gtemata.com

Cum sa te imbraci ca si plasticul (fete medii)

Vrei să te îmbraci cum ar fi Plasticele filmului Mean Girls? Ei bine, acest ghid vă va explica cum să faceți acest lucru: continuați să citiți!

conținut

paşi

Imaginea intitulată Dress Like the Plastics (Mean Girls) Pasul 1
1
Nu purtați aceeasi cămașă fără mâneci timp de două zile la rând! Ca urmare, încercați să obțineți o mulțime de tricouri de diferite culori. Unele culori obligatorii sunt: ​​alb, negru, roz, maro, gri. Odată ce aveți tricourile acestor culori, cumpărați și altele mai colorate. Veți avea nevoie, de asemenea, să obțineți diferite pulovere și cardigane pentru a purta tricourile.
 • Imaginea intitulată Dress Like the Plastics (Mean Girls) Pasul 2
  2
  Scoateți coada de cal de o singură dată pe săptămână! Dacă este foarte fierbinte și doriți să vă păstrați părul în continuare, faceți doar o panglică complicată sau un bun bun! Dar, în mod normal, va trebui să aveți păr ondulat, curat / curat (ca Gretchen) sau un păr perfect neted, care cade pe spate (cum ar fi Regina). Singura excepție de la regula coada de cal este dacă faceți sport sau sunteți la școală la sala de sport.
 • Imaginea intitulata Dress Like the Plastics (Mean Girls) Pasul 3
  3


  Miercuri roz! Trebuie să poarte roz în fiecare miercuri. Puneți pe un tricou sau pantaloni scurți sau o fustă sau o bluză cu o curea roz. O opțiune bună este să purtați o tricou roz și pantaloni albi, cu accesorii roz și neutre. Nu te îmbraci complet în roz sau vei arăta ca o fată care te joacă să te îmbraci!
 • Imaginea intitulată Dress Like the Plastics (Mean Girls) Pasul 4
  4
  Înainte de a cumpăra un articol de îmbrăcăminte, arătați-le prietenilor Dacă nu sunt cu dvs., faceți o fotografie cu rochia pe care doriți să o cumpărați împreună cu telefonul și trimiteți-mi-o.
 • Imaginea intitulata Dress Like the Plastics (Mean Girls) Pasul 5
  5
  Puteți purta blugi sau pantaloni numai în zilele de vineri! Ai nevoie de o mulțime de fuste. Este esențial să aveți o fustă neagră și un miniskirt alb. Puteți purta blugi cu amprente sau culori deschise în fiecare zi - important este că nu sunt blugi simpli (albastru). Nu purtați niciodată pantaloni sport în alte zile decât vineri. Nici măcar nu trebuie să purtați pantaloni scurți de sport în alte zile decât vineri, cu excepția cazului în care faceți sport sau nu la o sală de gimnastică.
 • Sfaturi

  • În ceea ce privește machiajul: încercați să aveți un aspect ușor și natural. Vineri este singura zi în care îți poți permite o fard de lumină de culoare deschisă, un ruj îndrăzneț, cea mai recentă tendință în modă de modă, etc.
  • Purtați întotdeauna ceva drăguț pentru Halloween. Îmbrăcat ca un iepure, un mouse (duh!), O fată din Hawaii sau un model.
  • Alte reguli de moda (de la Mean Girls) sunt: ​​poti purta pantofi de tenis numai daca faci sport sau esti in sala de gimnastica. În zilele de luni trebuie să poarte pantofi mici. Joi trebuie să purtați diamante, cum ar fi cercei sau inele. De asemenea, joia, trebuie să aveți ceva făcut de un stilist, cum ar fi o geantă de mână.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit