gtemata.com

Cum să trăiești

V-I-V-E-R-E. Start! Dacă vrei să trăiești în cea mai bună versiune posibilă a ta, având o viață plină și fericită fără regrete, poți învăța să găsești fericire, să dai sens existenței tale și să fii sănătoasă în mintea și corpul tău. Începeți să citiți articolul din primul pas pentru mai multe informații.

paşi

Partea 1
Găsirea fericirii

Imaginea intitulată Pasul 1 live
1
Relații semnificative și durabile. Nimeni nu ar trebui să trăiască singur. Găsiți oameni pe care puteți conta și să vă bazați atunci când aveți nevoie de ele. Prietenii și rudele sunt esențiale pentru o viață fericită, trăită pe deplin.
 • Rămâneți în legătură cu familia și vechii prieteni și angajați ferm oamenii care vă fac viața mai bună. Vedeți binele în ceilalți.
 • Încearcă să te uiți mai puțin la ce gândesc oamenii despre tine. Concentrați-vă în mod activ pe ceea ce vă face să vă bucurați și să vă întâlniți în mod obișnuit pe cei care vă sprijină și vă ridică spiritul, nu pe cei care vă judecă și vă bat în jos.
 • Împărtășește-ți viața cu oamenii de lângă tine. Când găsiți oameni în care puteți avea încredere și doriți să discutați, împărtășiți cu ei momente bune și rele.
 • Imaginea intitulată Pasul 2 live
  2
  Găsește o comunitate și participă la ea. Găsirea unui grup de oameni cu aceeași minte este o modalitate importantă de a găsi fericire. Participarea la grupuri de parohi, cluburi sociale sau comunități online este esențială pentru a găsi oameni care se deplasează în jurul lumii cu dumneavoastră.
 • Alăturați-vă activităților unei parohii, alăturați-vă unei trupe, luați parte la o echipă de baschet. Deveniți un membru al unei asociații pe care sunteți interesat în mod serios.
 • Nu este nevoie ca grupurile să existe în "lumea reală". Orice comunitate online care vă oferă bucurie și prietenie este perfect sănătoasă și din ce în ce mai populară. Dacă vă place să jucați, să participați la un wiki sau să postați videoclipuri pe YouTube, să vă aruncați în comunitate și să obțineți tot ce puteți din această experiență. Găsiți oriunde doriți oameni cu minte.
 • Imaginea intitulată Pasul 3 live
  3
  Schimbă-ți viața de zi cu zi. Variare este ingredientul potrivit. Încercați să scuturați lucrurile. Când creierul uman se obișnuiește cu datele deja verificate, timpul se mișcă mai repede. Făcând același lucru mereu, vei simți că-ți vei petrece viața într-o clipă. Schimbând lucrurile din când în când cât mai mult posibil vă va ajuta să încetinească și să aprecieze lucrurile mici.
 • Faceți lucruri mici, ca să luați o cale diferită sau o nouă cale de a ajunge la lucru. Dacă conduceți de obicei, luați în considerare transportul public sau mergeți cu bicicleta sau chiar pe jos. Dacă mergeți întotdeauna, luați cel mai lung drum.
 • Faceți mari schimbări dacă este necesar. Dacă sunteți nemulțumiți de munca dvs., găsiți una nouă. Dacă modul dvs. clasic de relaxare te-a plictisit, schimba-l. Mergeți la dans sau vizitați locuri noi în oraș. Deplasați-vă în altă parte.
 • Imaginea intitulată Pasul 4 live
  4
  Surprinde-te. Sunteți prea previzibil? Încercați să vă surprindeți. Plimbați-vă în locuri unde nu ați fost niciodată, discutați cu persoane pe care nu le știți, schimbați lucrurile de dragul schimbării.
 • Este bine să participi la comunități de oameni care au afinități între ei pentru a se simți în siguranță și fericiți, dar sunt și multe de învățat de la cei care sunt foarte diferiți de ei înșiși. Dacă vă petreceți tot timpul cu oameni care vă gândesc exact la aceleași lucruri, ei s-ar putea plictisi repede. Încercați să petreceți timp constructiv cu oameni pe care îi simțiți foarte diferit de dvs. Vizitați diferite zone ale țării, cartiere diferite și discutați cu cei care locuiesc acolo.
 • Imaginea intitulată Pasul live 5
  5
  Găsiți motive pentru a sărbători. Nu faceți ca viața să funcționeze lent și obositoare. Când există un motiv pentru a sărbători, găsiți timpul pentru a face acest lucru. Dacă nu există niciun motiv pentru a sărbători, faceți-o oricum. Colectarea prietenilor și a celor dragi în timpul sărbătorilor este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți spiritul și de a vă bucura de viață.
 • Nu vă deprimați când sosiți ziua de naștere. A deveni mai în vârstă este un privilegiu negat pentru mulți oameni. Sărbătați înțelepciunea pe care ați câștigat-o în ultimul an, în loc de a vă afla cât de vechi sunteți.
 • Partea 2
  Găsiți obiective

  Imaginea intitulată Pasul 6 live
  1
  Dedicați-vă la ceva mai mare. Pentru o viață trăită pe deplin, devotamentul față de un loc de muncă sau un scop mai mare decât tine este esențial în timp ce definiți că slujba este pe deplin la dumneavoastră. Ai putea să ai grijă de familia ta, să-ți îmbunătățești un talent artistic, să te închini puterii mai mari sau să-ți întreții comunitatea. Găsiți ceva ce vă puteți arunca în cap.
  • Încercați să fiți minunați în ceva. Nu trebuie să fie "cel mai bun" în tot ceea ce faceți, dar dedicându-vă un interes, încercând să vă angajați cu potențialul maxim, este o parte integrantă a vieții. Îți poți bruma chitara? Faceți mai multă practică. Aveți o abilitate auto? Reconstruiți un motor. Îți plac copiii? Deveniți un mare tată.
 • Imaginea intitulată Pasul live 7
  2
  Muncesc din greu. Orice ați alege să vă faceți pe cont propriu pe bază de zi cu zi, dar va trebui să lucrați cât puteți pentru a obține cea mai bună parte din dvs. în lumina acelei lucrări. Fii mândru de ceea ce faci și ține-ți spatele drept. Dacă sunteți nemulțumiți sau nemulțumiți de locul de muncă, abandonați-l cât mai curând posibil și căutați un alt loc în altă parte. Trăiți doar o singură dată.
 • Alternativ, puteți alege să urmăriți pe a voastră "de lucru" ca activitate legată de vocația voastră adevărată. Walt Whitman a lucrat ca șofer de ambulanță, dar probabil a fost cel mai mare dintre poeții americani din său "real" viață. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că el a considerat munca sa marginală.
 • Imaginea intitulată Pasul 8 live
  3
  Stabiliți obiectivele și lucrați activ pentru a le atinge. Ce sperați să realizați în următorii cinci ani? În următorii zece ani? Stabiliți-vă obiectivele și simțiți-vă că vă îmbunătățiți în mod activ viața și că, îndreptându-vă spre un scop atins, veți insufla un sentiment de scop chiar și în sufletul multor oameni. Dacă da, încercați să scrieți obiective care au însemnat pentru dvs. și să le atârnați în spațiul de lucru sau unde locuiți. Amintiți-vă la sfârșitul fiecărei zile ce ați făcut pentru a le putea ajunge. Sărbătați chiar și lucrurile mici.
 • Dacă golurile te dezgustă, uită-te. Locuiesc zi de zi. Carpe Diem. Dacă însă veți evita să vă gândiți la viitor, asigurați-vă că trăiți în fiecare zi cel mult. La sfârșitul fiecărei zile, opriți-vă și întrebați-vă dacă faceți într-adevăr ceea ce doriți, dacă stilul tău de viață te face fericit și dacă ești mulțumit.


 • Imaginea intitulată Pasul live 9
  4
  Descoperiți lucrurile pentru care aveți un talent. Este frumos să fii bun la ceea ce faci, mai ales dacă ești tipul de persoană pentru care răspunsurile pozitive sunt importante. Abordați-vă un sector de afaceri sau continuați o carieră în care știți că aveți un talent înnăscut, indiferent de cât de prestigiu sau de recompensator este.
 • Nu alegeți o activitate doar pentru bani. Dacă nu sunteți mulțumit, dar sigur din punct de vedere financiar, cultivați un hobby pentru care aveți un talent deosebit. Începeți să vă bucurați de un sport sau de un gen muzical și să vă dedicați timpul liber acestei activități. Ține minte Whitman.
 • Imaginea intitulată Pasul 10 live
  5
  Faceți greșeli și învățați să trăiți cu ei. Nimeni nu face totul în mod corect. Concentrarea asupra falimentului este, totuși, o modalitate foarte bună de a se descompune și de a trăi mai puțin decât timpul permis să trăiască. Lăsați-vă eșecurile să acționeze ca un combustibil pentru ambițiile voastre. Aflați de la greșeli și încercați să faceți mai bine data viitoare.
 • Partea 3
  Fiind în sănătate

  Imaginea intitulată Pasul live 11
  1
  Fii activ. Începeți să vă angajați. Nu lasa corpul sa devina o povara pentru tine. Folosiți-l, perfecționați-l și gustați gustul vieții. Găsiți o activitate fizică care vă place și o face în mod regulat. Încercați să fiți în afaceri timp de cel puțin 30 de minute pe zi, în fiecare zi, chiar dacă înseamnă să mergeți pe jos pentru a merge și a vă întoarce de la serviciu sau faceți câteva exerciții seara. Găsiți ceva ușor de făcut și faceți-o parte din viața voastră.
 • Imaginea intitulată Pasul live 12
  2
  Mâncați bine. Puține lucruri în viață sunt mai plăcute decât o masă bună. Cu toate acestea, învățarea modului de a echilibra mesele sănătoase și alimentele plăcute este uneori mai dificilă. Nu mănâncă nimic decât varza de fasole indiană și varza deshidratată ar putea fi sănătoasă, dar probabil că este chiar mai puțin decât să trăiești. În același mod, nu puteți trăi pe slănină și înghețată, dar încercați să obțineți un gust al vieții scurte. Încercați să găsiți un echilibru între lucrurile bune și lucrurile care sunt mai puțin.
 • Imaginea intitulată Pasul 13 live
  3
  Aflați lucruri noi în mod continuu. Sănătatea mintală necesită varietate. Pe măsură ce îmbătrâniti, va fi mai ușor să vă relaxați creierul și să nu mai învățați. Evitați-l cu orice preț. Căutați agresiv informații noi, citiți o mulțime de lucruri - online, printuri, cărți etc. - și de a face o învățare constantă o prioritate în viața ta.
 • Diferența dintre o persoană irascibil veche care vorbește despre vremurile bune și o persoană de îmbătrânire cu har și demnitate este că acesta rămâne actualizat, trenurile inteligența și legea în mod constant, făcând aceste lucruri, o parte a vieții sale. Faceți același lucru și vârstă grațios.
 • Imaginea intitulată Pasul 14 live
  4
  Încercați să obțineți cea mai bună parte din voi. Descrie-te când ești la cel mai înalt nivel pe o bucată de hârtie. Scrieți toate lucrurile care vă plac despre voi și lucrurile pe care le faceți cel mai bine. Încercați să scrieți cel puțin 10 și păstrați foaia în buzunar în fiecare zi. Încercați să trăiți în aceste standarde în fiecare moment.
 • Identificați lucrurile pe care nu le-ați plăcut despre dvs. și schimbați-le. Este inutil să rămâi și să aștepți și să te întrebi cum ar fi viața cu 10 kilograme mai puțin sau să ghicești cum este Mexicul. Scuturați greutatea. Faceți un pașaport și începeți să trăiți.
 • De asemenea, este important să acceptați ceea ce nu puteți schimba. Dacă aveți 40 de ani și aveți un corp foarte subțire, o nouă carieră în lupte nu este probabil în funiile voastre. Îmbrățișează viața pe care o trăiești și te bucuri de ea.
 • Imaginea intitulată Pasul 15 live
  5
  Faceți totul cu moderatie. A trăi o viață bună nu înseamnă să o trăiești excesiv tot timpul. Bucurați-vă de lucrurile care vă dau plăcere, atât pentru a mânca și a bea, dar nu fi un sclav pentru ea. Este bine să exagerezi ocazional și să sărbători. Doar nu deveniți dependenți de plăcerile materiale, provocând mai multe probleme pentru voi înșivă.
 • Sfaturi

  • Du-te în lume, riscă și respectă ceilalți.
  • Dacă știți că ceva are dreptate, faceți-o.
  • Aveți grijă de dvs. fizic și mental.
  • Fii răbdător cu tine însuți.

  Avertismente

  • Acest articol nu este răspunsul la toate căile de viață: indică doar un punct de plecare. Internetul nu vă oferă toate răspunsurile. Trebuie să le găsiți singuri.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit