gtemata.com

Cum să câștigi la curse de cai

Curse de cai este singurul sport care permite fanilor să participe direct la joc, prin pariuri. În fiecare zi în America de Nord, milioane de dolari pariază pe curse, unde jucătorii își testează abilitățile. Dacă doriți să învățați cum să câștigați la cursele de cai, urmați aceste sfaturi.

paşi

Imagine cu denumirea Câștigă la curse de cai Pasul 1
1
Cumpără un formular zilnic de călătorie. Modulul este cel mai important instrument printre cei disponibili pentru parior. Oferă informații detaliate cu privire la plimbările programate în cursul zilei.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la curse de cai Pasul 2
  2
  Rafinați-vă abilitățile de parior. Evaluarea rasei este procesul care vă permite să stabiliți care cal va câștiga cursa cel mai probabil - vă testează inteligența și creativitatea, nu necesită un calcul sistematic, dar majoritatea jucătorilor acceptă unele concepte ca parte a procesului de evaluare. Acestea includ:
 • Calculele vitezei lui Beyer. Acestea sunt adesea folosite ca punct de plecare în procesul de evaluare. Acestea sunt numerele în jumătate îndrăzneață a beyer-ului celor mai bune performanțe din trecut ale calului. Jucătorii folosesc ca referință calul cu cel mai înalt vârf la ultima cursă și elimină caii care nu au marcat niciodată momente apropiate de cele ale calului de referință.
 • Proiecții ale trecerii. Analizând performanțele anterioare, jucătorii încearcă să estimeze ritmul cursei și să determine care cal va fi cel mai avantajos.
 • "Urmărirea pistei". Este de departe factorul care influențează cel mai mult rezultatul cursei. Dacă jucătorii observă orice fel de rănire pe suprafața pistălui, aceștia o vor lua în considerare atunci când iau decizia.
 • "Forme de cicluri". Jucătorii trebuie să pună întrebări despre cai. Performanța din ultima cursă reprezintă realist potențialul său? Ar putea să se îmbunătățească sau să se înrăutățească în timpul cursei? Ce cai au concurat în ciuda unui dezavantaj și putem aștepta în mod rezonabil o performanță la cel mai înalt nivel de astăzi?
 • Linii de valoare. După finalizarea evaluării, trebuie să creați o linie de valoare. Este o proiecție a timpului pe care l-ar putea realiza, pe baza cât de des se estimează că fiecare cal ar câștiga dacă acea zi ar fugi de 100 de ori. Linia valorică oferă bazele fundamentale pe care să procesați pariul.
 • Metoda 1
  pariu

  Imagine cu denumirea Câștigă la curse de cai Pasul 3
  1
  Uită-te la citate. Nu pariați mulți bani pe cei mai buni sau pe alți concurenți puternici pentru a câștiga la cote scăzute. Acest tip de pariu este numit "underlays" și pe termen lung duce la rezultate negative. Fii răbdător. Trebuie doar să pariați pe cei mai buni cai dacă credeți că prețurile sunt mai mari decât linia dvs. de valoare.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la curse de cai Pasul 4
  2


  Pariați sistematic. Stabiliți minim 2% din fondurile dvs. ca câștiguri minime.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la curse de cai Pas 5
  3
  Studiați elementele care ar putea afecta cursa. Încercați să profitați de pariurile pe cai ale căror prețuri sunt semnificativ mai mari decât evaluările dvs. Ridicați pariurile cu cel puțin 50% dacă primiți câștiguri consecutive.
 • Imagine cu denumirea Win at Horse Racing Pasul 6
  4
  Nu cădeți în capcanele lumii de pariuri. Există mai multe strategii care pot avea consecințe negative - prezintă mai multe riscuri decât beneficii, deci este mai bine să le eviți. Printre acestea se numără:
 • obiectiv "hidroizolatie". Acesta este în contrast cu o regulă fundamentală a lumii de pariuri.
 • Concentrați-vă pe favorit în calitate de câștigător. Acest tip de pariu oferă prețuri prea scăzute.
 • Treceți pe poziția a treia. Pierderea pariurilor în acest caz este prea mare.
 • Pariuri de foc lung. Ceilalți cai cu multe episoade în favoarea compromite șansele de câștig.
 • Metoda 2
  Managementul Bani și Psihologia Pariurilor

  Imagine cu denumirea Câștigă la curse de cai Pasul 7
  1
  Notați-vă selecțiile pentru cursa. Este un aspect crucial pentru a reuși să câștigi prin parierea pe curse de cai.
  • Definiți ce tipuri de pariuri aduce cele mai multe câștiguri și concentrați-le pe acestea.
  • Identificați tipurile de rute pe care probabil veți reuși și cele pe care nu le puteți interpreta. Dacă ați înțeles că în cursele de pe "gazon" Poți greșit să ghicești câștigătorul, să eviți pariurile pe pajiști până când îți îmbunătățești abilitățile.
  • Rămâi detașat. Creșterea numărului și a numărului de pariuri pentru a încerca să acopere pierderile duce adesea la pierderi suplimentare. Chiar și cei mai buni pariori pierde uneori și îl acceptă ca parte a jocului. Ceea ce cu siguranță nu fac este să joci într-un mod riscant, permițându-ți să fii luat de emoție.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Formatul cursului zilnic
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit