gtemata.com

Cum sa faci un zambet frumos

Vrei să fii genul de persoană care luminează cu un zâmbet când intră într-o cameră? Se pare că un zâmbet radiant este mai natural pentru unii oameni decât pentru alții, dar cu practica putem toți să avem un zâmbet frumos. Zâmbetul învesește spiritul și face pe alții fericiți: este, fără îndoială, o expresie foarte puternică. Citiți următoarele sfaturi pentru a afla cum să zâmbiți.

paşi

Metoda 1

Îmbunătățiți aspectul zâmbetului dvs.
Imaginea intitulată Smile Step 1
1
Tren să zâmbești. Ați auzit vreodată despre "zâmbet ușor"? Oamenii cu un zâmbet ușor pot zâmbi fără efort și, de obicei, îi fac pe cei din jurul lor fericiți. Dacă te antrenezi, zâmbetul va veni mai ușor și când vei zâmbi vei părea mai relaxat. Încercați să arătați cel mai atractiv zâmbet. Într-un timp scurt, vei avea mai multă încredere în expresivitatea ta și vei începe să zâmbești fără să te gândești la asta.
 • Vedeți fotografii în care zâmbiți în diferite moduri. Îți place zambetul tău cu gura închisă? Poate e mai bine când îți arăți dinții? Uită-te la el din perspective diferite. Ce zâmbete și atitudini vă luminează cel mai mult fața? Ce zâmbet evidențiază funcțiile dvs.? Care dintre ele arată cel mai natural? Luați o decizie și practici în fața oglinzii. Fiți conștienți de cât de frumos este să zâmbiți, astfel încât să puteți face chiar și fără o oglindă.
 • Zâmbiți străinilor. Arătați scurt o persoană în ochi și zâmbet, gândindu-vă la ceva plăcut în timp ce o faceți. Deși nu toată lumea va zâmbi înapoi, veți vedea cum vă simțiți atunci când o revin!
 • Imaginea intitulată Smile Step 2
  2
  Zâmbiți cu ochii. Un zâmbet sincer, care vine din inimă, vă va face și zâmbetul. Se numește "Dușnicul zâmbește". Nu vă puteți preface, de fapt, atunci când forța un zâmbet pentru o fotografie ochii nu zâmbesc. Ochii zâmbitori sunt doar atunci când zâmbetul vine într-adevăr spontan, de aceea ele sunt esențiale pentru un zâmbet autentic și cald.
 • Pentru a înțelege cum să-ți faci ochii să zâmbească, stați în fața unei oglinzi și exersați, dar concentrați-vă numai asupra ochilor. Puteți acoperi partea inferioară a feței dvs. cu o bucată de hârtie. Experimentați un pic "și veți descoperi că puteți zâmbi doar cu gura sau doar cu ochii.
 • Când vă puteți zâmbi cu ochii, observați cum vă simțiți, ce munți funcționează și cum. Practica vă va învăța să zâmbiți cu ochii doar datorită unei emoții sau memoriei musculare.
 • Imaginea cu titlul Smile Step 3
  3
  Îngrijire pentru igiena orală. Frica de a avea ceva în dinți sau de a respira rău poate bloca un zâmbet. Eliminați aceste probleme luând grijă de gura, astfel încât să fie întotdeauna curată și proaspătă.
 • Periați dinții și limba în mod regulat. Purtați întotdeauna ață dentară și menta sau alte produse de respirație proaspătă pentru utilizare după mese în afara casei.
 • Du-te în mod regulat la medicul dentist pentru verificări și curățarea dinților. Obțineți informații despre aparat pentru ao îndrepta sau despre alte tratamente pe care le considerați necesare. Când zâmbiți, alți oameni văd gura - o dentiție drăguță face întotdeauna o impresie bună și o gură sănătoasă vă va face să vă simțiți mai confortabil în timp ce zâmbiți.
 • Dacă aveți dinți colorați încercați să schimbați obiceiurile. Fumatul și băutul prea mult de vin roșu, cafea și băuturi spumoase vă distrug dinții. Un tratament de albire vă va face să vă simțiți mai încrezători decât voi.
 • Îngrijeste-ti buzele pentru a nu-si face griji.
 • Faceți ceva pentru respirația urâtă. Dacă este cauzată de reziduurile alimentare, ar fi suficient să le periați în mod regulat și să utilizați apă de gură. În caz contrar, pot exista alte probleme, așa că discutați cu medicul dumneavoastră.
 • Metoda 2

  Zâmbiți pentru motivul potrivit
  Imaginea cu titlul Smile Step 4
  1
  Faceți zâmbetul dvs. autentic. Știm că putem zâmbi chiar și atunci când suntem bolnavi, suntem furioși sau supărați, sau când ne comportăm ceva, dar dacă zâmbim în aceste ocazii, oamenii nu vor avea încredere în noi. Un zâmbet autentic este mai greu de simulat - este recunoscut pentru că este însoțit de strălucirea feței, ochii zâmbitori și o atitudine liniștitoare care le pune pe oameni mai mult în largul nostru. Iată cum să zâmbiți într-un mod mai autentic și sincer:
  • Nu zâmbiți dacă într-adevăr nu vă simțiți așa. Ați putea da impresia de cineva în care nu puteți avea încredere. Nu ești obligat să zâmbești oricând.
  • Amintiți-vă cum ați simțit când ați zâmbit în mod spontan. Încercați să returnați acel sentiment de fiecare dată când zâmbiți.
 • Imaginea cu titlul Smile Step 5
  2
  Zâmbiți când ești bine. Veți arăta un zâmbet veritabil când sunteți fericiți, pozitivi și când zâmbetul vine din inimă. Simțiți-vă fericit pentru persoana cu care vorbiți, pentru o glumă pe care tocmai vi-au spus-o, pentru că există un soare frumos sau pentru că sunteți pe cale să vă mâncați felul de mâncare preferat. Există multe motive pentru a te simți fericit și zâmbitor!
 • Chiar dacă nu vă simțiți la bine, puteți găsi motive pentru a zâmbi. Concentrați-vă pe aspectele pozitive ale vieții: starea dumneavoastră de spirit se va îmbunătăți și veți fi mai ușor să zâmbiți.
 • Dacă te afli cu o persoană sau într-o situație care te lasă nedumerită și nu știi dacă e să fii serios sau să zâmbești, zâmbești. Gândiți-vă la ceva pozitiv despre acea persoană sau situație, astfel încât să puteți arăta un zâmbet frumos.
 • Imaginea cu titlul Smile Step 6
  3


  Zâmbetul pentru dragoste și afecțiune. Gândiți-vă la cineva draga (probabil persoana cu care vă confruntați) sau la ceva ce chiar vă place să faceți. Este mai ușor să faci zâmbete prietenoase și spontane când îți place ceea ce faci, când te simți confortabil cu oamenii din jurul tău și când ești în pace cu vecinul tău în general. Fii recunoscător pentru ceea ce ai și vei vedea că vei zâmbi mai ușor.
 • Imaginea intitulată Smile Step 7
  4
  Zâmbiți când vă simțiți jucăuș. Uneori viața ne face prea grave. Încearcă să vezi viața ca o aventură, să fii bun față de tine și să te lași să fii copil. Jucăriile dă un zâmbet buzelor oamenilor.
 • Metoda 3

  Cum să faci zâmbetul o parte a vieții zilnice
  Imaginea cu titlul Smile Step 8
  1
  Zâmbiți chiar și când de obicei nu faceți asta. Te-ai oprit din zâmbet din teamă că oamenii ar pune întrebări despre tine? Zâmbetele atrag atenția, dar este un fel de interes. Gândiți-vă la modul în care zâmbetele vă pot face lumea mai pozitivă în fiecare zi.
  • Zâmbetul la locul de muncă sau alte ocazii importante nu vă va face mai puțin profesioniști. Dimpotrivă, un zâmbet te va face să arăți mai uman și mai accesibil. Când zâmbiți, oamenii apreciază faptul că le recunoașteți valoarea și că ați lucrat bine.
  • Un zâmbet te face să te uiți "real". Dacă vă este frică să vă considerați vulnerabili când zâmbiți, acceptați faptul că tipul de vulnerabilitate dat de un zâmbet este ceea ce îl face un act puternic. Vă deschideți la alții și veți obține reacții mai bune în acest fel, în loc să arătați o atitudine serioasă și neprietenoasă.
 • Imaginea cu titlul Smile Step 9
  2
  Uneori nu este ușor să zâmbești. Nu este ușor să zâmbești pe comandă, pentru o fotografie sau pentru "face o fata buna a unui joc prost". În aceste cazuri, aduceți-vă în minte ceva pozitiv sau vesel, cum ar fi o glumă, iar zâmbetul va fi mai spontan.
 • Pentru o fotografie, zâmbiți cu 20% mai mult decât trebuie.
 • Faceți un zâmbet frumos și arătați arcul superior al dinților. Amintiți-vă să zâmbiți chiar și cu ochii tăi!
 • Imaginea cu titlul Smile Step 10
  3
  Profitați de numeroasele beneficii ale zâmbetului. Dacă aveți nevoie de un impuls pentru a zâmbi, amintiți-vă ce beneficii provin din zâmbet. Beneficiile enumerate mai jos vă vor face să doriți să zâmbiți de cele mai multe ori.
 • Zâmbetele îți îmbunătățesc aspectul. Charles Gordy a spus: "Un zâmbet este o modalitate economică de a ne schimba aspectul". Reflect: dacă te gândești la o persoană cu frunte încrețită și o persoană care zâmbește, care arată mai plăcută și frumoasă?
 • Zâmbetele fixează lucrurile cu mult mai mult decât cuvintele. Dacă ați făcut o gafă, ați spus ceva nu prea drăguț, dacă vă simțiți pierdut și singur, sau doar trist, un zâmbet vă poate ajuta. Zâmbetul îi spune celorlalți că sunteți gata să faceți scuze și să rezolvați situația.
 • Zâmbetele creează încredere. Un zâmbet este o modalitate foarte bună de a stabili sentimente reciproce și de a se simți în armonie cu ceilalți, atât cu o singură persoană, cât și cu un întreg grup (de exemplu, în timpul unei conferințe). Zâmbetul spune: "Sunt bine, ești bine și vom fi bine împreună".
 • Zâmbetele te fac să te simți bine. Chiar dacă vă simțiți puțin "în jos", încercați să vă concentrați pe gânduri fericite și să adăugați un zâmbet. Acesta este modul în care vă puteți păcăli mintea: endorfinele vor fi eliberate, ceea ce vă va face să vă simțiți mai bine, reducând stresul fizic și emoțional.
 • Zâmbetele fac ca alții să se simtă bine. Un zâmbet frumos poate fi văzut mult mai mult decât o față încruntată și comunică atitudinea prietenoasă față de ceilalți. Oamenii le place să vadă un zâmbet atât de departe cât și de aproape.
 • Este mai bine să aveți riduri datorate zâmbetelor decât cele cauzate de îngrijorări. Mark Twain a spus: "Ridurile ar trebui să indice doar unde au fost zâmbetele". Din această perspectivă, zâmbetele sunt o expresie a caracterului unei persoane care devine din ce în ce mai evidentă pe măsură ce îmbătrânim.
 • Zâmbetul afectează calitatea vieții pe termen lung. De fapt, zâmbetul este asociat cu sănătatea, fericirea, prietenia, succesul și longevitatea.
 • Sfaturi

  • Zâmbetul este un excelent mecanism de apărare. Dacă cineva încearcă să vă supărească, zâmbiți la el și negați energia negativă.
  • Nu aveți nevoie de dinți perfecți pentru a avea un zâmbet frumos. Nu toată lumea are o dentiție obișnuită și nu este nimic în neregulă cu ea. Desigur, dinții drepți sunt plăcuți pentru ochi, dar frumusețea unui zâmbet nu depinde doar de asta. Acestea fiind spuse, daca aparitia dintilor te face sa zambesti fara voie si nu poti ignora acest lucru, ar trebui sa contactezi un specialist care te poate ajuta. Sau puteți zâmbi cu gura închisă.
  • Știi când râzi când privești un film? Încearcă să-ți amintești cum ai făcut-o și să ușurezi râsul, vei arăta un zâmbet natural frumos.
  • Zâmbetul este o modalitate bună de a arăta altora că sunteți prietenos, pozitiv și deschis dialogului. Întotdeauna amintiți-vă să zâmbiți cu inima, nu cu mintea.
  • Există atât de multe oportunități de a zâmbi, de a profita de el!
  • Încearcă un zâmbet pe care tocmai l-ai menționat, fără a arăta cât de mulți dinți ar fi atunci când râzi. Acesta este cel mai bun zâmbet pe care îl puteți folosi atunci când doriți să flirtați: lumină și seducătoare.
  • Când faceți o fotografie puteți râde sau chicoteli ușor pentru a da zâmbetului un aspect natural.
  • Mulți bărbați nu le place să zâmbească străinilor, mai ales dacă sunt bărbați. Dacă acest lucru este cazul dvs., vă puteți limita la un salut ocazional și informal cum ar fi "alifie" sau "Ce mai faci?".
  • Ciubitul buzei inferioare în timpul unui zâmbet este perfect pentru flirturi într-un mod frumos și vesel.
  • Mai multe studii arată că creierul nu poate distinge un zâmbet fals de unul adevărat. Așa că amintiți-vă mereu să zâmbiți, chiar și în cele mai grave situații.

  Avertismente

  • Asigurați-vă că nu aveți resturi de alimente (cum ar fi spanac sau similare) dintre dinți: nu fac o impresie bună. După o masă, mergeți puțin pentru baie, verificați și asigurați-vă, mai ales dacă știți că forma dinților dvs. le face vulnerabili la această problemă sau dacă purtați aparatul.
  • Nu zâmbiți într-un mod forțat sau fals, chiar dacă puteți face zâmbetul perfect.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit