gtemata.com

Cum sa te imbraci ca o femeie pretentioasa si moderna fara a cheltui prea mult

Nu te uiți vreodată cele mai frumoase fete de școală și de afluent (la adâncitură, atunci când sunt cu prietenii lor sau atunci când primesc atenția de la admiratori) crezut că v-ar dori să fie ca ei? Vestea proastă este că acestea au de obicei mii de euro disponibile pentru a cumpăra brățări cu farmecele Tiffany (care va scoate în evidență încheieturile lor zvelte și tăbăcite), în timp ce cu greu pot permite hainele și accesoriile lor, mai ales dacă încă la liceu. Cu toate acestea, acest ghid vă va ajuta să cumpere haine ieftine și accesorii, care va permite să obțineți observat de către grup, astfel încât să puteți chat-ul în timpul cea mai recentă colecție adâncitură de emailuri cu ei.

paşi

1
Cumpărați hainele potrivite. Cei de marcă ca Abercrombie & Fitch nu sunt preppy. La cel mai înalt nivel poți cumpăra tricourile de polo ale acestor mărci. Ar trebui să faceți cumpărături în magazine precum Hollister în timpul vânzărilor. Obțineți, printre alte articole de îmbrăcăminte, un pol de culori originale.
 • 2
  Magazinele preppy se bazează pe Nordstrom, Macy`s, Barneys și Saks (consultați site-urile web ale acestor magazine din SUA pentru a vă inspira să vă faceți un aspect atent și la modă). Un alt brand popular printre fetele care au acest stil este Pink by Victoria`s Secret - am fost inspirat să cumpăr haine pentru timpul liber. În general, evitați îmbrăcămintea cu logo-uri uriașe, cu excepția cazului în care le folosiți pentru activități fizice. Celelalte mărci care vă inspiră sunt Urban Outfitters și Marshalls. Dacă nu găsiți aceste mărci în orașul dvs., puteți cumpăra pe internet sau vă puteți inspira și apoi mergeți la cumpărături în magazinele din apropierea dvs. În general, evitați toate hainele cu cusături slabe și țesături de calitate slabă. Asigurați-vă că cumpărați numai articole de îmbrăcăminte cu cusături durabile și materiale durabile, ele nu trebuie să fie neapărat costisitoare. Cele mai bune articole de îmbrăcăminte sunt cele de înaltă calitate, în special în ceea ce privește durabilitatea și designul. Nu trebuie să afișați logo-uri de gust, mai ales dacă hainele sunt false. Aflați despre vânzări și înscrieți-vă la buletine de știri din diferite magazine și branduri pentru a afla mai multe despre promoții. Profitați de toate ofertele pe care le puteți găsi. În sfârșit, pentru a vă inspira și mai mult, citiți reviste precum Glamour. Dulapul dvs. trebuie să fie alcătuit din haine pe care le puteți permite, nu vă lăsați obsedați de ceea ce au alții.
 • 3
  În garderobă, nu vă puteți pierde haine potrivite pentru petrecerea timpului liber, cum ar fi tricouri polo și pulovere cu gât V. Cei de la branduri cum ar fi Lacoste, J.Crew, J.Jill și L.L.Bean (sau similare) pot fi ușor combinați cu o pereche de blugi subțiri și o pungă mare.


 • 4
  Obțineți accesorii și bijuterii. Bineînțeles că fetele preppy devin nebunești pentru accesoriile lui Tiffany. Produsele mai ieftine ale acestui brand poate costa 200 de euro, astfel încât să puteți să le navă pentru a da la ocazii speciale. În general, faceți cumpărături la magazine cum ar fi Accessorize, în cazul în care veți găsi ceea ce ai nevoie. Cu toate acestea, să fie atent, deoarece aceste magazine oferă nu numai accesorii preppy, dar, de asemenea, rock, girly și concepute pentru fete. Nu cumpărați eșarfe și brățări pentru copii. Dacă nu ați accesoriza în orașul tău, te inspira la magazin magazine online cum ar fi Cireașa (în special pentru ochelari de soare), Aldo Accesorii, Ardene și Xcetera. În orice caz, dacă aveți posibilitatea, încercați echipamentul înainte de a cumpăra. Poate că sunt mai multe piese preppy ale lumii, dar dacă nu vă simțiți confortabil, nu este în valoare de bani de cheltuială. Imaginați-vă, de asemenea, cum le-ați combina în viața de zi cu zi. Alege elemente diferite pentru a schimba aspectul și citiți pasajul următor pentru a termina pregăti.
 • 5
  Aflați să purtați machiaj. Nu exagerați. De exemplu, nu arătați cu atenție ochii cu creionul negru. De asemenea, evitați utilizarea umbrelor de ochi prea întunecate sau colorate. Fața ta trebuie să fie proaspătă. Aplicati rimel, trage o linie cu un creion maro sau negru inchis pe pleoapa, adaugă o notă de alb sau auriu fard de ochi în ochi interior, și se încheie cu un luciu, care poate fi transparent sau colorat. Acest truc vă va evidenția frumusețea naturală. Dacă puteți, investiți într-o țâșnică de geniu, este suficientă una economică. Dacă doriți produse de calitate la un cost redus, puteți încerca trucurile mărcilor precum Essence. Trucurile pe care le folosiți trebuie să fie scrise și să aibă o bună durabilitate.
 • 6
  Puteți combina stilul preppy cu stilul modern, o combinație de articole de îmbrăcăminte la modă și rochii curate, care fac parte acum din Liga Ivy. Potriviți-le într-un costum sau alternativă pe baza a ceea ce doriți să purtați într-o anumită zi. Cu toate acestea, amintiți-vă că pentru a urma moda stealthly este nesigur, în timp ce stilul este un indice de clasă, și care nu merge niciodată departe. Ca rezultat, nu renunta la orice tendinta, de exemplu, nu umpleti dulapul cu tricouri fosforescentoare deoarece este "in" sa o faca. Având stil înseamnă să poți purta o pereche de blugi subțiri și un blazer ca și cum tocmai coboram de pe podiumul lui Ralph Lauren.
 • 7
  Puteți fi cu siguranță fascinat de stilul preppy, dar amintiți-vă că nu trebuie să deveniți sclav pentru a fi acceptat de fetele pe care le admirați. Pe scurt, nu pierde din vedere esența și gusturile voastre. Dezvoltați-vă stilul și interesele. Faptul de a fi prima ta este cheia pentru a fi cu adevărat apreciată de ceilalți, nu trebuie să copiați pe nimeni. De fapt, o lucrare originală este întotdeauna mai interesantă decât imitațiile. Preferi să fii observat datorită unicității tale sau să urmezi masa și să te confunde printre oameni?
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit