gtemata.com

Cum să purtați un Snapback

Snapback-urile s-au născut la mijlocul anilor 90. Ele arată ca niște capace de baseball obișnuite, dacă nu pentru banda de plastic din spate pentru a ajusta dimensiunea. Snapback-urile au fost și sunt totuși un simbol al culturii hip-hop, dar pot fi purtate și pentru a aduce un omagiu originii lor.

paşi

Partea 1

Alegeți Snapback
Imaginea intitulată Purtați un Snapback Pasul 1
1
Alegeți un snapback care vă va trimite ceva. Alege-l pentru culoare sau pentru că iese din modă, te va face imediat să arăți ca o persoană care se dă în aer. Chiar dacă nu sunteți cu adevărat interesat de sport, puteți purta un snapback al echipei locale pentru a arăta un anumit atașament în orașul dvs. În același mod, dacă echipa ta preferată nu este orașul tău, cu siguranță poți să rămâi credincioasă cu ea, prin poarta sa.
 • Imaginea intitulată Purtați un Snapback Pasul 2
  2
  Acordați atenție culorii și stilului. Chiar dacă alegeți un snapback care are un înțeles special pentru dvs. poate fi cea mai bună alegere, există câteva cazuri în care va trebui să alegeți o culoare și un anumit stil. De exemplu, dacă sunteți tifi pentru mai multe echipe sau dacă pălăria echipei dvs. există în multe culori diferite, alegeți culoarea care se potrivește cel mai bine cu garderoba ta. De asemenea, puteți alege tipul de logo care se potrivește cel mai bine personalității dvs.
 • Imaginea intitulată Purtați un Snapback Pasul 3
  3
  Alegeți între un stil "de epocă" și una "modern". Vintage snapbacks au logouri și stiluri mai puțin impresionante și sunt făcute să se potrivească bine în cap. Multe snapback-uri moderne, purtate mai mult decât orice de adolescenți, au tendința de a fi mai largi și au logouri strălucitoare și culori strălucitoare. Unele snapback-uri moderne au de asemenea logo-uri pe laturi. Dacă doriți un snapback mai clasic, alegeți-l mai puțin vizibil. Pentru un stil mai modern, cu toate acestea, ia-o una flashy.
 • Partea 2

  Reglați și purtați Snapback-ul
  Imaginea intitulată Purtați un Snapback Pasul 4
  1
  Purtați pălăria cu viziera îndreptată înainte. Cea mai obișnuită și mai clasică modalitate de a purta un snapback este exact ceea ce a fost proiectat. Puneți pălăria cu viziera înainte, pentru a vă face umbra față. Snapback-ul trebuie să fie ajustat astfel încât să fie plasat ferm pe cap, astfel încât să nu se miște înainte și înapoi și trebuie așezat astfel încât partea superioară a interiorului să atingă capul, menținându-l plat.
 • Imaginea intitulată Purtați un Snapback Pasul 5
  2
  Înclinați puțin pălăria. Întoarceți pălăria astfel încât ștacheta să fie înclinată dintr-o parte, departe de frunte, dar nu complet rotită pe partea laterală a capului. Păstrați-l puțin "ridicat din cap, fără a trage complet în jos fie din față, fie din spate, care va fi încă ușor înălțat față de față. Reglați banda astfel încât capacul să fie suficient de strâns pentru a nu cădea.
 • Dacă aveți părul lung, este recomandabil să folosiți clothespins pentru a ține pălăria în poziție.
 • Imaginea intitulată Purtați un Snapback Pasul 6
  3
  Rotiți pălăria înapoi. Aceasta este probabil cea mai puțin populară modalitate de a purta un snapback și are sens doar dacă vă imbracați în stilul hip-hop. Vizorul de snapback trebuie rotit astfel încât să iasă din spatele capului și banda să fie vizibilă clar pe frunte. De obicei, pălăria este strânsă, astfel încât să se sară bine și să devină plat pe partea de sus, dar puteți, de asemenea, să o păstrați ușor înălțată.
 • Partea 3

  Sugestii pentru băieți
  Imaginea intitulată Purtați un Snapback Pasul 7
  1
  Acordați ultimă atingere îmbrăcămintei dvs. obișnuite. La urma urmei, snapback-ul este doar o pălărie. Și funcția unei pălării este de a proteja capul și fața de soare. Din acest motiv, un snapback poate fi purtat cu orice combinație de tricouri și blugi, orice altă combinație casual. Snapback-urile nu sunt atât de grozave, dacă sunteți îmbrăcați într-un mod formal și elegant, lăsați-o acasă dacă vă duceți la un interviu de angajare sau la o întâlnire importantă la școală.
 • Imaginea intitulată Purtați un Snapback Pasul 8
  2


  Purtați-l cu îmbrăcăminte sport. Dacă aveți un snapback al echipei preferate, purtați-l cu tricoul sau eșarfa. Poți purta haine de la echipe diferite, mai ales dacă sunt echipe care aparțin unor sporturi diferite, dar poți purta tot, de la aceeași echipă. Aveți grijă să nu exagerați. În loc să purtați snapback-ul, jacheta, tricoul și chiloții, toate cu logo-ul echipei dvs., limitate pentru a pune doar capacul și o altă piesă la alegere.
 • Imaginea intitulată Purtați un Snapback Pasul 9
  3
  Urban-chic haine. Deoarece snapback-urile fac parte din cultura hip-hop, le poti purta impreuna cu alte haine tipice acestui stil. Căutați mărci "urban" și să poarte haine libere, cum ar fi bomboane (hip-hop sweatpants) și bluze supradimensionate. O pereche frumoasă de adidași este esențială. Lanturile de aur și alte accesorii similare vă pot completa aspectul. Cu toate acestea, dacă stilul urban nu este pentru dvs. sau este nou pentru dvs., rămâneți pe simplă sau ar părea prea copleșitoare.
 • Imaginea intitulată Purtați un pas Snapback 10
  4
  Gândește în anii `90. La urma urmei, s-au nascut snapback-uri in acei ani. Purtați un snapback flashy cu blugi ușor și o jachetă denim sau du-te pe stilul neimaginat "grunge", cu o cămașă verificată purtată peste o pereche de jean uzată. Finalizați aspectul cu adidași cu îndemânare cel puțin la fel de mult ca și înapoi.
 • Partea 4

  Sugestii pentru fete
  Imaginea intitulată Purtați un pas Snapback 11
  1
  Potrivi culorile. Fetele pot ignora regulile de devoțiune unei echipe sportive în numele modului. Purtați-vă un snapback ca și cu orice alt accesoriu, poate o culoare deosebită care face ca îmbrăcămintea dvs. să iasă în evidență sau să adauge o atingere de culoare într-un stil de altfel gri și plat. Cu toate acestea, încercați să nu purtați o singură culoare, deoarece este în afara modului cel puțin ca dressing cu prea mult gri, maro, negru sau alb.
 • Imaginea intitulată Purtați un pas Snapback 12
  2
  Rămâi în casual. În ceea ce privește băieții, chiar și fetele ar trebui să folosească snapback-uri doar pentru uz casual. Tricourile cu amprente, de sport sau de culoare unică, reprezintă o bază bună pentru a începe. Și cămășile, dar cu condiția să nu fie materiale prea rafinate și să fie combinate cu o pereche de blugi. Adidații, în unele cazuri, sunt foarte recomandați!
 • Imaginea intitulată Purtați un Snapback Pasul 13
  3
  Faceți o panglică. Dacă aveți părul lung, o modalitate bună de a purta snapback-ul este să faceți o panglică în lateral, sub care să puteți ajusta poziția pălăriei. Dacă puneți panglica pe o parte, asigurați-vă că deschiderea din spate cade peste panglica. Dacă faceți în schimb două panglici laterale, puneți pălăria cu vizierul îndreptat înainte și faceți panglicile suficient de mici pentru a nu se suprapune pe snapback.
 • Imaginea intitulată Purtați un pas Snapback 14
  4
  Faceți o coadă simplă. Coada este casuală, clasică și sportivă, așa că merge bine cu stilul sportiv al unui snapback. Faceți o coadă mare și păstrați vizorul pălăriei înainte. Treceți coada prin slotul din spate pentru a obține un aspect mai bun și mai confortabil.
 • Imaginea intitulată Purtați un pas Snapback 15
  5
  Păstrați părul în vrac. Dacă aveți păr mediu până la scurt, le puteți lăsa așa cum sunt, purtați snapback-ul și nimeni nu va fi dezamăgit. Poți să-ți poți pierde părul chiar dacă ai păr lung, dar nu este atât de comun. Dacă aveți părul lung și decideți să nu le legați, luați în considerare posibilitatea de a le face ondulat sau puțin curulat pentru un aspect mai plin de viață.
 • Sfaturi

  • Evitați personalizarea snapback-ului. Având numele sau semnătura dvs. pe orice bucată de îmbrăcăminte vă va face să vă arătați plini de dvs., și acest lucru se aplică chiar dacă sunteți un jucător faimos, o stea hip-hop sau dacă sunteți doar un copil de cartier. Dacă ai un snapback personalizat cu numele tău, cu siguranță îți vei atrage privirile, dar nu poate fi cu toții favorabil.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit