gtemata.com

Cum se solicită anularea debitului pe PayPal

Dacă ați făcut recent o achiziție cu PayPal, dar nu ați primit articolul sau nu v-ați trimis un articol greșit sau deteriorat, puteți efectua o solicitare de returnare a plății, și anume o returnare a plății, pentru a recupera fondurile. În cazul în care cardul dvs. de credit a fost furat și utilizat pentru a efectua achiziții pe PayPal, o solicitare de returnare a plății este acțiunea corespunzătoare. Aflați să solicitați o rambursare în PayPal pentru a elimina taxa din contul dvs. și pentru a primi banii înapoi.

paşi

Imaginea intitulată Faceți o reîncărcare în contul PayPal Pasul 1
1
Trimiteți o solicitare de returnare către compania de carduri de credit. Dacă nu sunteți sigur cum să faceți acest lucru, sunați la centrul de apeluri pentru carduri de credit și cereți să vorbiți cu cineva care vă poate ajuta în acest proces, care variază în funcție de emitentul cardului de credit.
 • Imagine intitulată Faceți o reîncărcare în contul PayPal Pasul 2
  2
  Așteptați ca firma de carduri de credit să notifice PayPal pentru solicitarea de rambursare. Odată ce PayPal a fost contactat, compania de carduri de credit vă va oferi bani de la PayPal și vă va returna. PayPal va contacta vânzătorul, va bloca banii din vânzarea în cauză și va necesita informații suplimentare.
 • Imagine intitulată Faceți o reîncărcare în contul PayPal Pasul 3


  3
  Furnizați informațiile necesare pentru a vă susține solicitarea de re-creditare. PayPal va permite vânzătorului să furnizeze informații pentru a contesta creditarea pentru a preveni frauda. PayPal va trimite aceste informații la compania de carduri de credit și va încerca să recupereze fonduri de la compania de carduri de credit. În cazul în care vânzătorul furnizează suficiente dovezi pentru a convinge emitentul cardului de credit să ramburseze fondurile către PayPal, litigiul se pierde.
 • Imaginea intitulată Faceți o reîncărcare în contul PayPal Pasul 4
  4
  Așteptați ca compania de carduri de credit să vă răspundă în ceea ce privește rambursarea PayPal. În cazul în care compania consideră că PayPal nu a furnizat suficiente informații de la vânzător pentru a valida vânzarea, taxa de compensare nu va fi inversată și veți putea păstra banii.
 • Sfaturi

  • Paypal durează de obicei până la 30 de zile pentru a rezolva o dispută. Companiile cărților de credit pot, de asemenea, solicita mai mult de 60. În cele din urmă, compania de carduri de credit decide cine câștigă disputa și PayPal trebuie să se conformeze cu ceea ce decide compania de cărți de credit.
  • Dacă achiziționați un element cu PayPal, păstrați orice corespondență dintre dvs. și vânzător ca dovadă care vă va ajuta să plătiți taxa de plată în PayPal. Rețineți că vânzătorul are, probabil, aceeași documentație și că cererea ar trebui să fie legitimă din partea dumneavoastră.
  • În cazul în care cardul dvs. de credit a fost furat și folosit pentru a face achiziții frauduloase cu PayPal, fiți pregătit să depuneți un raport de poliție și corespondență cu banca pentru a arăta că nu sunteți cel care a făcut achiziții.
  • Compania dvs. de carduri de credit vă va îndruma cu ceea ce trebuie să faceți pentru rambursarea PayPal. PayPal, la rândul său, va direcționa vânzătorul cu privire la ceea ce trebuie să facă pentru compensare. Compania dvs. de carduri de credit și PayPal vor avea grijă de tot, astfel încât să nu trebuiască să se ocupe direct de vânzător.

  Avertismente

  • Nu faceți daune false pentru a evita plățile pentru achizițiile dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit