gtemata.com

Cum să te îmbraci pentru snowboard

Snowboarding-ul poate fi un sport distractiv dacă știți ce veți întâlni. Dacă nu sunteți îmbrăcați în mod corect, înghețarea riscului, amorțeală, răni și alte afecțiuni nu sunt chiar plăcute.

paşi

1
Purtați întotdeauna o cască. Mulți snowboardiști decid să nu o poarte, făcând de multe ori o greșeală gravă. în timp ce face snowboard, ați putea lovi o margine și ați lovit capul pe zăpadă foarte puternică, provocând leziuni cerebrale. Dacă învățați doar, veți cădea cu siguranță și trebuie să vă protejați capul. Dacă vă testați abilitățile la snowpark, veți cădea oricum și nimeni nu vrea să lovească șina cu capul sau să cadă pe ea după un salt de 6 metri. Dacă vă aflați pe un traseu abrupt, probabil cu pietre sau într-o curte, trebuie să vă țineți capul în sus. Dacă nu purtați o cască, puneți cu siguranță un capac de lână.
 • 2
  Utilizați o mască pentru a vă proteja ochii de vânt în timpul coborârilor. Diferite tipuri de lentile sunt utile în momente diferite ale zilei. În vreme frumoasă aveți nevoie de lentile întunecate sau cu oglindă pentru a vă proteja ochii de soare. Dacă vă place să mergeți repede, dacă există vânt și zăpadă (sau o fac în mod artificial), o lentilă clară va fi mai utilă seara. Dacă nu purtați masca, va fi foarte greu să faceți snowboarding în spatele oamenilor, deoarece ei vor ridica zăpada cu schiurile și o aruncă în față.
 • 3
  Haine stratificate. Straturile sunt cheia pentru adaptarea la mediul din jurul vostru. Aduceți cel puțin încă unul în rucsac când mergeți pe pante. Dacă vă simțiți cald, veți lua unul, timpul se poate schimba în timp ce vă aflați în munți. O jacheta respirabilă și impermeabilă poate fi foarte utilă.
 • 4
  Păstrați-vă mâinile calde cu mănuși sau butoane. Zilele de gheață necesită mănuși sau butoane groase. În zilele mai blânde, mănușile subțiri sunt mai confortabile.


 • 5
  Purtați haine calde. Deși lenjeria termală neatractivă este foarte utilă. Deasupra acestuia trebuie să purtați pantaloni de zăpadă impermeabili. Rezistența la apă este un avantaj, pentru că dacă începeți, veți petrece mult timp cu spatele în zăpadă, ceea ce ar putea provoca un loc umed incomod pe partea din spate.
 • 6
  Puneți șosete de schi sau snowboard. Aici straturile nu funcționează. O pereche de șosete groase este ideală. Două perechi de șosete ar face picioarele mai reci în cizme de snowboard care se potrivesc perfect (așa cum ar trebui să fie și dumneavoastră). Luați în considerare cizme cu căptușeală detașabilă pentru cele mai fierbinți zile. Amintiți-vă să vă ridicați șosetele cât mai mult posibil, pentru a nu vă irita pielea cu marginea cizmelor.
 • 7
  Alegeți tabelul și atacurile. Dimensiunea mesei dvs. va varia în funcție de greutatea dvs. și preferințele dvs. Dacă îl închiriați, va fi cineva care vă va ajuta să găsiți dimensiunea potrivită - dacă o cumpărați, va exista în continuare un agent de vânzări.
 • Sfaturi

  • Nu purtați niciodată blugi în timpul snowboardingului.
  • Nu purtați niciodată pantaloni de bumbac. Ei se uda si stau umed - inseamna ca veti raci si va simtiti rece. Dacă îngheți, nu va fi deloc o experiență plăcută.
  • Dacă vremea este foarte rece, purtați pantaloni în costum sub cele de zăpadă. Așa cum am spus mai înainte, nu purtați niciodată blugi pentru că ați îngheța și rămâneți udați.
  • Snowboardingul va fi dificil dacă este prima dată când încercați, nu vă descurajați, poate fi o adevărată experiență distractivă.
  • Puteți închiria de multe ori pantaloni impermeabili sau costume de schi în stațiunile de schi sau în magazinele de schi sau snowboard locale.
  • Prima dată când faci o lecție cu un profesionist, nu cu un prieten. Prietenii pot fi buni la masă, dar sunt stânjenitori în ceea ce privește predarea bazelor - probabil că au trecut mult timp de când au învățat.
  • Dacă credeți că casca este prea mare pentru dvs., purtați un capac sub ea, vă va ajuta să vă țineți aproape de cap.

  Avertismente

  • Nu uitați să mergeți mai întâi la baie!
  • Snowboarding-ul poate fi foarte periculos, iar tu chiar te poți răni, fă-o cu precauție și nu te întrebi prea mult.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit