gtemata.com

Cum să primiți plăți pe PayPal

PayPal este o companie de comerț electronic care gestionează transferurile de bani online atât între persoane fizice, cât și în scopuri comerciale, fie că este vorba despre plăți pentru bunuri și servicii, fie că pur și simplu transferă bani către oricine cu un cont de e-mail. Paypal funcționează din 2000, activează pe mai mult de 150 de piețe și este în măsură să sprijine plățile în 24 de țări. Ceea ce distinge PayPal de concurenții săi de la început a fost securitatea oferită clienților. Odată înregistrat a cont

cu PayPal, nu mai este nevoie să trimiteți date prin Internet prin intermediul unor informații sensibile, cum ar fi cartea de credit sau numerele contului bancar. PayPal păstrează aceste informații pe serverele sale și vă transmite bani. Oricine poate să își folosească serviciile și să accepte plățile urmând instrucțiunile din acest articol.

paşi

Imaginea intitulată Acceptați plățile pe Paypal Pasul 1
1
Deschideți un cont de afaceri cu PayPal accesând pagina principală a site-ului și făcând clic pe buton "afaceri", situat în partea de sus a paginii. Apăsați butonul "Înregistrează-te gratuit" în mijlocul paginii.
 • Imaginea intitulată Acceptați plățile pe Paypal Pasul 2
  2
  Urmați instrucțiunile pentru a configura contul dvs. de afaceri. Odată ce PayPal a verificat informațiile pe care le-ați introdus, puteți deja să accepte plăți prin carduri de credit pe site-ul dvs., prin telefon, e-mail sau fax, acceptați cecuri electronice și plăți prin e-mail.
 • Dacă nu aveți un magazin, dar doriți utilizați PayPal pentru a strânge fonduri, puteți apăsa pe meniu "Soluții pe sectoare" în partea de sus a paginii "afaceri" situat în partea din dreapta jos. Există soluții pentru ONLUS, active digitale și administrație publică. Alegeți categoria care descrie cel mai bine afacerea dvs.
 • Dacă nu vă recunoașteți în niciuna dintre categoriile de mai sus, apelați numărul gratuit pentru a discuta cu un expert care vă poate ajuta să vă configurați contul.


 • Imaginea intitulată Acceptați plățile pe Paypal Pasul 3
  3
  Puneți un buton care vă permite să efectuați plăți prin PayPal pe magazinul dvs. online sau pe site-ul dvs. web. Clienții dvs. pot efectua o plată utilizând un card de credit, un card de debit sau un cont bancar, prin simpla apăsare a unui buton.
 • PayPal vă permite să acceptați plăți în valută străină.
 • PayPal vă permite să trimiteți facturi prin intermediul butonului "Plătiți acum", conectat la PayPal, care permite clienților dvs. să plătească imediat.
 • Sfaturi

  • Dacă alegeți să nu asociați un cont bancar sau card de credit cu contul dvs. PayPal pentru a vă verifica informațiile, puteți solicita să primiți o card MasterCard PayPal Extra. Dacă este aprobat, îl puteți utiliza pentru a permite serviciului PayPal să vă verifice contul.

  Avertismente

  • Programul de protecție a vânzătorilor este disponibil numai pentru deținătorii de cont PayPal verificați. Acest program rambursează vânzătorului în cazul în care compania de carduri de credit a cumpărătorului aprobă anularea unei plăți și că vânzătorul a respectat standardele stabilite de PayPal.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit