gtemata.com

Cum sa te imbraci ca un patinator

Skateboarding-ul a devenit atât de popular, încât patinele moderne poartă toate tipurile de îmbrăcăminte. Cu aceasta a spus, există aspecte diferite care sunt de obicei asociate cu cultura skate. Pentru a se îmbrăca ca stereotipul patinatorului, încercați unul dintre următoarele aspecte.

paşi

Metoda 1
Toate Skater

Imaginea intitulă Dress Like a Skater Pasul 1
1
Alege confort. Capacitatea de a face trucuri înseamnă a purta ceva practic, nu restrictiv, și care nu ar trebui să rămână în stare bună. Așteptați torsiuni, lacrimi, pierdere de culoare și chiar sânge.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Pasul 2
  2
  Purtați pantofi flexibili cu o talpă plat care oferă o aderență excelentă. Acestea vă vor menține ferm pe masă. Pentru a fi și mai autentic, alegeți pantofi special concepute pentru skateboarding (de exemplu, cele cu cusături întărite pentru o durată mai lungă). Unele mărci bune sunt éS, Fallen, Supra, Vans, Circa, DC, Emerica, Converse, Etnies.
 • Pentru a copia un aspect de patinator, rupeți-vă încălțămintea pe degetele de la picioare - dacă sunteți un patinator adevărat, cu toate acestea, le veți rupe în cel mai scurt timp. Ține minte, totuși adevărații patinatori urăsc când pantofii lor se sparg deoarece lacrimile inseamna sfarsitul vietii pentru pantofii lor. Gândiți-vă de două ori înainte de a vă distruge pantofii cu intenție.
 • Imagine cu denumirea Dress Like a Skater Pasul 3
  3
  Cunoașteți brandurile clasice de patine. Elementul, Baker, Analog, Quicksilver, Volcom, Vans și Billabong sunt doar câteva exemple. Puteți încerca, de asemenea, branduri de snowboard, cum ar fi Burton, deoarece mulți patinatori chiar snowboard.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Pasul 4
  4
  Fii informal. Nu cheltuiți prea mulți bani pe accesorii strălucitoare noi și haine de designer atunci când un tricou vechi și blugi decolorate sunt la fel de bune. Amintiți-vă, nu de formare greu este un motiv de critică în lumea skate.
 • Asigurați-vă că nu purtați mărci de skate toate împreună, alegeți haine informale. Cămăși cu cămașă, tricouri, bluze cu glugă și tricouri cu logo-ul mărcii sunt bine. Purtați o pălărie cu glugă sau o pălărie de snowboard, dar nu vă acoperiți fruntea, lăsați gustul de păr puțin.
 • Metoda 2
  Skater Punk

  Imagine cu denumirea Dress Like a Skater Pasul 5
  1
  Purtarea tricourilor cu amprente agresive. Culorile puternice precum imaginile roșii și negre și violente precum craniile și sângele sunt o îmbrăcăminte clasică de skate-punk. Punk t-shirts sunt deosebit de potrivite pentru acest look. Poți de asemenea purta tricouri negre la care ai mâneci.
 • Imagine cu denumirea Dress Like a Skater Pasul 6
  2
  Purtarea cămășilor cu nasturi flanel, carouri sau carouri. Mai ales cei cu mâneci scurte reprezintă o alternativă excelentă la tricourile cu logo-ul.
 • Imagine cu denumirea Dress Like a Skater Pasul 7
  3
  Purtați blugi întunecați care sunt foarte mari sau foarte stransi. Modernele skateboardi punk tind să poarte blugi foarte strânși, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Alegeți cele mai confortabile pentru dvs. - dacă alegeți cele strânse, asigurați-vă că ele sunt fabricate din țesături elastice pentru a vă permite să faceți evoluțiile skate.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Pasul 8
  4
  Purtați pantaloni scurți care ajung în genunchi. Acești kaki sunt cei mai buni.
 • Imaginea intitului Dress Like a Skater Pasul 9
  5
  Evitați bijuteriile. Este mai mult un must-have decât patinatorii hip-hop.


 • Metoda 3
  Hip-Hop patinator

  Imaginea intitulată Dress Like a Skater Pasul 10
  1
  El poarta brandurile DGK, Zoo York, Phat Farm, City Stars, Dunks, LRG si / sau Southpole. Hip-hop subliniază numele de mărci un pic mai mult decât ceilalți patinatori, ceea ce înseamnă că ar trebui să alegeți DC sau SB-urile Nike în locul celorlalte mărci.
 • Imaginea intitulă Dress Like a Skater Step 11
  2
  Purtați pantaloni scurți și scobitori. Aveți grijă să nu vă purtați prea puțin când faceți trucuri dificile.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Skater Step 12
  3
  El poartă un capac de baseball, mai ales sub jacheta cu glugă. Capacele sport sunt perfecte.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Pasul 13
  4
  El poartă bijuterii elaborate și accesorii. Inelele sau lanțurile lungi și groase sunt bine. Dacă doriți să fie simplu, doar căștile iPod sunt bine.
 • Metoda 4
  Rasta Skater

  Imaginea intitului Dress Like a Skater Pasul 14
  1
  Purtați îmbrăcăminte ecologică. Lenjeria și bumbacul organic sunt cele mai bune lucruri în mod rasta. De exemplu, alegeți pantaloni groși de pânză făcuți cu atenție pentru mediul în loc de blugi denim.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Skater Pasul 15
  2
  Purtați culorile pământului. Caramida, verde, maro si kaki sunt culorile preferate.
 • Imaginea intitulă Dress Like a Skater Step 16
  3
  Accentuați culorile verde, galben și roșu. Ele sunt culorile drapelului etiopian și sunt foarte importante în mișcarea rasta. Puteți utiliza și negrul.
 • Sfaturi

  • Având în coate și genunchi jupuit și o pereche de blugi rupti poate arata cool, dar nu te doare și nu se rup blugii intenționat sau vei arata ca doar un rol jucat. În schimb, gândiți-vă la ceea ce puteți câștiga cu o cădere rea!
  • Uitați-vă la revistele de specialitate pentru a vedea ce purtau patinele. Brady Emery este un exemplu de patinator pur.
  • Păstrați-vă părul lung sau scurt, deoarece vă simțiți mai confortabil. Părul lung, încurcat nu este neapărat un semn distinctiv pentru patinatori și poate chiar să te facă să arăți ca un surfer (Andrew Reynolds este un patinator adevărat și nu are păr lung). Puteți să vă păstrați părul dezordonat sau orice vreți. Nu puneți prea mult gel pe părul dvs. sau veți transpira mult.
  • Căutați pe Internet mărcile cele mai utilizate de skaters, veți cunoaște nume pe care nu le-ați auzit înainte și care au produse fantastice.
  • De asemenea, puteți opta pentru aspectul patinatorului adevărat cu puțini bani. Aspectul fără cusur este un avantaj pentru patinatori, deoarece nu vă este frică să vă distrugeți hainele atunci când încercați trucurile și atunci când cădeți înainte.
  • Când ești cool, evaluează batista, pentru că în timp ce iesi cu skateboard-ul este mult mai bine decât folosirea de haine. Și nu vă suflați nasul când sunteți bolnav și dezgustător chiar și printre patinatori.

  Avertismente

  • Dacă vrei să te îmbraci ca un patinator, asigură-te că nu arăți ca o clonă. Nu e cool si vei termina sa arati ca un "Aș vrea, dar nu pot". Nu vă fie teamă să ieșiți în evidență - arătați că altcineva nu vă va face un patinator mai bun.
  • Nu faceți toate aceste modificări deodată sau veți arăta ca un scenariu. Învață să mergi bine cu skate-ul, astfel încât să-l poți controla cu agilitate, apoi să înveți un truc simplu pentru a-ți apăra a ta "patinator suflet". Numai după ce ați făcut acest lucru puteți începe să vă îmbraci ca un patinator.
  • Skaters urăsc atitudini! Nu te duci la skate doar să te laude sau să te uiți!
  • Nu trebuie să cumperi blugi mărci scumpe. Este adevărat că mulți patinatori poartă Levi, Lee și Wrangler, dar nu exagerați aceste mărci. Trebuie să fii un patinar, nu un cowboy.
  • Evitați să vă duceți la masă oriunde. Mersul prin școală cu masa de sub braț nu te face un patinator. Aflați câteva trucuri înainte de a vă schimba stilul și încercați să arătați ca un patinator. Nu te comporta ca un patinar dacă nu știi nici măcar cum să faci o oliie.

  Legate de wikiHows

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit