gtemata.com

Cum să te răzbuni pe cineva

După cum spun Klingonienii, "răzbunarea este un fel de mâncare care trebuie servit la rece". Dacă cineva ți-a făcut ceva atât de iritant, furios, absolut frustrant că nu te poți răzbuna, poate că nu știi de unde să începi. Puteți alege între atâtea posibilități trecătoare: o răzbunare pasivă, o răzbunare activă sau o rău decisivă. Care dintre ele să alegeți? Continuați să citiți.

paşi

Metoda 1
Pasiv se răzbune

Imagine intitulată Răzbună pe cineva Pasul 1
1
Ignoră-l. Uneori, a face absolut nimic nu este cel mai bun răspuns pentru a da unui bully sau o pacoste care vrea să te provoace. Reacționând întotdeauna, insultându-te și manifestându-ți furia, vei ajuta să-l păstrezi într-o poziție dominantă și vei da o confirmare că merți ceea ce ți-a făcut. Ignorând-o și excluzând-o din viața ta, va fi ca și cum ar fi fost moartă pentru tine. Se va termina și o puteți uita.
 • A fi ignorat poate avea același efect, dacă nu mai frustrant, de a fi subordonat. Această tehnică funcționează mai ales dacă ei încearcă să te jenească în fața altora, cum ar fi frații mai mari, bătăușii în școală, colegii care te distrează de tine.
 • Imagine intitulată Răzbună pe cineva Pasul 2
  2
  Continuați-vă viața. "Cel mai bun răzbunare este să trăiești bine". Se comportă ca și cum ceea ce sa întâmplat și ți-a provocat răzbunarea nu a avut niciun efect asupra ta. Ridicați barierele și continuați cu lucrurile obișnuite. Chiar dacă ați fost încă traumatizat de ceea ce v-a făcut cineva, păstrați-vă capul în sus și nu-i arătați cât de mult te-a rănit. Revenirea cea mai plină de satisfacții ar putea fi să vă continuați viața și să o trăiți mai bine decât persoana care vă rănește.
 • Dacă sunteți obligați să întâlniți această persoană periodic, pregătiți niște povestiri bune pentru a descrie cum merge bine și cât de mare este viața ta. Dacă cineva la serviciu sau la școală te-a stânjenit, vorbește despre week-end-ul tău frumos în oraș cu mulți prieteni fantastici sau cu bicicleta pe care ai făcut-o.
 • Imagine intitulată Răzbunare pe cineva Pasul 3
  3
  Blocați-vă profilul în rețelele sociale. Dacă cineva vă hărțuiește pe Facebook sau vă bombardează constant cu tweet-uri iritante sau cu fotografii pe Instagram, eliminați-vă din viață. Îndepărtați prietenia, opriți-i să le urmați și blocați-le. Nu lăsați să devină din timp îndelungate provocări serioase. Într-un timp scurt, boabele lui enervante și fotografiile lui împreună cu fostul tău se vor transforma în amintiri îndepărtate.
 • Ai putea cădea în tentatia de a te implica într-o cursă online, în care împuști noroiul celuilalt, schimbi posturi și discuți în public. Încercați să o evitați cu orice preț. Chestiile astea rămân acolo și nu are nici un sens să fii asuprit într-o dispută publică ce poate fi jenantă cu cineva care nu merită să-și piardă timpul.
 • Imagine intitulată Răzbună pe cineva Pasul 4
  4
  Nu-l ajutati cand are nevoie de el. Acest lucru este deosebit de eficient dacă v-ați criticat în mod constant ajutorul. Acum că are nevoie de el, nu va reuși. Veți primi mesajul.
 • Dacă lucrați la un proiect de grup la școală și toată lumea se distrează de dvs., eliberați-vă și faceți-vă singur lucrarea. Când va veni ziua, va trebui să o livrați, iar profesorul să știe că grupul tău a decis să nu te ajute.
 • Dacă unul dintre frații tăi, colegi de cameră, sau în cazul în care partenerul tau critic modul in care da-te să faci acasă, dintr-o dată nu mai faci rufele sau spalatul vaselor și să le știu că vei fi fericit să-l lase să-i.
 • Metoda 2
  Introduceți acțiunea

  Imaginea intitulată Răzbună pe cineva Pasul 5
  1
  Dacă acest lucru pare să fie cazul, luați în considerare luarea de măsuri legale. Lăsați autoritățile să se ocupe de cazurile în care ați fost chinuit emoțional sau fizic. Păstrați înregistrări și o listă cronologică a tot ceea ce sa întâmplat și luați în considerare depunerea unei plângeri.
  • Dacă cineva ți-a împrumutat mașina și ți-a afectat sau a împrumutat bani fără să o întoarcă, păstrezi detaliile despre tot. Păstrați chitanțe, angajamente în scris, e-mailuri etc. și rescrie tot ce vă amintiți despre conversații și despre afacerea dvs. Apoi, du-te la un avocat sau la secția de poliție și întrebați ce șanse aveți de a obține o arestare sau de a iniția o acțiune pentru furt, deturnare de fonduri, vandalism, urmărire, încălcare sau defăimare.
  • Răzbunarea dvs. trebuie să rămână întotdeauna în limitele legii. Dacă doriți să vă răzbuniți, nu treceți niciodată linia de graniță. Adesea, aceia care se înfăptuiesc cu bună știință în mod corect se termină în închisoare, iar săvârșirea greșită a unei alte persoane nu va rezolva nimic. Respectați legea și conștiința. Furtul e-mail-ului cuiva poate fi încântător în acest moment, dar este încă o crimă. Este meritat? Absolut nu!
 • Imagine intitulată Răzbună pe cineva Pasul 6
  2
  Arătați ce se întâmplă și altor persoane. Dacă te rănesc, nu stai într-un colț și nu te gândești. Utilizați-vă inteligența pentru a face judecăți despre comportamentul celeilalte persoane. Fă-o față în față.
 • Fiți atenți. Fiind văzută furioasă sau lipsită de inimă înseamnă scăderea la nivelul său. Fiind mereu în căutarea căutarea unui mod de a face față în față ar putea fi, de asemenea, obositoare. Probabil că și el va fi decis să facă același lucru și ar putea fi contraproductiv și veți ajunge într-o serie de lanțuri vendette.
 • Imaginea intitulată Răzbună pe cineva Pasul 7
  3
  Înfrângerea lui. Luptele nesemnificative făcute pentru răzbunare sunt mult mai puțin decât un război pentru a câștiga în viața reală. Câștigând în viață, vă veți răzbuna.
 • Dacă cineva a încercat să vă facă rău prin difuzarea de bârfe în contul dvs., poate reuși să vă submineze promovarea, puneți totul pentru a obține trimestrul următor. Muncește din greu și stai departe de această persoană atâta timp cât liderii nu-și dau seama că era doar bârfă. Dați maxim în fiecare situație.
 • Imagine intitulată Răzbună pe cineva Pasul 8
  4
  Minimizează eforturile tale. Creați o situație în care persoana care te-a rănit se sfârșește în căutarea confuză sau dezorganizată. Fără a vă înțelege intențiile, rămânând cât mai silențioase și mai alert posibil, păstrați-vă ochii pe păsărică până când identificați o anumită slăbiciune sau obișnuință. Utilizați-l în avantajul dvs., indiferent de ce este: un loc de muncă, o glumă, un fotoliu mic, o mașină, un notebook, o cameră, o ușă sau chiar oamenii din jurul ei. La momentul potrivit, ea intră în acțiune.
 • Dacă vrăjmașul vostru, în timpul prânzului sau în timpul unei anumite lecții, se mândrește mereu cu succesele sale, îl scoate din gardă, preluând controlul conversației. Asigurați-vă că nu poate vorbi.
 • Dacă vrăjmașul vostru trage sau întotdeauna se comportă cu superioritate, acorde atenție fiecărui pas sau greșeală și o face să se evidențieze într-un mod politicos. Dacă un supraviețuitor ecologist cu care împărțiți camera folosiți o ceașcă din plastic, spuneți-i sarcastic cât de greu este să aveți întotdeauna soarta lumii în inimă.


 • Imagine intitulată Răzbună pe cineva Pasul 9
  5
  Fă-o inofensivă cu bunătatea ta. Alternativa este de a sabota eforturile sale în care arată extrem de util, dispus să uite ce sa întâmplat, și de a face tot posibilul pentru a se apropia și de a oferi non-stop sfatul, ajutorul și soluțiile. Fii enervant. Ori de câte ori doriți să fiți singuri, permiteți-mi să văd. Ori de câte ori ia o decizie, puneți-o sub semnul întrebării subliniind consecințele negative ale alegerii sale. Această tortură psihologică poate duce la confuzie și la un sentiment de nesiguranță.
 • Metoda 3
  Se joacă murdar

  Imaginea intitulată Răzbună pe cineva Pasul 10
  1
  Tu decizi să te duci la nivelul lui. Nu întotdeauna să coborâți la nivelul său și să jucați murdar va fi cea mai inteligentă decizie de a face, dar uneori ocazia este prea primitoare pentru a scăpa de ea. Asigurați-vă că orice necinstiți sau planificați pe care îl complotați este în cea mai proastă ipoteză enervantă și nu duce la ceva ilegal sau potențial periculos. Fiți maturi, chiar și atunci când vă purtați imaturi.
  • Amintiți-vă că vă implicați într-o gueerra cu cineva vă va costa mai mult efort decât să treceți peste ea. Jocul murdar este tactica sa, iar tu vei risca sa fii supus unor represalii suplimentare. Ați fost avertizați.
 • Imaginea intitulată Răzbună pe cineva Pasul 11
  2
  Trimiteți scrisori, mesaje sau efectuați apeluri anonime. Dacă această persoană trebuie să suporte o avalanșă de apeluri enervant cere să vorbească cu Asociația Alcoolicilor Anonimi (sau ceva mai rău), al esaspererai la punctul să-l împingă pentru a schimba numărul de telefon sau e-mail.
 • Afișați informațiile dvs. de contact în locuri publice, poate chiar prin crearea unor postere ridicole care să stea în moteluri, baruri și alte locuri care nu sunt recomandate. Va avea multe de făcut, răspunzând apelurilor celor mai ciudate tipuri.
 • Imagine intitulată Răzbună pe cineva Pasul 12
  3
  Dă-i un cadou dezgustător. Creveții și alte creaturi marine produc ceva care ar putea fi descris ca un flatulență satanică atunci când încep să fie rău. Ascunderea creveților congelate în birou sau în cabinet se va transforma într-o explozie de miros neplăcut în câteva zile. Acesta va rămâne confuz și dezgustat și poate chiar atrage unele animale care caută o gustare.
 • Imagine intitulată Răzbună pe cineva Pasul 13
  4
  Pune-l în jena în public. Comandați materialul necorespunzător și asigurați-vă că îl primește la un timp de compromis. Comandați cele mai recente videoclipuri pornografice sau o colecție de jucării sexuale și trimiteți pachetul la birou, asigurându-vă că este livrat în timp ce vă aflați la lucru, poate în timpul unei întâlniri. Asigurați-vă că trebuie să vă adresați curierul înaintea găsirii persoanei în cauză.
 • Imagine intitulată Răzbună pe cineva 14
  5
  Trimite-o din minte. Trimite-i ceva frumos, ca flori, dar dintr-un subiect ciudat și infam. Asigurați-vă că faceți o comandă anonimă și plătiți în numerar, astfel încât să primiți flori scrise pe ea "era frumos să dormi în grădina casei tale din Viale Firenze 123" sau ceva la fel de îngrozitor, va fi îngrozit.
 • Este bine să faci ceva sinistru, dar încercați să nu depășiți limitele. Nu dormiți cu adevărat în grădina dvs. și evitați să faceți ceva ilegal.
 • Poți scrie cu rujul "Lucifer se va întoarce" pe parbriz, sau să facă o sculptură de piatră în stil gotic pe veranda lui. Faceți o păpușă înfiorătoare de voodoo cu o fotografie a feței ei și lăsați-o în cutia poștală. A doua zi, el observă cum va arăta somnoros la locul de muncă din cauza coșmarurilor pe care i-ai cauzat.
 • Imagine intitulată Răzbună pe cineva Pasul 15
  6
  Învață să distingi între hărțuire și glumă. Arătați-vă în siguranță și detașați când faceți o glumă pe cineva pentru răzbunare. Hărțuirea, pe de altă parte, implică leziuni, insulte și alte intimidări nedorite și, în plus, ele sunt ilegale. Nu ajunge la atât de mult.
 • "O persoană este vinovată de hărțuire de Primă Instanță atunci când acestea hărțuite în mod intenționat și în mod repetat o altă persoană, în urma ei în locuri publice sau de a lua un comportament sau în mod repetat comiterea de acte menite să insinueze acea persoană în teama rezonabilă de daune fizice".
 • Sfaturi

  • Apără-te și nu te teme să experimentezi ideile tale.
  • Dacă răzbunarea dvs. este elaborată și se va întâmpla în momente diferite, nu veți fi niciodată prezenți la locul incidentului sau vă vor bănui.
  • Faceți prieteni cu prietenii inamicului dvs. pentru a ști mai bine cum să acționați.
  • Chiar și dușmanul inamicului tău poate ajuta. Ia-le de partea ta.
  • Insultalo!
  • Dacă sunteți psihopat, răzbunarea va fi și mai ușoară.
  • Ține-ți capul în sus, nu te uita la ele și nu te comporta cu superioritate.
  • Nu-l răniți. Ignorați-o numai.
  • Răzbunarea trebuie să fie întotdeauna ultima soluție! Încercați alte soluții înainte de a vă răzbunați!

  Avertismente

  • Fiți foarte atenți și nu exagerați sau veți avea probleme, iar vrăjmașii voștri vor fi mulțumiți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit