gtemata.com

Cum sa te imbraci in moda la scoala

Ați observat vreodată, în jurul școlii, fete care pot fi foarte confortabile, purtând doar o pereche de blugi, un tricou cu un design și Converse, pieptănând părul într-o panglică simplă? Ați observat, puțin mai târziu, să zdrobiți echipa adversă care joacă volei, fotbal sau orice alt sport în timpul orelor de educație fizică? Sau aveți prieteni care se îmbracă într-un mod "sportiv" și joacă activ sport și care pot face o impresie bună chiar și cu un costum simplu? Toți aceștia pot fi numiți "fete sportive" și împărtășesc stilul lor de îmbrăcare, nu doar pentru un tomboy, dar nici măcar pentru femei. Și tu poți deveni ca ei!

paşi

Imaginea titlului Dress Sporty la școală Pasul 1
1
Încercați să vă alăturați unei echipe sportive: este una dintre cerințele de bază. Iată câteva sporturi populare printre fete: tenis, volei, fotbal, înot, baschet. Încercați să practicați cel puțin una dintre aceste sporturi.
 • Imaginea intitulă Dress Sporty to School Step 2
  2
  Haine! Căutați tricouri cu logo-ul unei mărci sportive, o fantezie grafică, o cămașă Hollister sau o tunica (însă, rețineți că dacă o tunica este prea elegantă pentru a purta pantaloni scurți de la sală de gimnastică, atunci nu este bine pentru dvs. stil) sau tricoul unei echipe sportive. Orice cămașă va fi bună, atâta timp cât este aderentă, cu o fantezie nu prea excesivă și cu o simplă experiență sportivă. La fel ca pantalonii, purtați pantaloni / yoga / blugi în timpul iernii sau pantaloni scurți, bocanci sau chiar fuste (numai TOATE!) În primăvară și vară. Purtați, de asemenea, o pereche bună de pantofi de tenis sau flip-flops. Nu există paiete sau alte decorațiuni de acest gen, pur și simplu pantofi. Ca pantofi de tenis va fi bine Converse: cele negre vor fi bine cu totul, dar puteți alege întotdeauna culoarea ta preferată! Pentru flip-flops, orice model economic de plastic va fi bine. Puteți purta, de asemenea, pantofi din panza, cizme Topsiders sau UGG.
 • Imaginea intitulă Dress Sporty to School Pasul 3
  3
  Dacă trebuie să respectați anumite criterii de îmbrăcăminte pentru anumite ocazii, nu exagerați, dar încercați să vă împingeți la limită. De exemplu, dacă purtați pantaloni kaki, albastru sau negru, purtați pantaloni sau pantaloni scurți. Dacă puteți purta blugi, purtați pantaloni denim. Încercați să vă îndrăzniti să vă scurtați pantalonii scurți. Alegeți culori pastelate pentru tricouri (pentru fete mai tradiționale) sau pentru tricouri cu pantofi luminos (pentru cei care doresc să fie observate). Dacă trebuie să purtați culori specifice, încercați să schimbați ușor cele ale hainelor dvs., astfel încât acestea să fie un tip mai ciudat decât norma. Pentru a îndrăzni un pic "alegeți mai mult o mărime mai mică decât tricoul dvs. și asigurați-vă că este confortabil, dar nu prea strâns. Pentru pantofi, de obicei, orice va fi bine. În acest caz, el poartă întotdeauna Converse și, mai rar, Topsiders sau pantofi de pânză, dar evită tot ceea ce are sclipici și paiete. Păstrați pe simplu.
 • Imaginea intitulata Dress Sporty to School Pasul 4
  4
  Purtați puțin machiaj. Aveți posibilitatea să vă aventurați numai o luciu de buze, o lustruire naturală sau ușoară cu strălucire, rimel și o blană delicată, dar numai rar. Clearance pentru corector pentru ochi și cosuri.
 • Imaginea intitulă Dress Sporty to School Pas 5
  5
  Orice coafură va fi bine. Lăsați-vă părul liber doar o dată pe săptămână și, în alte zile, ridicați-l într-o coadă de copoi, în pigtails, într-un cimbru dezordonat, într-o panglică sau în varianta acestor stiluri. Nu utilizați părul prea mult pentru a nu face coafura prea elaborată. Utilizați un șampon de cheratină și un balsam de fortificare. Purtați benzile de cauciuc atunci când este posibil. Cele mai bune culori sunt negru și alb. Nu uitați să aplicați o mască cel puțin o dată pe săptămână.
 • Imaginea intitulă Dress Sporty to School Step 6


  6
  Dacă aveți ochelari, încercați să purtați lentile de contact. Dacă nu le puteți obține, încercați ochelari de modă cum ar fi căptușeala neagră în stil de nerăbdare, cu un cadru subtil, în stil secretar de orice fel, atâta timp cât sunt elegante, drăguțe și potrivite pentru dvs. Purtați ochelari numai dacă este necesar sau puteți fi clasificați ca un "tocilar".
 • Imaginea intitulă Dress Sporty to School Pasul 7
  7
  Pielea ta trebuie să fie întotdeauna perfect curată și să pară moale, hidratată și sănătoasă. Adoptați o curățare zilnică, curățare și tonic (opțional) și aplicați o cremă de ochi (opțională dar recomandată) și o cremă hidratantă. Repetați de două ori pe zi, în fiecare zi. Aplicați o cremă specială pentru cosuri, dacă suferiți de ea. Chiar și fetele sportive se ocupă de ele însele, spre deosebire de ceea ce se poate gândi. Aveți grijă de pielea corpului, hidratându-l o dată pe zi, masându-l cu o perie specială înainte de a face un duș și spălați-l zilnic.
 • Imaginea intitulă Dress Sporty to School Step 8
  8
  Următoarele se aplică la accesorii: puține, dar fundamentale. Purtați o pereche de cercei mici, cum ar fi cercei de buton, pandantive mici sau cârlige subțiri. Purtați-le în fiecare zi, cu excepția cazului când jucați sport. Din când în când, el poartă și un colier - este mai bine să alegeți una dintre pietrele mari sau un lanț cu un pandantiv mare sau mic. Purtați-l doar o dată pe săptămână. Ca o brățară, benzi mici de încheietura mâinii, brățări țesute, brățări de prietenie, brățări de plastic etc. vor fi bine. Purtați cel puțin o zi pe zi. Dacă nu aveți una, faceți una sau purtați o bandă de susținere.
 • Imaginea intitulata Dress Sporty to School Pasul 9
  9
  Ține minte ce devii! Acest articol nu vorbește despre a deveni un tomboy și nu este nici măcar un articol despre a deveni o fată! O "fată sportivă" este un pas mai mult decât a fi un tomboy, dar fără a deveni prea feminin. Deci, nu la paiete, tone de roz și la fraze ca "Ommioooddiooo! Este troooppo BEAUTIFUL! ". Dar nici măcar nu au prieteni numai de sex masculin și purtau doar pantaloni largi, tricouri și cizme în fiecare zi. Încercați să obțineți note bune și să fiți o persoană bună, fără să faceți prea multă dramă: la școală s-ar putea să aveți probleme dacă nu trebuie să mergeți bine sau dacă aveți adesea probleme și cu siguranță nu doriți să fiți pedepsiți când toate dvs. prietenii sunt liberi să meargă să se distreze și să joace sport!
 • Imaginea titlului Dress Sporty to School Pasul 10
  10
  Cunoaște-ți limitele. Chiar și o fată sportivă poate purta roz. Într-adevăr, este recomandabil să purtați ceva roz cu toate îmbrăcămintea. Toate culorile pastelate și strălucitoare sunt bine, dar nu ar trebui să exagerezi cu negru. În general, este mai bine să nu purtați haine foarte mari. O pereche de blugi sau pantaloni scurți va fi bine. Amintiți-vă întotdeauna să alegeți culori luminoase sau pastelate.
 • Sfaturi

  • Purtați haine care vă vor permite să vă mișcați ușor. Cât de confortabile sunt bluzele?
  • Încearcă să fii sociabil. Este o trăsătură foarte importantă de a fi "sportiv". Trebuie să te faci cunoscută ca o fată drăguță, distractivă și interesantă, nu ca un brat rasfatat. Încercați să faceți cât mai mulți prieteni posibil. Ai putea deveni popular, dar nu iesi doar cu oameni considerati "populari". Foarte des, vor fi doar tipi rasfatiti si, in cele din urma, veti fi foarte populari si plini de prieteni pe care va puteti baza!
  • North Face este o cămașă fantastică! Rucsaci, paltoane, jachete, mănuși: într-adevăr vă oferă TOATE!
  • Puteți găsi o mulțime de articole sportive în cele mai multe magazine de îmbrăcăminte. Lanțuri ca H&M sau altele vă vor oferi o selecție uriașă la un preț foarte scăzut.
  • Dacă nu cunoașteți niciunul dintre mărcile menționate în acest articol, introduceți numele dvs. în Imaginile Google. Veți putea vedea modele diferite și înțelegeți stilul lor.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Haine confortabile
  • prieteni
  • O viață
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit