gtemata.com

Cum să câștigi la Monopoly

Pentru a câștiga la Monopoly, va trebui să vă falimentați adversarii înainte să o facă cu dvs. Pentru fiecare decizie, este esențial să luați în considerare cel mai bun mod de a crește șansele de a câștiga și de a bate competiția. Amintiți-vă că norocul este un factor important în câștigarea monopolei și, dacă nu sunteți gata, vă pot scăpa. Prin citirea acestui ghid puteți învăța să elaborați cea mai inteligentă strategie pentru a obține cele mai bune șanse de câștig.

paşi

Partea 1
Redarea în modul inteligent

Imagine cu denumirea Câștigă la monopol Pasul 1
1
Aflați să știți rezultatul cel mai probabil al zarului. Nu este necesar să vorbim despre calculul probabilistic, dar este bine să știți care sunt șansele să se întâmple pe casete particulare, proprietăți și să faceți anumite scoruri de zaruri.
 • 7 este rezultatul cel mai comun al rulării a două zaruri, deoarece poate fi obținut cu cel mai mare număr de combinații, în timp ce 2 și 12 sunt cele mai puțin probabile rezultate.
 • În medie, aveți nevoie de 5 sau 6 role de zaruri pentru a completa un cerc complet. Deoarece 28 din cele 40 de cutii reprezintă proprietăți, se poate întâmpla din punct de vedere statistic în 4 din cele 28 de proprietăți.
 • Pentru fiecare împușcare, aveți șanse de 17% să obțineți un dublu. În medie, se va întâmpla o dată la șase fotografii. Într-o rundă, prin urmare, se va întâmpla o dată.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Monopoly Pasul 2
  2
  Aflați ce proprietăți aveți minorii și care este cel mai probabil să se întâmple. Marea Mediterană și Marea Baltică și Avenue Baltic sunt proprietatea în cazul în care este mai puțin probabil să se întâmple, dar este mult mai probabil să ajungă la proprietățile portocalii (Via Verdi, Corso Raffaello, Piazza Dante), din cauza apropierii lor de la închisoare. Această caracteristică le face cele mai profitabile din întregul joc. Având un monopol asupra proprietăților portocalii, vă oferă o șansă excelentă de a câștiga.
 • Cea mai vizionată casetă din joc este închisoarea, în timp ce cele mai vizitate proprietăți sunt Largo Colombo și Stazione Nord. Un hotel de pe Largo Colombo vă va oferi un venit maxim pentru o singură cutie, după un hotel de pe Parco della Vittoria.
 • Image title Învinge la Monopoly Pasul 3
  3
  Încearcă să-ți dai seama ce cărți ți s-ar putea întâmpla. Păstrați un ochi pe cardurile rămase în timpul jocului, pentru a anticipa care dintre ele ați putea desena, dacă se întâmplă într-o casetă "Neașteptate" sau "Probabilitate". Înainte de a juca, citiți toate cărțile bine, pentru a afla efectele acestora. Fiecare set standard de Monopoli include:
 • Șaisprezece cărți "neașteptat". 10 cărți neașteptate la 16 va cere să mutați piesa în alt pătrat. În plus, există două cărți "premiu" care te va câștiga, două cărți "penalizare" care vă va face să pierdeți bani, un card care va pierde bani pentru cei care dețin case sau hoteluri și o carte "ieșiți liber în închisoare".
 • Șaisprezece cărți "probabilitate". Majoritatea acestor cărți, nouă din șaisprezece, vă vor câștiga. Trei cărți vă vor face să pierdeți bani. Din cărțile rămase, două vă vor face să vă deplasați pe hartă, veți pierde bani pentru cei care dețin case sau hoteluri și o singură carte "ieșiți liber în închisoare".
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Monopoly Pasul 4
  4
  Jucați în conformitate cu regulile tradiționale. Deși unii oameni preferă să se joace cu regulile Monopoly, schimbările pot prelungi jocul și vă pot oferi mai puțin control asupra acestuia. Jucați în conformitate cu regulile tradiționale ale lui Parker Brothers pentru a avea mai multe șanse de a câștiga.
 • De exemplu, nu atribuiți bonusuri în casetă "Parcare gratuită".
 • Partea 2
  Cumpărați și construiți pentru a câștiga

  Image title Învinge la Monopoly Pasul 5
  1
  Cumpărați cât mai multe proprietăți posibil la începutul jocului. Cu cât aveți mai multe proprietăți, cu atât veți avea mai multe șanse de a primi chirii. Cumpărați mai multe proprietăți de aceeași culoare în primele runde ale meciului pentru a avea o șansă bună de a câștiga.
  • Nu așteptați să obțineți mai mulți bani sau să se întâmple în Victory Park sau alte proprietăți valoroase pentru a începe să cheltuiți. Cât mai curând posibil, începeți să cumpărați orice proprietate la care puteți ajunge. Cu cât aveți mai multe contracte, cu atât mai bine vă devine poziția în joc. În Monopoly, așteptarea și salvarea nu sunt tactici câștigătoare.
  • Veți începe să câștigați bani după cumpărarea proprietăților, nu înainte. Nu vă faceți griji cu privire la golirea cutiilor deja în primele câteva tururi. Înseamnă că joci inteligent.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Monopoly Pasul 6
  2
  Creați monopoluri. Nu lăsați spații între proprietățile unei culori pe care adversarii dvs. o pot cumpăra. Cumpărați-l, dacă este posibil. În general, trebuie să cumpărați întotdeauna proprietățile unei culori pe care nici un alt jucător nu posedă, mai ales dacă este a doua sau a treia proprietate, să poată ajunge la un monopol. Proprietățile portocalii, în special, sunt cele pe care se întâmplă cel mai des, deci ar trebui să încercați să le obțineți pe toate.
 • Deținerea unui monopol înseamnă a fi proprietarul tuturor proprietăților unei culori. Proprietarul unui monopol are dreptul la dubla chirie dacă nu există case pe teren. În plus, are posibilitatea de a construi case sau hoteluri pe proprietăți (ceea ce va crește în mod semnificativ suma chiriei). Având un monopol vă va permite de asemenea să aveți mult mai multă putere de negociere în timpul schimburilor în stadiile avansate ale jocului.
 • Image title Învinge la Monopoly Pasul 7
  3
  Cumpărați proprietățile dorite de alți jucători. Poate fi avantajos să cumperi proprietățile pentru a împiedica ceilalți jucători să preia un monopol: mai târziu le poți vinde oricând. Dacă vedeți că un adversar construiește un monopol particular, profitați de ocazia să-l distrugeți.
 • Nu vă faceți griji cu privire la blocarea unui monopol atunci când doi jucători dețin fiecare o proprietate a unui anumit grup. Ele se blochează deja unul pe altul, așa că ar trebui să vă concentrați atenția în altă parte.
 • Profitați de faptul că dețineți o proprietate dorită de la un alt jucător pentru a obține ceea ce doriți. De exemplu, dacă adversarul are o proprietate (sau două) pe care o doriți, propuneți un schimb.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Monopoly Pasul 8
  4
  Elaborarea unei strategii pentru căi ferate și servicii. În general, spațiile feroviare sunt mai valoroase decât cele ale serviciilor, care oferă puține investiții pe termen lung. Căile ferate, totuși, merită mult dacă le dețineți pe toate. Pentru unii jucători care cumpără toate căile ferate este o prioritate, în timp ce pentru alții este doar o distragere a atenției. Indiferent de strategia pe care o alegeți, urmați-o cu strictețe.
 • Există o singură șansă în 38 de a profita de achiziționarea unui serviciu: înseamnă că probabil veți face mai bine să investiți în hoteluri și alte proiecte care vă vor face să câștigați mai mult.
 • În unele cazuri, ar fi o idee bună să cumpărați o cale ferată pentru a împiedica un adversar să obțină un monopol.
 • Image title Învinge la Monopoly Pasul 9
  5
  Construiți trei case cât mai curând posibil. De îndată ce obțineți un monopol, începeți să construiți și nu opriți până nu aveți trei case. Când ați construit casele veți câștiga mai mulți bani și veți avea șanse mai mari să câștigați.
 • Construiți mai bine când aveți destui bani pentru cheltuieli "probabilitate mare", cum ar fi chiriile pe căi ferate și serviciile, taxa de lux și unele cărți neașteptate. Dacă este posibil, așteptați să treceți partea din tabla de joc în cazul în care există o probabilitate mai mare de a plăti cele mai mari sancțiuni sau câteva cutii înainte de a ajunge la VIA!
 • Imagine cu denumirea Win at Monopoly Pasul 10
  6
  Încercați să epuizați stocul de case. Când aveți doar cele mai sărace culori, ar trebui să cumpărați trei sau patru case pe fiecare etaj pentru a reduce disponibilitatea clădirilor pentru alți jucători care au cele mai valoroase culori. Nu construiți hotelul dacă înseamnă că adversarii dvs. vor putea construi grație caselor pe care le-ați întors la bancă. Este o tactică subtilă și foarte eficientă.
 • Partea 3
  Joacă pentru a câștiga  Imagine cu denumirea Win at Monopoly Pasul 11
  1
  Profitați din plin de ipotecile dvs. Ele vă permit să obțineți capital în momentele cruciale ale jocului. Cu toate acestea, rețineți că vă va costa cu 10% mai mult pentru a elimina ipotecile din proprietăți decât suma totală pe care o generează. Amintiți-vă următoarele atunci când ipotecați o proprietate:
  • Ar trebui să ipotezați mai întâi proprietățile individuale. Dacă nu este absolut necesar, nu ipotecați o proprietate dacă aveți 2 sau mai multe din acea culoare.
  • Dacă aveți nevoie de bani, ipotecați proprietățile individuale dacă acest lucru vă permite să completați o culoare sau să construiți trei case pentru fiecare teren (sau un hotel pe proprietăți albastre și verzi).
  • Nu puteți să colectați chiria pe o proprietate ipotecă - încercați să nu ipotecați proprietățile pe care adversarii dvs. se întâmplă mai des sau cei care vă garantează cel mai mare venit.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Monopoly Pasul 12
  2
  Evaluați schimburile cu atenție. Acordați atenție preferințelor adversarilor pentru anumite proprietăți și încercați să exploatați aceste informații în avantajul dvs. Încercarea de a schimba proprietățile pentru a finaliza o culoare este întotdeauna o idee bună, pentru că vă va permite să construiți. Evitați, totuși, să tranzacționați unde obțineți un monopol care să permită unui adversar să finalizeze unul mai profitabil. De exemplu, este bine să completați proprietățile fucsiei grație unui schimb, dar nu ar fi înțelept să permiteți unui adversar să finalizeze cele portocalii și, prin urmare, să colecteze o chirie mai mare.
 • Încercați să înțelegeți în prealabil dacă o afacere va fi profitabilă pentru dvs. în viitor. Întrebați-vă întotdeauna dacă aceasta va fi utilă pe termen lung și dacă tranzacția vă va ajuta să vă încurcați adversarii.
 • O regulă bună este să faceți doar schimburi care vă permit să obțineți un monopol sau mai multe monopoluri ale unui adversar.
 • Image title Învinge la Monopoly Pasul 13
  3
  Luați în considerare dacă să rămâneți în închisoare în etapele finale ale jocului. În Monopoly, spre deosebire de viața reală, a fi în închisoare nu este neapărat un lucru rău. La începutul jocului ar trebui să plătiți suma de 50 EUR necesară plății depozitului pentru a continua să cumpărați proprietăți gratuite. În stadii mai avansate, cu toate acestea, în cazul în care multe proprietăți au fost deja achiziționate, și au fost construite case pe cea mai mare parte a terenului între închisoare și cutia merge la închisoare, arunca zarurile și speră să rămână în închisoare. Este o alternativă preferabilă de a plăti chiria pe proprietatea adversarilor.
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Monopoly Pasul 14
  4
  Dați lovitura de grație jucătorilor tulburați. Jocurile monopole merg adesea pentru multe ore sau chiar mai mult de o zi, dar nu trebuie întotdeauna să fie așa. Când aproape toate proprietățile au fost cumpărate, el începe să negocieze și încearcă să convingă jucătorii aflați într-o poziție defavorizată să renunțe la proprietățile lor și să se predea. Returnează aceste proprietăți pentru a reda și a redeschide jocul pentru jucătorii mai puternici.
 • Dacă un jucător blochează monopolurile și nu dorește să renunțe la proprietatea sa, puteți declara jocul o cravată și o să începeți una. În această situație, ați putea petrece zile schimbând bani fără a face vreun progres.
 • Partea 4
  Se joacă murdar

  Imagine cu denumirea Câștigă la Monopoly Pasul 15
  1
  Fiți un bancher și furați banii adversarilor. dacă tu câștiga cu orice preț, responsabil pentru păstrarea băncii la începutul jocului. În Monopoly, cei care controlează banii au posibilitatea de a obține beneficii enorme.
  • Atunci când un adversar cumpără ceva, el plătește o parte din suma băncii și o parte din banii tăi. Pentru a confunda apele, ține banca și banii aproape.
  • Când dai restul, întoarce o notă de 20 în 100. Oponenții tăi nu vor acorda atenție adesea atunci când nu vor trebui să primească bani.
  • Obțineți mai mulți bani atunci când mergeți prin VIA! De ce nu luați 300 € în loc de 200? Fă-o repede și fără a atrage atenția.
 • Image title Învinge la Monopoly Pasul 16
  2
  Țineți banii în dezordine. Pentru a nu atrage atenția adversarilor asupra faptului că mormanul dvs. de bani crește în mod inexplicabil, acesta acumulează bancnotele fără să le ordoneze, păstrându-le ca împrăștiate ca frunze și nemodificate în grămezi, cum ar fi banii bancari. Dacă banii tăi devin confuzi cu banii, cu atât mai bine. Nimeni nu va observa dacă o bancnotă va sari de partea ta.
 • Întotdeauna evitați să furați banii adversarilor. Dacă le interceptați înainte de a ajunge la bancă, nu va fi o problemă, dar nu încercați să acordați mai puțin restul celorlalți jucători sau să le plătiți mai puțin. Ați fi descoperit imediat.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Monopoly Pasul 17
  3
  Advance câțiva mai multe casete atunci când vă deplasați pe bord. Pe măsură ce jocul progresează, oamenii plătesc din ce în ce mai puțină atenție pionierilor și mișcărilor altora pe panou. Această lipsă de atenție vă oferă o mulțime de oportunități de a vă schimba poziția pe tabla de joc, oferindu-vă un avantaj suplimentar.
 • După rularea zarurilor, începeți să numărați câte resturi atingeți zgomotos pe masă de fiecare dată când se întâmplă într-o cutie, până când ajungeți la număr (de exemplu "una, două, trei, patru ..."). La sfârșitul mișcării, în loc să vă mutați pionul în mai multe spații, faceți un pas mai lung sau mai scurt pentru a profita de el. Dacă cineva te-a descoperit, poți oricând să pretind că ai numărat greșit din greșeală.
 • Atunci când toată lumea este inundată cu contracte și bancnote, mutați plicul în câteva spații înainte sau înapoi pentru a crește șansele de a fi pe un anumit pătrat. În urma achizițiilor, strategia, banii și pionii sunt destul de greu: nimeni nu va observa dacă ești un spațiu mai departe decât unde ar trebui să fii atunci când se va întâmpla rândul tău.
 • Imagine cu denumirea Win at Monopoly Pasul 18
  4
  Așteptați până când jocul se află într-un stadiu avansat înainte de a înșela. Oponenții dvs. vor fi deosebit de atenți în timpul primelor tururi ale taberei, dar după un timp, probabil că vor fi distrași de cardurile și banii lor. Monopolul trebuie să se concentreze foarte mult și realizarea trișorilor necesită o atenție și mai mare. Pentru a putea trișa fără a vă lăsa să știi că așteptați până când au trecut cel puțin 5 ture de pe tablă.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Monopoly Pasul 19
  5
  Formează alianțe împotriva jucătorilor mai puternici. Tatăl tău câștigă mereu? Înainte de meci, încheie contracte cu ceilalți și formulează un plan pentru a contracara cel mai puternic jucător. Formați un front unit pentru a-și bloca monopolurile și nu-i permite să câștige avantaje. Prevenirea jucătorilor mai puternici de a câștiga o poziție bună vă va ajuta să câștigați.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Monopoly Pas 20
  6
  Urmăriți ceilalți jucători care trișează. Nu va trebui întotdeauna să trișezi pentru a elimina alți jucători și pentru a profita de ea. Dacă jucați cu reguli foarte stricte, reluați alți jucători pentru erori minore - un salt de cutii sau alte greșeli - și penalizați-i aspru, conform regulilor. Dacă descoperiți alți jucători înșelați, furați bani în plus sau faceți ceva interzis, avertizați pe toți și expulzați-i din joc.
 • Sfaturi

  • Cumpărați sau primiți cu Largo Colombo cu orice preț! Cele patru casete cele mai vizitate sunt Largo Colombo, Via!, Prigione și Stazione Nord.
  • Cu cât participă mai mulți jucători, cu atât este mai importantă politica. Atunci când un jucător se apropie de faliment, el va fi forțat să-și vândă proprietatea și, de cele mai multe ori, face schimburi favorabile pentru omologul său - pentru aceasta, prietenia în timpul jocului poate fi foarte profitabilă atunci când intră în faliment. Dacă participați la un turneu oficial, această tactică nu va fi permisă.
  • Singura modalitate de a transfera bani între jucători este utilizarea cardului "Ieșiți din închisoare gratuit". Utilizați-l ca intermediar dacă cineva se oprește într-o proprietate care vă interesează și dorește să transfere bani pentru ao cumpăra. Utilizați-l și pentru a da unul "răgaz temporar" adversarul care se află într-un hotel al altui jucător și intră în faliment. Cumpărați-vă cardul pentru suficienți bani, pentru a supraviețui, astfel încât acesta poate intra în faliment atunci când se întâmplă în hotelul dvs.
  • Amintiți-vă să cheltuiți banii cu înțelepciune. Amintiți-vă: scopul jocului este să trimiteți ceilalți jucători în faliment, să nu deveniți cei mai bogați.
  • În etapele mai avansate ale jocului, când aveți multe proprietăți cu case sau hoteluri, dacă ajungeți în închisoare, nu ieși imediat. Starea în închisoare te protejează de faliment. Oponenții dvs. vor trebui să plătească, nu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit