gtemata.com

Cum sa te imbraci ca o crusta

Cele Pesmeti sunt un breton de anarho-punk care prefera ascult muzica punk Crust, de multe ori cu influente care decurg din metalul extrem, și de obicei au diferite caracteristici externe de la alte Punk. Acest articol vă va arăta cum să vă îmbrăcați ca unul dintre ei!

paşi

Imaginea intitulata Dress Like a Crusty Pasul 1
1
Pantofi. Cumpărați niște pantofi potriviți Condiții de mână aderente Converse sunt bune, dar amfibienii sunt mai buni, atât timp cât nu sunt din piele.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Crusty Step 2
  2
  Pantaloni. Cumpărați o pereche de blugi negri întinsi sau o pereche de pantaloni negri cu buzunare dintr-un magazin secundar. Alternativ, ați putea lua o pereche de pantaloni de camuflaj (sau pantaloni de vară) de la un magazin militar. Dacă doriți să fiți într-adevăr crustă, vă puteți coase pantalonii de la zero, folosind o cârpă utilizată sau achiziționată la un cost redus.
 • Personalizează. Faceți patch-uri cu sloganuri politice sau un grup de cruste, folosind culori de țesături și cusătură pe pantaloni cu ață dentară. Puteti de asemenea sa coaseti pe pantaloni patch-uri negre simple. Încercați să umpleți toate pantalonii de patch-uri. Nu vă faceți griji dacă se suprapun, ar arăta mai crustă. Ați putea de asemenea să coaseți niște fermoare. Chiar și patch-urile simple cu imprimare de camuflaj, imprimare cu leopard sau cu piele fiabilă vegană prietenoasă sunt reci. Ștețele fixate pe buzunare dau o atingere suplimentară.
 • Clapeta este un accesoriu foarte răcoros. Este un panou de material care poate fi aplicat pe partea din față a chiloților (caz în care se poate coase și de a folosi ca un buzunar) sau pe partea din spate a chiloților (în acest caz, se va ține de cald, cap la cap atunci când stai jos și va preveni pantalonii sunt uza). Indiferent dacă vopseați fulgii sau aplicați pe ele blazoane cu numele unei trupe sau al unui slogan politic, îi veți face mai cruzi.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Crusty Pasul 3
  3
  Curele. Pentru curele aveți două opțiuni. O frânghie sau o centură cu gloanțe. Nu vă fie frică să utilizați amândouă!
 • Imaginea intitulata Dress Like a Crusty Pasul 4
  4
  Fă-te-te-tricouri. Cumpărați tricouri negre de la un magazin de îmbrăcăminte la mâna a doua sau dintr-un magazin militar. Apoi, vopsiți sloganuri politice sau nume / logo-uri ale crustei de bandă (care sunt încă implicate politic) cu culoarea albă pentru pânză (utilizați un creion făcut acasă pentru a fi mai precis). Dacă nu vreți să vă riscați să vă deranjezi cămașa, faceți desenul pe un plasture pe care îl veți coase pe aceeași cămașă după aceea. Tăiați mâneci și gulerul este foarte crusta. Mai târziu, puteți recicla această țesătură pentru a face alte patch-uri.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Crusty Step 5
  5
  Îmbrăcăminte cu glugă. Cumpărați o bluză cu glugă de la un magazin de ocazie. Personalizați-l ca pantalonii. Atașați știfturile la marginea hotei. Coaseți patch-uri de casă peste tricou și chiar coaseți un plasture negru mare pe spate. Amintiți-vă să utilizați ață dentară. În cazul în care bluza este închisă în față, puteți încerca să pictați o bandă crustă sau un slogan politic.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Crusty Step 6


  6
  Jachete. Găsiți o jachetă de denim negru. Personalizați-l ca niște blugi, dar de această dată îl puteți acoperi cu știfturi sau cuie metalice. Aplicarea pe patch-uri simple face o impresie buna. Încercați să coaseți un plasture manual pe spate cu ață dentară. Puteți chiar să vă vopsiți jacheta cu înălbitor înainte de a începe să o personalizați pentru a avea un efect foarte crud. Lipirea ecusoanelor cu banda din partea din față a mantalei este rece. Chiar mai bine dacă cumpărați un instrument pentru a face insignele și pentru a le realiza personal.
 • Alternativ, puteai cumpăra o jachetă militară dintr-un magazin de mâna a doua sau dintr-un magazin militar și să-l personalizezi, adăugând patch-uri și lanțuri.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Crusty Step 7
  7
  Pălării. Cumpărați un capac de baseball negru sau o pălărie de camioner de la un magazin de mâna a doua sau un magazin militar. Coaseți peste patch-uri lucrate manual sau vopsiți ceva direct! De asemenea, puteți încerca să introduceți unghiile în vizor.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Crusty Step 8
  8
  Accesorii. Costumele de bijuterie realizate cu cânepă sau materiale reciclate sunt foarte cruste. Chiar și lanțurile atașate cu un lacăt sunt reci. O bandană neagră vă va completa aspectul, atât timp cât este cumpărat de la un magazin de ocazie.
 • Imaginea intitulă Dress Like a Crusty Step 9
  9
  Păr. Evitați utilizarea coloranților și a produselor pentru păr. Portaluri lungi, opace și necultivate. Dreadlocks ar putea fi formate sau ați putea decide să faceți dreadlocks. Ai putea sa-ti radezi chiar si cateva sectiuni din parul tau pentru a obtine un dreadhawk sau dreadlet.
 • Imaginea intitulă Dress Like a Crusty Step 10
  10
  Modificări corporale. DIY tatuaje și piercing sunt o idee minunată. Dar nu uitați să aveți grijă de ea pentru a evita infecțiile cutanate.
 • Sfaturi

  • Asigurați-vă că sunteți un susținător al ideologiei politice și al grupurilor reprezentate pe stema pe care o utilizați.
  • Uita-te la tine este o expresie a anti-capitalismului. Dacă nu poți face ceva sau nu poți să-l cumperi dintr-un magazin secundar / militar, evită-l.
  • 3 puncte esențiale de a fi cruste: politica, etica și economiile. Dacă poți obține ceva în loc să-l cumperi, fă-o să se întâmple. Dacă puteți crea un slogan inteligent, puneți-l pe haine.
  • Evitați îmbrăcămintea de piele cu orice preț. Utilizați doar elemente vegan prietenos pentru aspectul dumneavoastră.

  Avertismente

  • O mulțime de oameni, inclusiv punk-uri, nu-i plac crusties, așa că pregătește-te să plătească.
  • Dacă doriți să deveniți crustă, trebuie să fiți cel puțin vegetarian, dacă nu vegani. Evitați pielea, lâna și orice alt material derivat din părțile de animale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit