gtemata.com

Cum să te răzbuni pe Ex

Ți-a oferit cineva lumea și apoi te-a părăsit? Dacă ați fost înșelat și doriți o răzbunare distractivă și legală, acest articol este pentru dvs.

paşi

Imagine intitulată Obțineți răzbunare pe un ex-prieten 1
1
Superalo. Dacă doriți să plângă, faceți-o: ar trebui să manifestați ceea ce simțiți. Veți simți, de asemenea, furios pentru un timp și asta este normal. De obicei, odată ce există o pauză, începeți să vă alunecați în tristețe și, în cele din urmă, predispune furia, atât de mult încât doriți răzbunare sau să vă facă să doriți să vă întoarceți la ex.
 • Imagine intitulată Obțineți răzbunare pe un ex-iubit Pasul 2
  2
  Fii fericit. Încearcă să fii cât mai fericit, mai ales în fața lui. E super eficient, pentru că dacă vă vedeți ex, vă simțiți minunat: nu puteți trăi fără el. Nu-i lăsa pe cei mai buni dintre voi. Când vă vorbește, zâmbiți și acționați ca și cum ați fi fericiți. El va crede că l-ați depășit și este cel mai rău sentiment pe care îl poate hrăni vreodată.
 • Imagine intitulată Răzbunare pe un prieten de ex Pasul 3
  3
  Ieși cu mulți prieteni. Dacă aveți un grup cu care ați fost împreună de când erați copil, mergeți la școală. Dacă aveți și alți prieteni de sex masculin, ieșiți împreună cu ei, doar pentru a vă face gelos. Fiți activi în societate, mergeți la petreceri, la cinema, trimiteți mesaje text și discutați cu alții: pe scurt, se comportă ca și cum nu l-ați întâlni niciodată. Se pare că ai uitat cum este fața ei.
 • Imagine intitulată Răzbunare pe un ex-iubit Pasul 4
  4
  Trimite-i un mesaj pentru a flirta "din întâmplare". Dacă simți cu adevărat nevoia de răzbunare puțin, faceți un lucru minim. Scrieți un mesaj text rău intenționat pentru altul și trimiteți-l "din întâmplare" pentru el.


 • Imagine intitulată Obțineți răzbunare pe un ex-iubit Pas 5
  5
  Postarea statusurilor care îl ghici. Dacă sunteți prieteni pe Facebook sau într-o altă rețea socială, postați un statut care include poreclele cu care v-a chemat. De exemplu: "Această micuță prințesă tocmai a primit manichiura ei!" pentru alții nu va însemna nimic, ci îi va pune purici la ureche.
 • Imagine intitulată Obțineți răzbunare pe un ex-iubit Pasul 6
  6
  Strângeți idei puțin. Dacă o vedeți în public, fiți empatici. Spune-i că ai auzit despre el "probleme" sau faptul că nu este fericit și că speră că lucrurile vor fi rearanjate în curând pentru el. El va dori să știe ce ați auzit vreodată, dar el nu va avea curajul să întrebe.
 • Imagine intitulată Răzbunare pe un ex-iubit Pasul 7
  7
  Luați în considerare ideea de a participa la un altul. Dacă aveți o pasiune asupra altcuiva și vă simțiți gata pentru o relație, îl puteți întreba. Nu faceți asta doar pentru a vă răzbuni: întreabă-l pe tipul pe care-l plăcești acum pentru că tu chiar vrei să-l întâlnești. Dacă vă invitați pe cineva de sex propriu, va fi o palmă mare pentru dvs. ex. El își va pierde simțul masculinității.
 • Sfaturi

  • Dacă mergeți la școală, dedicați energiile voastre studiului. Veți aprecia rezultatele atunci când cartea dvs. de raport va fi mai bună decât a ta.
  • Appari angajat. Dacă ex-ul tău știe că ești ocupat, el va simți ca și cum n-ai nevoie de el. Deveniți Miss Independent.
  • Uitați că a fost prietenul tău sau că ai avut o pasiune asupra lui. Dacă te afli în aceeași clasă și te comporți ca și cum nu ai fi deloc trist, chiar dacă ești în bucăți! Sarai &# 128148;&# 128148; și &# 128557;&# 128557;&# 128557; dar trebuie să continuați și nu are nevoie de tine! Mult noroc!
  • Încercați să continuați cu viața voastră. Alegeți un nou hobby, cum ar fi un instrument, un sport, etc.
  • Participați la unul dintre prietenii lui și postați-l pe Facebook pentru a putea ști.
  • Întrebați-vă cu cel mai bun prieten și comportați-vă într-un mod trist, astfel încât să credeți că aveți nevoie de el. De îndată ce se va întoarce la tine, cere-i un alt prieten să te prefaci că ești noul tău iubit.

  Avertismente

  • Amintiți-vă că ex-ul dvs. nu este neapărat singurul care poate ruina o relație. Gândiți-vă bine dacă ați înțeles greșit ceva sau cum ați tratat-o. Nu vă învinovățiți, ci recunoașteți că fiecare face greșeli și uneori acționează rău.
  • Nu te duci în pat cu un rând de alți băieți doar ca să-l aduci înapoi. În acest fel veți face o impresie proastă deloc.
  • Nu face nimic ilegal. E proastă și vei plăti în cele din urmă sărat.
  • Nu fi crud prin exagerare.
  • Amintiți-vă că formele medii și exagerate de răzbunare se întorc de obicei. De ce să investești timp și energie în ceva ce te va face să te simți mai nefericit, gelos și înșelător?
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit