gtemata.com

Cum să purtați Gilet (fete)

Înapoi la modă, giletul este refuzat în orice ocazie, în fiecare model și în fiecare țesătură, inclusiv denim (care dă o atingere rock la fiecare tinuta), dar, în același timp, îl face sofisticat și foarte la modă. Combinațiile sunt diferite și nu întotdeauna ușoare. Mai presus de toate, trebuie să țineți cont de accesoriile care sunt indispensabile pentru a completa fiecare aspect în care este prezent acest articol de îmbrăcăminte.

paşi

1
Chic atingere. Alegeți o veste foarte scurtă, cu trei butoane, pentru a se potrivi cu pantalonii mari de palat, negri dacă doriți și cizme cu călcâi. La gât se amestecă coliere de diferite stiluri, lungi și scurte și complete, cu o baghetă de bijuterie sub braț.
 • 2
  Atingeți ocazional. Obțineți o vestă întunecată, cu un singur buton. Îmbrăcată cu o cămașă pentru bărbați și o pereche de pantaloni lungi pentru genunchi oferă o privire foarte tânără. Puneți pe picioare o pereche de pantofi ultra-plate cu dantelă. Bijoux-ul este minim pentru a nu se cântări.
 • Sau puteți pune pantalonii kaki, tricoul alb și o pereche de adidași pe vesta.


 • 3
  Rock touch. Tăiați mânecile unei cămăși vechi și folosiți-o ca o vestă de purtat fără nimic sub ea. Bucurați-vă de păpuși de lipit sau de pete mici pe piesa dvs. unică, pentru a se potrivi cu pantaloni de catifea și cardigan din lână maxi țesute.
 • O vesta cu o cămașă modelată și blugi subțiri va fi tendința din această primăvară pentru iubitorii de stil rock. Ea poartă balerine din piele neagră nappa și o pălărie combinată de pânză militară cu o vizor.
 • 4
  Creați un aspect feminin cu o fustă lungă care curge. Vestele de denim nu pot fi deosebit de feminine, dar datorită simplității lor, acestea pot fi combinate cu o fustă lungă și un vârf fără bretele fără fir pentru a crea un contrast interesant. Deoarece aceste fuste au tendința de a curge, ele sunt, în general, ideale atunci când sunt combinate cu o veste apropiată. Completați-l cu o pereche de sandale cu pană.
 • 5
  Purtați vestul cu o pantaloni tipăriți bine. Ochelarii la împerechere, pantalonii imprimați (imprimate cu flori mici, buchete, picturi scoțiene etc.) au o personalitate puternică și nu tolerează competiții în domeniu. În mod evident, partea de mai sus va trebui să aibă o culoare solidă. Iată două sugestii:
 • Jersey de top cu mâneci și pantofi de sport
 • Cămașă neagră și balerine din piele
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit