gtemata.com

Cum să trăiți o căsnicie fericită

Ceremonia sa încheiat și, împreună cu ea, marele entuziasm pentru pregătiri. În curând vă veți obișnui cu viața căsătorită. Căsătoria perfectă este un amestec de compromis și onestitate, nu de supunere.

paşi

Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 01
1
Fii tu de la inceputul relatiei. Dacă începeți relația prin a pune o versiune ireală a dvs. pe plăcuța dvs., ce se va întâmpla atunci când adevărul va acoperi? Fii tu însuți din prima zi și jumătatea ta îți va arăta să accepți și să te iubești pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce vrei să crezi că ești.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 02
  2
  Exersați-vă simțul umorului. Un simț puternic al umorului este esențial pentru o căsnicie grozavă. Încercați să căutați partea ironică chiar și în situații dificile, vă va ajuta să depășiți cele mai grele momente.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 03
  3
  Iartă, iartă, iartă. Cele trei cuvinte cele mai importante pentru o căsnicie bună.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 04
  4
  Tratați-vă în beneficiul îndoielii. V-ați construit relația pe încredere. Nu presupune că partenerul tău face lucruri care să te irită. Poate că el / ea nu observă să te deranjeze. Lasă jumătatea ta să știe lucrurile care te enervează fără să te gândești rău la el și, odată ce totul este clar, lasă-i timp partenerului să se corecteze.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 05
  5
  Nu luați-o pentru lucrurile mici. Întreabă-te dacă merită să lupți pentru ceva. Este greșit, sau este diferit de modul în care ați face acest lucru? Să fie diferențe fără a pune întrebări. Dacă vă deranjează ceva într-adevăr, discutați despre acest lucru fără acuzație și încercați să veniți fără să vă certați.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 06
  6
  Găsiți modalități de împărțire a responsabilităților. Dacă ambii lucrați 80 de ore pe săptămână, de ce soția ar trebui să gătească și să curețe? Căutați un set de locuri de muncă în care amândouă lucrați bine, de exemplu, spălați feluri de mâncare și cosiți gazonul și împărțiți responsabilitatea. Găsiți modalități de a crea o rutina care include toate, de exemplu: „Dacă purtați gunoiul, am transporta coșurile în casă“, „nu-i spală, am uscat“, și așa mai departe. Acest lucru va evita sindromul gospodinelor gospodine. Amintiți-vă, trebuie să trăiți împreună pentru totdeauna (atâta timp cât nu vă separați), apoi salvați-vă pentru viitor. Lumea nu se va termina dacă nu terminați toate spălătoriile până astăzi.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 07
  7
  Luați-vă puțin timp să stați împreună cel puțin o dată pe zi și petreceți timp împreună. Chiar dacă este doar 10 minute înainte de a merge la culcare, vorbiți, răsfățați-vă și păstrați compania.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 08
  8
  Nu vă așteptați la perfecțiune. Ține minte că partenerul tău este uman, ca tine. Faceți excepții pentru problemele vieții: oboseală, prea multă muncă, stres, probleme de sănătate în familie, sănătate personală și fragilitate simplă.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă
  9
  Faceți ceva frumos pentru partenerul dvs. într-un moment dificil. Întorcându-vă spatele sau argumentând peste ceva, probabil vă veți separa. Un gest de înțelegere vă va ajuta să vă simțiți mai aproape, facilitând depășirea problemelor. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți sentimentul că partenerul dvs. nu vă face atât de des complimente sau alte lucruri frumoase. Începeți să faceți complimente și să fiți drăguți, veți fi reciproc.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă
  10
  Căutați un lucru frumos de spus partenerului dvs. în fiecare zi. Indiferent dacă este vorba de un compliment pe rochia ta sau de o mulțumire pentru scoaterea gunoiului, este întotdeauna plăcut să fii încurajat de iubitul tău. Și te vei simți bine făcând asta.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 11
  11
  Aflați de la greșelile dvs. Când îți cereți scuze, se dovedește a fi rău. Aceasta înseamnă că nu veți reface eroarea. Apologarea și apoi repetarea comportamentului greșit arată partenerului că nu-ți pare rău după toate, erodându-și încrederea în timp.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 12
  12
  Nu aveți secrete și evitați suspiciunea de trădare. Fiind transparentă cu partenerul este important, pentru că arată încrederea pe care fiecare dintre voi o pune în cealaltă, chiar și în cele mai mici lucruri. Dacă păstrați secrete, în cele din urmă vor ieși și va fi o problemă pentru căsnicia dvs. Păstrați-vă relația clară și deschisă pentru a preveni suspiciunea și gelozia. Nu faceți lucruri pentru a obține o reacție de la partenerul dvs. și dacă cineva din birou continuă să încerce cu dvs., spuneți șefului și cereți să fie transferat. Dacă întrețineți o comunicare curată și cinstită și deschisă cu partenerul, veți avea încredere în tine când aveți cu adevărat nevoie de ea.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 13
  13
  Amintiți-vă că căsătoria este un acord practic. Când vă planificați căsătoria, vă puteți gândi la o viață de basm, mereu fericită. Realitatea este că uneori este o luptă zilnică, ambii sau amândoi ați putea fi tensionați, la limită, plictisiți, nefericiți, nu vă simțiți așa de bine împreună. Nu este vorba numai de sentimente. Repetați-o: nu este vorba numai de sentimente. Numără modul în care te dedici celuilalt. Fie că sunteți îndrăgostit sau nu, gândiți-vă că nevoile dvs. sunt îndeplinite sau că ați făcut un vot. Cea mai mare parte a căsătoriei nu este romantică, este o muncă de echipă care se desfășoară zi de zi.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 14
  14
  Pregătește-te pentru vremuri grele. Vei fi mult mai puțin stresat dacă lucrați împreună pentru a planifica un buget, acumulează cel puțin un fond de securitate (conturi de urgență 500 € pot face minuni) și pregătite pentru momentele în care lucrurile nu merg bine, viața va fi mai ușor.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă Pasul 15
  15
  Pretindeți că totul este bine. Dacă aveți un timp greu și nu vă amintiți ce v-ați atras de la început, dacă vă gândiți la ceea ce v-ați convins să vă căsătoriți ... să zâmbiți și să vă comportați într-un mod delicat. Faceți ca și cum totul ar fi fost normal. În practică, continuați să fiți amabili și atenți față de partenerul dvs. Poate părea ciudat, dar dacă păstrezi un picior în fața celuilalt și te comporți ca totul e bine, totul va fi bine în cele din urmă și chiar mai bine.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 16
  16
  Nu vă fie frică să vă culcați. Mulți oameni bine înțeleși spun că nu ar trebui să lăsăm soarele să cadă într-o ceartă. Dar este mult mai bine să ajungeți la un punct în discuție în care să puteți opri argumentarea și să dormiți pe ea. În loc să continue să lupte pe o problemă la riscul de a pierde controlul, stop, odihnă și trezi odihnit vă poate oferi o perspectivă nouă și ajuta să obțineți o soluție mai satisfăcătoare decât să continue discuțiile până când acestea sunt atât ponosită și furios și tu au spus lucruri care nu pot fi retrase. A dormi pe ea va ajuta, de asemenea, să risipească sentimentele negative rămase. Noi nu spunem întotdeauna "ok, bine, întrebare închisă", și ne întoarcem să ne iubim unii pe alții. Uneori resentimentele durează puțin. Să treacă, să te odihnești. O să vă simțiți mai bine dimineața.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă Pasul 17
  17
  Întrebați-vă ce puteți face astăzi pentru a vă face partenerul mai fericit. Găsind o modalitate de a îmbunătăți viața partenerului dvs. în fiecare zi, nu veți uita niciodată că el / ea chiar îi pasă. Făcând lucruri frumoase pentru partener te face să te gândești bine la el. Este un obicei bun.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 18
  18
  Săruta-ți partenerul timp de cel puțin 5 secunde înainte de a ieși dimineața și înainte de a dormi noaptea.


 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă Pasul 19
  19
  Vă mulțumim pentru lucrurile mici (spălarea vesela, curățarea mesei, schimbarea rolei de toaletă și efectuarea tuturor acestor lucruri fără a aștepta nimic în schimb).
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă Pas 20
  20
  Obțineți complimente în fiecare zi. Nu durează prea mult pentru a face pe celălalt să se simtă bine. Fii sincer și când ți se oferă un compliment, chiar dacă nu ești de acord, mulțumesc.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 21
  21
  Îmbrățișează-te și ține-ți mâinile adesea, în fiecare zi.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 22
  22
  Fiți tăcuți și ascultați! Învățați mult mai mult, ținându-vă gura închisă și mintea deschisă. Aveți o gură și două urechi, astfel încât să puteți auzi de două ori mai mult decât vorbiți.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă
  23
  Discutați calm. Modul în care lucrurile sunt câteodată mai importante decât cele pe care le spui. Păstrați calm și vorbiți cu un ton normal de voce.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă
  24
  Fii atent și gândește-te înainte de a vorbi. Înainte de a vorbi, întrebați-vă acest lucru: dacă dumneavoastră sau partenerul vostru ați muri în acel moment, ați dori ca acesta să fie ultimul cuvânt pe care îl schimbați?
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 25
  25
  Cel puțin o dată pe lună, ieși împreună cu un alt cuplu căsătorit, astfel încât să puteți râde și să învățați din relația celorlalți. Bucurați-vă de cel puțin o seară romantică pe lună și aduceți dragoste în casa dvs.!
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 26
  26
  Faceți un curs împreună. Există restaurante care vă vor învăța cum să pregătiți o masă de la început până la sfârșit sau puteți învăța cum să jucați un instrument muzical. Este o modalitate foarte bună de a petrece timpul împreună și de a urmări progresul celuilalt.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă
  27
  Alternează în luarea deciziilor. Nu este amuzant când cineva îți cere părerea și răspunzi "așa cum dorești". Dacă voia să aibă dreptate, nu ar fi întrebat. Fiți politicoși și dați răspunsuri complete și oneste.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 28
  28
  Exercitați împreună. A fi în formă și a avea grijă de tine este o modalitate de a-ți arăta partenerul că vrei să rămâi activ pentru o lungă perioadă de timp și să ai grijă de celălalt dacă e nevoie.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 29
  29
  Apreciați punctele forte și slăbiciunile partenerului dvs. El a ales să fie cu voi pentru că există aspecte ale personalității voastre de care poate învăța și absorbi. Arătați-vă iubirea față de partenerul dvs. sprijinindu-l în momente de slăbiciune și mândri când este puternic. Ascultați ce spune el, ați putea învăța ceva.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă
  30
  Faceți carierele mici (a se vedea punctul 2). trezindu-te cu o ceașcă de cafea fierbinte sau cu o cămașă întinsă, sau mergi acasă la lumina unor lumânări sunt modalități mici de a arăta cât de mult îți pasă.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă
  31
  Afișați aprecierea și nu-l luați niciodată pe partenerul dvs. ca fiind acceptat sau veți fi ratat când el va pleca.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 32
  32
  Râziți cu micile greșeli ale vieții, păstrați tristețea pentru momentele rele! Nu luați-o pentru tubul de pastă de dinți, râdeți pentru grăsimile mici și veți fi o persoană fericită.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 33
  33
  Acceptați responsabilitatea pentru acțiunile și opțiunile dvs. Fii sincer în toate aspectele relației tale. Dacă nu ați fost atât de departe, începeți acum.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 34
  34
  Du-te dans cu partenerul în week-end, ține-ți locul și e distractiv. Dacă nu știți cum să dansați, luați lecții împreună și învățați un dans cu care să vă distrați.
 • Imagine cu titlul Aveți o căsnicie grozavă 35
  35
  Faceți plimbări împreună. Exercitarea nu este doar bună pentru sănătatea fizică, devine mai mult sânge în creier și te face să te gândești mai clar. Vederea și mirosul naturii vă vor face să vă relaxați. Cu mintea clară și afecțiunea partenerului, atmosfera potrivită va fi creată pentru a fi deschisă și cinstită și pentru a vorbi despre orice.
 • Sfaturi

  • Încercați să rezumați săptămâna duminică seara. Du-te la culcare devreme duminică, și ridică-te pentru a vorbi despre week-end, și ceea ce vă așteaptă în săptămâna următoare. Este o modalitate foarte bună de a păstra părtășia.
  • Ieșiți împreună o dată pe săptămână! Ieșiți vineri sau sâmbătă seara. Vă va oferi un moment de liniște de la copiii dvs. și puteți petrece împreună un moment de calitate.
  • Încercați, de asemenea, să faceți o zi de luni pentru a petrece împreună cu familia. Reuniți-vă copiii și dați mesaje de edificare, terminând cu unele surprize.
  • Citiți "Ghidul lui John Farrelly pentru o căsnicie bună", este excelent.

  Avertismente

  • Evitați să fii prea critic sau defensiv. Dacă vă certați și partenerul dvs. face un gest pentru a încheia lupta cu o glumă sau scuză, acceptați. Puteți vorbi întotdeauna despre această problemă atunci când sunteți mai liniștiți.
  • Asigurați-vă că aveți un plan clar și transparent cu privire la finanțele dumneavoastră. Mulți oameni au probleme maritale din cauza banilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit