gtemata.com

Cum se afișează

Vizualizarea este o tehnică folosită de oameni de succes din toate domeniile vieții. Dacă doriți cu adevărat să atingeți un scop, începeți mintea imaginativă. Afișați în fața dvs. rezultatul pe care doriți să-l realizați, jucați în mintea dvs. jocul pe care urmează să îl jucați sau să îl urmăriți în timp ce obțineți diploma atât de râvnit. Singura limită este dată de mintea voastră.

paşi

Partea 1
Vizualizați-vă obiectivele

Imaginea intitulată Vizualizați pasul 02
1
Vizualizați activitatea, evenimentul sau rezultatul dorit. gândi "ceea ce vedeți este ceea ce veți obține" și lasați-vă creativitatea și sinteza mentală în mâna superioară. Închideți ochii și vedeți. Ce imagini este singurul lucru care există în lume chiar acum. Totul este întuneric.
 • Să presupunem că doriți să afișați pentru a primi o promoție. Imaginați-vă biroul dvs. nou și minunat și numele dvs. scrise cu litere aurii pe ușă. Vedeți scaunul negru în spatele biroului tău mare de mahon. Imaginați-vă că vedeți o reproducere a lui Renoir care se află între certificatele dvs. După setarea obiectelor majore, aveți grijă de detalii. Observați puțină praf în colțuri, un rest de cafea pe fundul cupei, modul în care lumina pătrunde prin ferestre și se răspândește în cameră.
 • Imaginea intitulată Vizualizați pasul 01
  2
  Corectați-vă mentalitatea. Atâta timp cât te simți mizerabil și ghinionist, nimic nu se va schimba în viața ta. O mentalitate pozitivă va reseta o perioadă de evenimente nefericite. Paharul semi-gol va deveni în cele din urmă jumătate plin, și chiar și o zi ploioasă poate fi văzută cu ochi diferiți. Luați ocaziile de schimbare și treceți dincolo. Îi vei crea pe tine însuți!
 • Vizualizarea este similară hipnozei: dacă nu credeți că va funcționa, va fi inutilă. Gândirea pozitivă este primul pas care trebuie făcut pentru a vă asigura că vizualizarea este cu adevărat eficientă. Dacă doriți ca dorințele voastre să devină parte a vieții reale, atunci luați o atitudine pozitivă.
 • Imaginea intitulată Vizualizați pasul 03
  3
  Mutați imaginația în lumea reală. După ce ați petrecut un moment, o zi, o lună sau chiar ani, văzând obiectivele, acum vă schimbați atenția. Doar un moment înainte de a pune în practică activitatea, sarcina sau evenimentul care vă va duce la obiectivul dvs., vă concentrați clar asupra imaginii acțiunii pe care urmează să o luați. Deși este ceva abstract, cum ar fi "câștiga mai mult", îl puteți transporta în viața de zi cu zi și îl puteți aplica înainte de a merge la muncă sau la orice afacere.
 • De exemplu, dacă încercați să atingeți o minge, imaginați-vă în minte, pe măsură ce l-ați lovit brusc, împușcat prin împușcare, la înălțimea corectă și la viteza potrivită. Urmăriți mingea așa cum este lovită de instrumentul dvs., zboară prin aer și ateriza exact unde ar trebui să aterizeze. Introduceți toate simțurile în experiență, simțiți apropierea mingii, ascultați și observați impactul, miroși mirosul câmpului. Atunci fă-o în realitate.
 • Imaginea intitulată Vizualizați pasul 04
  4
  Amintiți-vă cât de important este încetinirea. Vizualizarea funcționează numai atunci când ești calm și în largul tău și când ești gata să-ți dai timp să te concentrezi în loc să fii copleșit de îngrijorări iminente. Vizualizarea este o tehnică foarte apropiată de meditație, este pur și simplu mai activă și mai vie. În vizualizare, sunteți încurajați să gândiți în mod activ despre posibilități, dar, ca și în meditație, trebuie să renunțați la orice gânduri străine viselor și obiectivelor dvs., să rămâneți perfect concentrate. Deci, indiferent cum vă imaginați, relaxați-vă. Rămâi calm. Nu te grăbi.
 • Dacă este posibil, lăsați-vă în pace. Minimizarea distragerilor (telefonul mobil, telecomanda, haine prea strânse) va facilita foarte mult procesul. Când mediul înconjurător este calm, este mai ușor să te gândești relaxat.
  Imaginea intitulată Vizualizați pasul 04Bullet01
 • Imaginea intitulată Vizualizați pasul 05
  5
  Vizualizați trăsăturile de personalitate necesare atingerii obiectivelor. Nu este suficient să vrei să devii președinte. Va trebui să vă gândiți la calitățile care vă vor ajuta în timp ce atingeți obiectivul. Nu vizionați doar președinția, includeți abilitățile de a comunica, de a convinge, de a zâmbi, de a împărtăși, de a asculta, de a discuta, de a gestiona critica cu competență și respect, etc. Cel mai probabil vor exista unele abilități pe care va trebui să le lucrați, dar, din nou, puteți utiliza vizualizarea pentru a le atinge eficient.
 • Dacă vizualizați că dețineți sau faceți ceva, imaginați-vă cum ați atins acest obiectiv. Dacă doriți să deveniți președinte, imaginați-vă cariera politică. Consultați campania electorală. Consultați-vă participarea la colectarea de fonduri și întâlnirea cu liderii politici. Imaginați-vă că lumina roșie a aparatului foto se aprinde în timpul primei dezbateri. Cum poate situația pe care o vedeți să se ocupe de aceste situații?
  Imaginea intitulată Vizualizați pasul 05Bullet01
 • Imaginea intitulată Vizualizați pasul 06
  6
  Utilizați afirmațiile. Imaginile fac minuni, dar cuvintele sunt foarte eficiente. Dacă vă vedeți mai subțire, în timp ce arătați acei blugi vise, repetați-vă pentru voi "Am corpul pe care l-am visat mereu. Pierd greutate si ma simt in forma perfecta." Dacă doriți să reușiți în baseball, spuneți-vă "Văd mingea, o să-l lovesc cu o forță atât de mare încât să fac o alergare acasă."
 • Puteți repeta declarațiile de câte ori doriți. Doar asigurați-vă că vă credeți cuvintele voastre! Simțiți-vă că sunteți nebuni după cum spuneți, nu veți obține rezultatele dorite. Văzând înseamnă să crezi, îți amintești?
 • Partea 2
  Rafinați-vă tehnica

  Imaginea intitulată Vizualizați pasul 07
  1
  Gândiți-vă pe termen lung. Oricine dorește să obțină modificări instantanee va fi dezamăgit. Chiar dacă tocmai ați câștigat o sumă mare, în șase luni veți fi nemulțumiți de viața voastră exact așa cum sunteți acum, dacă nu analizați ceea ce vă tulbura. Planificați-vă să vă realizați visele și speranțele pe termen lung. Arătați unde veți fi între 5, 10 și 15 ani și ce fel de rezultate doriți să obțineți. Cum va fi diferita situatia si cum veti fi diferiti tu la fel?
  • Nu doar vizualizați așezarea într-un Porsche în fața casei dvs. mari, sau o imagine superficială a colecției dvs. de diamante și a prietenilor care vă adoră. Acestea sunt bunuri artificiale care nu vă dovedesc bogăția și satisfacția pe termen lung. În schimb, vizualizați ceea ce doriți să obțineți ca ființă umană și ce moșteniri pe care intenționați să o lăsați în comunitatea voastră și în lume. Gândește-te mai adânc.
 • Imaginea intitulată Vizualizați pasul 08
  2
  Gândiți-vă într-un mod afirmativ. Când vine vorba de vizualizare, hipnoză sau gândire pur pozitivă, este esențial să gândim afirmativ. Poate că nu știi asta, limitându-te la tine "nu vreau să fiu sărac" nu vei face prea multe progrese. Deci, în loc să nu vrei să ai, să devii sau să faci ceva, concentrează-te asupra a ceea ce vrei să ai, să fii sau să faci. Vreau siguranță financiară. Sunt frumoasă. Am curajul de a acționa. Întotdeauna afirmativ!
 • El crede, de asemenea, în mod activ și într-o formă prezentă. Dacă vă vedeți liber de obiceiurile de fumat, nu recitați mantra, "Voi încerca să mă opresc". Ar fi inutil. Gândiți-vă mai degrabă "Țigările sunt dezgustătoare, nu le vreau, sunt complet imună." Concentrează-ți gândurile pe aici și acum, doar așa vor fi foarte puternice.
 • Imaginea intitulată Vizualizați pasul 09
  3


  Fii realist. Dacă sunteți un boxer și încercați să vă vizualizați în timp ce dominați absolut următorul meci, imaginați-vă ca și cum voi ați fost Muhammad Ali nu vă va ajuta. Veți ajunge pur și simplu în ring, fără a vă arăta până la așteptările dumneavoastră. Prin urmare, vă veți simți frustrați și stresați. Și probabil că veți fi nevoiți să renunțați. Exact opusul a ceea ce vrei să se întâmple.
 • Imaginați-vă, în schimb, că balanțele dvs. sunt cele mai bune lansate vreodată. Vizualizați-vă adversarul ca sacul pe care l-ați lovit din greu la sala de sport în fiecare zi. Imaginați-vă antrenorul în timp ce strigă de bucurie la cea mai bună performanță a carierei. Aceste lucruri se pot întâmpla. Și nu există niciun motiv pentru care nu au.
 • Imaginea intitulată Vizualizați pasul 10
  4
  Aceasta depășește faza critică. Inițial, actul de vizualizare ar putea părea mai degrabă suprarealist pentru tine. Veți percepe acest lucru ca fiind bizar, străin și uneori chiar suspect. Trebuie să rezistați! Se va trece! La început este normal să se simtă incomod și la mila unei astfel de lumi imaginare, dar este doar o fază. Dacă nu vă simțiți bine, probabil că nu faceți bine.
 • Nu există alt remediu pe lângă practică. Nu există alte secrete pe lângă timp. Ca și în cazul tuturor, există o curbă de învățare. Va părea abruptă numai dacă nu vă angajați. Puneți-vă în practică și rezistența va dispărea! Ești singurul lucru care împiedică succesul vizualizării tale.
  Imaginea intitulată
 • Imaginea intitulată Vizualizați pasul 11
  5
  Fii protagonistul. În opinia dvs., nu stați în audiență. E vorba de scenă și de momentul în care străluciți. Prin urmare, transformat în steaua spectacolului! Expuneți-vă la lumina reflectoarelor așa cum meritați! Dă-ți slava. Imaginarea nu va trebui să fie ca și cum ați urmări un film, fiecare vizualizare va trebui să se dezvolte din propria perspectivă.
 • Aceasta este ceea ce se înțelege prin viziunea completă. Este o realitate care trebuie văzută prin ochii voștri. Nu e ca și cum ai avea o experiență extracorporeală, e ca și cum ai trăi viitorul. Este vorba de viața reală. Din care sunteți singurul protagonist.
 • Partea 3
  Utilizați Exercițiile de afișare

  Imaginea intitulată Vizualizați pasul 12
  1
  Luați o imagine, priviți-o pentru un minut, apoi puneți-o, închideți-vă ochii și vedeți-o în mintea voastră. Gândiți-vă la culorile, obiectele și detaliile descrise. Cât de precis poți să-l recreezi în mintea ta? Dacă există părți care nu vă amintiți, dați-le o privire nouă la imagine, dar apoi puneți-o din nou.
  • Repetați acest exercițiu cu imagini mereu în continuă schimbare până când sunteți imbatabil. Când privirea ta devine pregătită pentru o observație meticuloasă, un minut va deveni excesiv. Ne deconectăm creierul cu o asemenea frecvență încât să uităm să îl reactivăm!
 • Imaginea intitulată Vizualizați pasul 13
  2
  Pentru al doilea exercițiu, luați un obiect tridimensional. De exemplu, o carte cu un hardcover. Unul care se află în prezent în bibliotecă. Acum, imaginați-vă fața, spatele, părțile laterale, capacul, paginile și orice obiect ascuns acolo - vedeți-l deschis și apoi închis. Imaginați-vă la umbra ramurilor unui copac și iluminați de lampa de pe masă. Senzați senzațiile la atingere și miroase. Și poate chiar gustul gust!
 • Scopul este să puteți să vă mișcați în minte. Poate că nu este ușor ca creierul nostru preferă să trăiască în 2D, alegerea celui mai simplu mod. Rotiți-o în sus și în jos, înainte și înapoi, deschideți-o și închideți-o. Sild greutatea în timp ce îl mutați. Gândiți-vă la mișcarea paginilor în timp ce le rotiți. Va trebui să o considerați un obiect real.
 • Imaginea intitulată Vizualizați pasul 14
  3
  Pentru cel de-al treilea exercițiu, vezi-l în lumea reală. Ține-ți ochii deschiși. Ia cartea și imagina-o pe masă. Imaginați-vă umbra reflectată pe suprafața înconjurătoare. Vino mai aproape. Pune mâna pe ea. Ce ai auzit? Cum diferă capacul de partea din spate? Și tăierea paginilor din față? De asemenea, vă închideți nasul? Ce ai auzit?
 • Luați-o în mână! Mutați-o între degete. Ce sentiment de a te cântări? Care este procesul gândurilor tale? De fapt, simțiți sau presupuneți doar sentimentele voastre? Cât sunt ele reale?
 • Imaginea intitulată Vizualizați pasul 15
  4
  Pentru al patrulea exercițiu, imaginați-vă într-un loc exotic. Acum sunteți gata să vă ocupați de mai multe obiecte (notați progresul incredibil). Imaginați-vă un întreg scenariu în care nu ați mai fost niciodată înainte. Utilizați toate simțurile cât mai complet posibil.
 • Vizualizați plaja: vedeți fiecare detaliu, de la sare, purtată de vânt, până la călcarea provocată de aerul dintre frunzele palmelor. Gândiți-vă la căldura soarelui și cum granulele de nisip strălucesc ca diamantele. Faceți imaginea cât mai completă posibil.
 • Imaginea intitulată Vizualizați pasul 16
  5
  Pentru ultimul exercițiu, imaginați-vă că interacționați cu mediul pe care l-ați construit. Introduceți-vă în paradisul pe care l-ați creat. Simțiți nisipul sub picioarele voastre. Simtiti caldura soarelui pe piele. Simțiți frigul apei când vă pregătiți să intrați în mare și forța spumei pe corp. Luați notă de nisipul moale care se scufundă sub picioare datorită greutății dumneavoastră. Vântul îți rupe părul. Stai jos. Play. Relaxați-vă. Luați un pui de somn. Lasă-te să fii lămurit de sunetul oceanului. Permiteți pescarilor să vă păstreze compania. Ești acolo, nu-i așa?
 • Aceasta este ultima etapă a vizualizării, veți fi realizat atunci când vă puteți imagina un mediu întreg și vă puteți introduce în peisaj. De aici puteți simți libertatea de a crea lumi pe care le puteți cuceri, sociale, fizice, mentale, de ce nu? Mintea ta este locul tău de joacă. Hai!
 • 6
  Dacă vi se pare util, puneți totul în scris. Fiecare dintre noi are abilități și predispoziții diferite. Dacă sunteți printre cei care iubesc să trăiască prin cuvinte, scrieți. Pe măsură ce apar senzațiile, scrieți-le. Puteți să le nemurțestiți și să le retrăiți timpurile nesfârșite. Cuvintele dvs. vor fi o sursă de motivare și vă vor permite să recuperați cu ușurință imaginile.
 • Revedeți-vă scrierile și folosiți-le pentru a reintroduce starea de vizualizare. Închideți ochii, reluați cuvintele și extindeți-le. Mutați de fiecare dată la un nivel superior. Deplasați-vă de la plajă la ocean, cufundați-vă complet în apă. Extinde-ți lumea. Cu cât va deveni mai mare, cu atât vor fi mai mari satisfacțiile obținute.
 • Sfaturi

  • Nu uitați senzațiile. Pentru a vedea corect, trebuie să te simți fericit și plin de recunoștință.
  • Ajutați-i pe alții să vadă. Unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le puteți face este speranța, iar vizualizarea ne ajută să sperăm că lucrurile merg bine. După ce vă familiarizați cu practica, împărtășiți-vă abilitățile cu ceilalți, veți da lumii niște rămășițe de speranță.
  • Vizualizarea necesită practică. Toți avem puterea de a face, dar nu toată lumea are puterea de a crede. fiind sceptici, ați putea încerca să vă convingeți că este doar o pierdere de timp. Nu cădeți în această ispită, toate, inclusiv sceptici, pot beneficia de vizionare. Aceasta este capacitatea creierului nostru de a sintetiza rezultatele, un fapt dovedit științific.
  • Citiți cartea "Psicocibernetica" de Maxwell Maltz, veți putea să dobândiți practica de a mânca încet, util pentru a vă proteja de obezitate și de o dietă nerestricționată.
  • Pe măsură ce citiți o carte fără imagini, alegeți câteva cuvinte și le vizualizați în mintea voastră. Veți putea treptat să vizualizați tot ce citiți.

  Lucruri de care ai nevoie

  • fotografii
  • articole
  • carte "Psicocibernetica" de Maxwell Maltz
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit