu 1,41%. Pariurile sunt plătite în mod egal - cu alte cuvinte, dacă câștigați 10 EUR, câștigați 10 EUR.
 • Cu un pariu de trecere, dacă rezultatul rola de deschidere este 7 sau 11, câștigi, în timp ce dacă rezultatul este 2, 3 sau 12, pierzi. Dacă survine un alt rezultat, acesta devine "punct" iar ulciorul continuă să rostogolească zarurile. Dacă un 7 iese înainte ca punctul să iasă din nou, pierzi, dar dacă punctul iese din nou înainte de un 7, câștigi.
 • Nu pariați după ieșirea (rola de deschidere): acestea sunt permise, dar valoarea acestora este redusă.
 • Image cu titlul Câștigă la Craps Pasul 3
  3
  Pentru cea mai mică marjă absolută a băncii, nu faceți pariuri. Paria nu trece este mai mult sau mai puțin opusul trecerii de pariere: un 2 sau 3 în rola de deschidere câștigă, un 7 sau 11 pierde (cu un 12 te referi la următoarea rolă). Dacă se stabilește un punct, se câștigă dacă un 7 iese înainte ca punctul să se întoarcă și se pierde dacă punctul ieșește mai întâi. Pariul "nu trece" poate fi considerat unul dintre cele mai sigure pariuri unice de pe masă, deoarece marja pentru dealer pe acest pariu este egală doar cu 1,36%.
 • Cu toate acestea, rețineți că majoritatea jucătorilor efectuează de obicei treceri, așa că dacă faceți nu pariați, veți câștiga atunci când alții pierd și viceversa. În acest caz, vom crea dinamica specială a mesei de la masă."un singur cont", care este bun pentru unii, dar pentru alții mai puțin.
 • Ca și pariurile de pariere, chiar și cele care nu trec sunt plătite în mod egal.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Craps Pasul 4
  4
  Maximizați câștigurile cu cote de pariere. Cotele de pariuri sunt ceva unic, deoarece sunt complet imparțial: distribuitorul nu are nici un avantaj pe aceste pariuri. Cu toate acestea, pariurile cote pot fi efectuate numai asupra altor pariuri, așa că, dacă face un pariu cote, dealer-ul are încă un avantaj (deși diminuat) pe pariul total. Pariurile de obicei ciudate au un acoperiș maxim constă dintr-un multiplu de bază trece pariu sau nu trece - 2X, 3X, 5X, etc. Luând pariul maxim permis ciudat de fiecare dată când face o trecere pariu sau nu trece, pentru a maximiza potențialul de plată și scade marginea casei de pe pariul total.
 • Efectuarea unui pariu ciudat după o pasă, înseamnă să parieze că punctul va fi rulat înainte de un 7. Pariurile cote sunt plătite 2 la 1 pe scorurile 4 și 10 cu 3 la 2 pe scorurile 5 și 9 și 6 la 5 pe scorurile 6 și 8.
 • Faceți un pariu ciudat după ce nu treceți "stabilind cotele" și este opusul unui pariu normal ciudat: pariezi că un 7 va ieși înainte de punct. Pariul de stabilire a cotei impotriva a 4 sau 10 plateste 1 la 2, 2 la 3 daca se face impotriva unui 5 sau a 9, si 5 la 6 fata de un 6 sau un 8.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Craps Pasul 5
  5
  Luați în considerare și posibilitatea de a face pariuri și nu veniți. Acesta este în esență același tip de trecere și nu trece pariurile, cu excepția faptului că sunt făcute în orice punct al jocului, în afară de rola de deschidere. Cu alte cuvinte, lansarea după pariu, deoarece este tratată ca lansarea de lansare pentru același pariu ca și. Condițiile pentru a câștiga cu un pariu cum ar fi sau nu vin sunt aceleași ca și cele ale unui pariu sau nu pariază pariul. Pariurile ciudate în ambele cazuri sunt identice din punct de vedere matematic.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Craps Pasul 06
  6
  Evitați cele mai riscante pariuri atunci când banca are mai multe avantaje. Unele tipuri de pariuri implică beneficii mari pentru comerciant, iar jucătorii seriosi îi evită cu orice preț. Acestea sunt pariuri făcute exclusiv pentru conotația spectaculoasă și distracție - emoția riscului de a pierde bani prin pariurile pe un eveniment foarte puțin probabil. În special, pune pariuri și propunere de pariere (propunere) acestea sunt avantaje foarte avantajoase pentru dealer, deci dacă doriți să câștigați bani, trebuie să evitați acest tip de pariere.
 • Pariurile de pariuri sunt, în esență, aceleași ca pariurile de pariere "sări" lansarea de lansare. Cu alte cuvinte, nu câștigi cu 7 sau 11 la primul pitch și așa mai departe. Deoarece majoritatea importanței unui pariu de pariere este în rola de deschidere, pariurile pot fi un plus al contrapartidei egal cu 33,3%. Cu toate acestea, un factor de atenuare este faptul că deasupra pariurilor put puteți face pariuri ciudate, ceea ce micșorează avantajul dealerului în pariul global.
 • Pariurile propuse (sau "sprijini") sunt practic pariuri făcute pe următoarea rolă a zarurilor. Pariați pe un scor specific și dacă obțineți rezultatul respectiv cu următoarea rotire, veți câștiga. Acestea sunt pariuri foarte riscante și, din acest motiv, oferă câștiguri foarte mari. Cu toate acestea, avantajul dealerului este ridicat (aproximativ 5-17%, în funcție de numărul ales), deci aceste pariuri nu reprezintă un mijloc eficient de a face bani.
 • Metoda 2
  Joacă craps responsabil

  Imagine cu denumirea Câștigă la Craps Pasul 7
  1
  Realizați faptul că dealer-ul are întotdeauna un avantaj în cazinouri și cazinouri. Credința că putem "victorie" la orice joc de noroc este într-o anumită măsură o falsă. Chiar dacă este absolut posibil lăsând masa de zaruri cu mai mulți bani decât ați stat, este esențial să înțelegeți că jocul de zaruri, ca orice joc de cazino, are un un avantaj intrinsec în favoarea bancii. Aceasta înseamnă că structura de plată este proiectată matematic pentru a face bani în cazinou pe termen lung. Practic, dacă joci pentru o perioadă destul de lungă, chiar și între maxime și minusuri, totdeauna pierzi bani la cazino.
  • În aceste condiții, niciodată nu veți putea să jucați zaruri prin pariurile pe care nu le puteți permite să le pierdeți. Ar trebui să luați întotdeauna în considerare cel mai rău posibil scenariu înainte de a vă așeza la masa de craps.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Craps Pasul 8


  2
  Căutați mesele în "centrul orașului". În Mecca de jocuri de noroc, Las Vegas, cazinourile de-a lungul celebrului "bandă" Ei sunt renumiți pentru farmecul și pompul lor, în timp ce cei din zonele mai ieftine din centrul orașului, pentru a atrage clienți, sunt renumiți pentru oferta de acțiuni puțin mai bine sub forma sistemelor de plată pentru cele mai favorabile câștiguri. În zilele noastre însă, atunci când joci zaruri, termenii "masa în centru" și "tabel în bandă" ele nu se referă în mod necesar la locația reală a mesei, ci mai degrabă la sistemul de plăți al câștigurilor care este adoptat. Dacă este posibil, atunci ar trebui să alegeți un tabel care utilizează sistemul "în centru" pentru a putea beneficia de un avantaj mic, dar nu nesemnificativ.
 • Printre mese "în centru" și "pe bandă" există multe diferențe mici. De exemplu, pe o masă în centru, în timp ce un pariu de € 3.00 pe un 6 sau un 8 se plătește la 3,50 €, pe o masă pe rotunjirii contra benzi, care dau în jos și să plătească doar 3.00 € . În plus, se așteaptă ca pariurile propuse la 2, 3, 11 și 12 să plătească puțin mai mult pe mesele din centru (30 la 1 pentru 2 și 12 e 15 la 1 pentru a 3 și 11) comparativ cu tabelele de pe bandă (respectiv 29 la 1 și 14 a ).
 • Imaginea intitulată Câștigă la Craps Pasul 9
  3
  Căutați mese cu un lansator experimentat de zaruri "spune el". Este o tehnică de aruncare a zarurilor care (cel puțin în teorie) permite până la un anumit grad pitcherul să controleze rezultatul loviturii. Utilitatea reală a "spune el" este un subiect discutat pe scară largă de către jucători mai experimentați. În general, se crede că, dacă setarea a spus poate da un fel de avantaj ulcior, același avantaj este foarte minim și pot deveni evidente numai după mii de aruncări. Cu toate acestea, dacă ați fost în stare să găsească o masă cu un ulcior care practică spune setare, cu siguranță, șansele de câștig nu va fi afectată în mod negativ, dacă ați replicassero pariurile făcute de el.
 • Dacă doriți să încercați această tehnică, trebuie să pariați cu pitcherul care practică setarea de dictare pe pariurile cu risc scăzut. Deci, dacă el nu trece pariuri, trebuie să reproducă pariurile Pass, în cazul în care nu trece, trebuie să nu treci pariuri, și așa mai departe, de asemenea, pentru pariuri cum ar fi. În general, ar trebui să aplicați această tehnică rigid cu aceste pariuri cu risc scăzut. Ulciorul nu ar trebui să fie urmat pe pariuri cu risc ridicat: nu există nici un fel de calificare în rola de zaruri, care poate reseta cel mai mic risc de puține șanse de a câștiga cu astfel de pariuri.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Craps Pasul 10
  4
  Căutați mese pentru a juca zaruri care sunt în afara cazinourilor, atâta timp cât acestea sunt mese legale. "Street craps" sau "Street Craps" este o versiune informală și improvizată a jocului de zaruri pe care îl puteți juca practic oriunde, purtați doar câteva zaruri și câțiva jucători bine plasați. Principalul avantaj al Street Craps comparativ cu cel propus în cazinouri este acela nu există nici o bancă care are un avantaj față de pariuri. Mai degrabă, depinde de jucători "capac" pariurile celorlalți care vizează unul împotriva celuilalt.
 • De asemenea, deoarece Street Craps este de obicei jucat fără o masă cu zaruri reale, sistemul de pariuri este de obicei simplificat și într-o oarecare măsură improvizat. În funcție de joc, este posibil să puteți face propriile dvs. pariuri în mișcare și să decideți cum să plătiți câștigurile. Aceasta înseamnă că, dacă ești un jucător grozav, Street Craps poate fi mult mai profitabil decât ceea ce se joacă în cazinouri.
 • Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, adesea, jocurile de noroc în afara unui cazinou autorizat sau a unei unități de jocuri de noroc poate constitui o crimă. Înainte de a căuta o masă pe Street Craps, cunoașteți regulile și regulamentele locale pentru a vă asigura că nu încălcați legea.
 • Metoda 3
  Aplicarea strategiilor comune pentru jocuri

  Image title Învinge la Craps Pasul 11
  1
  Acoperișul acoperișului. Mulți gamblere ajung să cheltuiască mai mulți bani decât au bugetat. Încercați în toate modurile de a evita aceste situații, stabilind un plafon maxim maxim și inflexibil pentru fiecare sesiune de joc. În mod separat, stabiliți și o anumită sumă de bani pe care o puteți accepta să o pierdeți pe parcursul zilei. Utilizați numerar - și numai numerar - pentru a finanța jocul de zaruri. Utilizați banii în mod responsabil, făcând pariuri prudente, mai degrabă decât riscați-l pe toate într-un singur zar. Prin aplicarea acestor strategii, este mai probabil să ajungeți la sfârșitul zilei cu mai mulți bani, evitând nevoia de a retrage pe alții pentru a continua să joace.
  • Este mai ușor să stabiliți în mod inteligent un plafon maxim de cheltuieli dacă aveți o înclinație sănătoasă la jocurile de noroc într-un sens general. Ar trebui să vă gândiți la sesiunea dvs. de jocuri de noroc ca pe o formă de divertisment, mai degrabă decât o modalitate de a câștiga bani. Deci, veți fi mulțumit chiar dacă pierdeți bani, în timp ce orice sumă pe care o puteți câștiga va fi una "plăcere surpriză".
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Craps Pasul 12
  2
  Stabiliți limite în ceea ce privește câștigarea și pierderea. Știind când a venit timpul să nu mai jucăm este de o importanță capitală. Indiferent cât de mult ați putea câștiga fără sfârșit, ați putea chiar să vă pierdeți toți banii în favoarea dealerului. Pentru a evita această atitudine de a merge prea departe, setați limite rigide și inflexibile la utilizarea banilor, dincolo de care veți termina jocul pentru acea zi. De exemplu, puteți decide să vă opriți de îndată ce câștigați sau pierdeți 50% din numerarul în care ați început. În acest fel, dacă atingi limita superioară, te împiedici să pierzi prea mult câștigurile pe care le-ai încasat. Dimpotrivă, dacă atingi limita inferioară, mai ai câțiva bani pe care îi poți folosi în următoarea fază a jocului.
 • Imagine cu titlul Câștigă la Craps Pasul 13
  3
  Ieșiți din joc când sunteți în continuare activ. După cum sa menționat mai sus, dacă jucați destul de mult, cazinoul va câștiga banii. Din acest motiv, este o idee inteligentă de a renunța și de a ieși când sunteți în continuare activi. Trebuie să rezistăm tentației constante a fiecărui jucător de a-și crește câștigurile prin joc "doar pentru o altă lansare"deoarece câștigurile nenumărate au fost risipite în acest fel.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Craps Pasul 14
  4
  Nu fi prins de asemenea din fiorul jocului. În primul rând, cel mai bun instrument pe care un jucător cu zaruri îl poate avea este o minte rece și rațională. Este ușor să vă dați drumul de excesul de emoție după o lansare câștigătoare, dar încercați să vă controlați. Dacă jucați la o masă aglomerată, doar câteva aruncări bune sunt suficiente pentru a vă face să vă simțiți ca o celebritate, dar șansele dvs. de a câștiga vor fi întotdeauna aceleași, indiferent de norocul pe care tocmai l-ați avut. Respectați întotdeauna planul de pariuri și plafonul dvs. maxim de cheltuieli.
 • După toate acestea, vă puteți distra. Dice la cazinou poate fi unul dintre cele mai amuzante și mai interesante jocuri - mai ales atunci când câștigi!
 • Sfaturi

  • Ieșiți când sunteți activ.
  • Comandați băutura dvs. din cazinou mai târziu, pentru o gustare sau un cadou.

  Avertismente

  • Acordați atenție câștigurilor (sau pierderilor) în succesiune, chiar dacă câștigarea a 18 mâini la rând nu este obișnuită. O schemă tipică VVVVVV PVVVVV PPVVVVVV PVVVV este mai frecventă. Dimpotrivă, pierderea a 18 mâini la rând (pariați la 10 € de fiecare dată în speranța de a câștiga un total de 250 € pentru toate cele 25 de ori) nu este obișnuită, însă pierderea a 18 mâini peste 21 de pariuri este mai probabilă (și absolut previzibilă) .
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit