gtemata.com

Cum să utilizați PayPal pentru a accepta plata prin card de credit

Până de curând, acceptarea unei plăți prin carte de credit necesită o serie de cerințe și instrumente sofisticate: organizarea cu banca dvs., utilizarea unor programe software sofisticate, instrumente de colectare a banilor etc. În prezent, datorită Paypal ( .paypal.com) a făcut-o a devenit o briză. Indiferent dacă doriți să acceptați carduri de credit, e-cecuri sau transferuri bancare, PayPal vă permite să utilizați unul dintre cele mai ușoare și mai economice sisteme.

conținut

paşi

Imaginea intitulată Utilizați PayPal pentru a accepta plățile prin card de credit Pasul 1
1
Mergeți la adresă PayPal. Acest link vă va redirecționa către pagină "Instrumente de vânzare" unde puteți vedea opțiunile disponibile și puteți afla mai multe despre serviciu.
 • Prețurile variază de la minim 0 USD pe lună până la 30 USD pe lună, plus comisioane de tranzacționare care sunt în prezent de 2,9% + 30 $ pe tranzacție (date pentru august 2012).
 • Imaginea intitulată Utilizați PayPal pentru a accepta plățile prin card de credit Pasul 2
  2
  Înregistrați-vă pe PayPal. Dacă nu aveți un cont de înregistrare complet pentru a obține un cont "Cont premium" sau a "Contul de afaceri". o "Contul de afaceri" vă va permite să activați diferite conturi de utilizator și să le gestionați permisiunile de acces.
 • Dacă aveți deja un cont, vă rugăm să vă autentificați.
  Imaginea intitulată Utilizați PayPal pentru a accepta plățile prin card de credit Pasul 2Bullet1
 • Imaginea intitulată Utilizați PayPal pentru a accepta plățile prin card de credit Pasul 3
  3
  Creșteți cheltuielile și primiți limita. Faceți clic pe starea "Nu a fost verificată". Aici puteți introduce datele de identificare (cărți de credit sau similare) și puteți obține o limită nelimitată de cheltuieli și de primire.


 • Imaginea intitulată Utilizați PayPal pentru a accepta plățile prin card de credit Pasul 4
  4
  Faceți clic pe "Instrumente de vânzare". pe "Plățile pe site" faceți clic pe butonul "Cumpără acum".
 • Imaginea intitulată Utilizați PayPal pentru a accepta plățile prin card de credit Pasul 5
  5
  Introduceți informații despre produsul dvs. Puteți schimba stilul butonului modificând opțiunile de culoare, forma, etc. Următoarea pagină vă va arăta cum să inserați butonul în pagina Web sau într-un e-mail.
 • Imaginea intitulată Utilizați PayPal pentru a accepta plățile prin card de credit Pasul 6
  6
  Aici este! E ușor. Sunteți gata să începeți. Puteți crea cât mai multe butoane pe care le doriți pentru a le asocia cu produsele dvs. Există multe alte opțiuni disponibile - de exemplu, capacitatea de a trimite o factură la momentul cumpărării sau de a plasa un coș de cumpărături pe pagina dvs.
 • Sfaturi

  • Uitați-vă la toate instrumentele disponibile. Există o mulțime de opțiuni pentru întreprinderile mici și mijlocii.
  • PayPal oferă, de asemenea, un cititor de carduri de credit gratuit pe care îl puteți instala pe telefonul smartphone pentru a accelera tranzacțiile. Cu această metodă comisioanele sunt de 2,7% și nu de 2,9%.
  • PayPal acceptă: Visa, Mastercard, American Express, Discover și, în mod clar, PayPal.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit