gtemata.com

Cum sa te imbraci cu Pop Punk

Pop punk este un subgen al punk si pop, care combină spiritul rebel de punk la sunet pop.Sia vesel și ușor de reținut de stilul pe care sunetul are caracteristici specifice, că primele fanii iau acum haine dreptul de a scoate în evidență la punk concerte pop și la ieșirea cu fanii genului. Puteți crea un aspect de punk pop care să poarte de la o zi la alta la școală sau la locul de muncă și o variantă pentru a se prezenta în timpul nopții într-un concert sau într-un club. Este un stil destul de androgin: băieții se alcătuiesc cu ochelari de vedere și fetele poartă poșete de creastă.

paşi

Partea 1
Rochie pentru Ziua

Imagine cu titlul Ascultați muzica hardcore punk 13
1
Purtați un tricou cu sigla trupei preferate de punk. De fiecare dată când mergi la un concert de punk pop, cumperi un tricou cu logo-ul trupei și-l purta cu mândrie cu o pereche de blugi atunci când mergi la școală sau lucrezi. O colecție de tricouri din grupuri muzicale vechi și noi poate fi un element cheie al dulapului tau popk pop.
 • Pentru o atingere de epocă, puteți opta pentru un tricou cu logo-ul unei benzi anilor nouăzeci, cum ar fi Blink 182 sau Sum 41. Puteti merge chiar mai departe înapoi și veți obține un tricou Ramones sau subînțeles, două benzi care au a avut o mare influență asupra scenei punk din anii optzeci.
 • Imaginea intitulata Purtati plaid Pasul 4
  2
  Obțineți o cămașă plată sau o culoare neutră. Imprimatele scoțiene sunt toate furia în lumea pop punk, în special pentru jachete și cămăși. Idealul este imprimarea scoțiană roșu-negru sau alb-negru.
 • Pentru un aspect mai clasic, puteți purta o cămașă neutră, mai ales dacă o împerecheați cu o pereche de blugi strâmți.
 • Chiar și materialul de camuflaj este foarte popular, mai ales cu tricouri și cămăși.
 • Imagine cu titlul Be a Punk Step 7
  3
  Alegeți blugi strâmți sau "potriviți pentru iubit". Fanii genului de punk pop tind să poarte blugi neagră sau albastru închis sau blugi în formă de iubit, un model ușor mai larg pe călătoresc.
 • Jeansul este ideal pentru uzura obișnuită, deoarece se potrivește perfect cu tricoul sau cămașa. Ele sunt, de asemenea, confortabile pentru a purta și pentru a spăla.
 • Imagine cu numele Be Punk Pop Pasul 9
  4
  Ca pantofi, optează pentru o pereche de adidași. Pantofii care ies din moda la pop punk sunt aproape exclusiv adidași, în special Converse și Adidas. Alegeți o pereche mică pentru a potrivi un tricou cu sigla unei trupe și o pereche de blugi strâmți sau alegeți înalt și portal cu o cămașă și o fustă denim sau pantaloni scurți Bermuda.
 • Pentru a schimba, poți purta o pereche de amfibieni negri sau maro.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 19
  5
  Adăugați o notă de culori la aspectul "total negru". Punk pop-ul preferă intregul negru, de exemplu, jambierele negre și tricourile, fuste negre și topuri. Dacă doriți, puteți adăuga o notă de culoare, cum ar fi o cravată șocantă roz sau o pereche de șosete colorate luminos, care vă vor păstra aspectul pop-ului punk intact.
 • Imagine cu numele Be Punk Pop Step 10
  6
  Se potrivesc unele accesorii, cum ar fi o bijuterie sau un capac. Puneți un ciocan sau cercei pentru a da o notă de originalitate și eleganță, sau purtați un capac de lână sau de baseball pentru a accentua aspectul obișnuit al zilei.
 • Există mulți muzicieni pop punk care au piercinguri, în special urechea și tatuajul, în special pe brațele lor. Rețineți că acestea sunt semi-permanente, deci ar trebui să vă gândiți cu atenție înainte de a le face: eliminarea lor poate fi complicată și mai degrabă dureroasă.
 • Partea 2
  Rochie pentru seara

  Imagine cu titlul Purtați o fustă neagră 8 Diferite moduri Pasul 40
  1


  Combinați o cămașă de tartan cu o fustă de tul negru. Strângeți o tricană simplă cu o fustă imaginară de tul de culoare neagră. Ca o atingere finală, puneți o pereche de șosete negre cu o pereche de amfibieni sau Converse.
  • Acesta este locul ideal pentru a merge la un concert pop punk sau pentru a merge împreună cu prietenii seara. Pentru a arăta că ești un fan al trupei, poți pune un tricou cu logo-ul sub cămașa scottish.
 • Imaginea intitulă Îmbrăcăminte pentru încălțăminte Pasul 1
  2
  Purtați o cămașă cu cizme de gleznă. Pentru un aspect mai elegant, potriviți o cămașă frumoasă cu o pereche de blugi negri și cizme negre sau maro, de preferat piele.
 • Ca o atingere finală, un ceas frumos este suficient, mai ales dacă aveți tatuaje sau piercing, care servesc deja ca accesorii decorative.
 • Imaginea intitulă Dress European Step 3
  3
  Încercați o rochie de dantelă neagră cu o jachetă denim. Combinând o îmbrăcăminte chic, cum ar fi o rochie lungă de dantelă neagră, la o îmbrăcăminte mai obișnuită ca o jachetă de denim, poate fi o soluție originală și distractivă pentru o seară de ieșire.
 • Pentru un aspect personalizat, adăugați câțiva pini de la trupele de pop punk preferate pentru a vă pune jacheta.
 • Partea 3
  Stil și machiaj

  Imaginea intitulată Look Emo Step 7
  1
  Puneți ochelarii negri. Subliniați aspectul cel mai autentic de punk și puneți un dermatograf întunecat (negru sau violet profund). Pentru a învăța să aplicați eyeliner în mod corect poate dura ceva timp, dar cu răbdare, practicând în fața oglinzii, veți vedea că veți putea să stăpâniți tehnica.
  • Pentru restul, în afară de ochelarii negri, machiajul ochilor este cu adevărat esențial. Dacă este necesar, puteți adăuga o umbra întunecată a ochilor sau o rimel negru.
 • Imaginea intitulata Look Emo Pasul 1
  2
  Încercați un ruj închis. Puneți un ruj întunecat purpuriu sau chiar negru. Restul machiajului trebuie să rămână esențial: limitat la un fir de fundație, astfel încât fața să nu fie prea întunecată.
 • Imaginea intitulă Blow Dry Hair Straight Pasul 15
  3
  Alegeți o pliată netedă. Dacă aveți deja păr drept, va fi o briză. Dacă le-ai mutat, poți da o placă și faci linia între ele, pentru o privire în stilul Avril Lavigne perfect.
 • Imaginea intitulată Obțineți un pas Fohawk 5
  4
  Ridică-te. Îmbrăcați-vă părul în stil pop punk cu o creastă frumoasă, ajutându-vă cu un gel. Creasta este cea mai populară cu punk-urile, iar coafura cretată este varianta punk pop.
 • Imagine cu denumirea Face Cute Punk Makeup (Fete) Pasul 1
  5
  Vopsiți părul cu o culoare strălucitoare și originală. În lumea pop punk, este perfect acceptabilă o frunză sălbatică și șocantă roz, roșu strălucitor, verde strălucitor sau purpuriu închis. Faceți dungi de diferite culori sau vopsiți toate părurile într-o singură culoare vibrantă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit