gtemata.com

Cum de a câștiga bani cu cardul de debit PayPal

Utilizarea unui card de debit este cel mai simplu mod de a accesa banii din contul dvs. PayPal. Un card de debit PayPal poate fi folosit pentru a retrage numerar și pentru a efectua achiziții ori de câte ori este acceptată MasterCard. Nu există comisioane pentru a obține un card de debit sau pentru a efectua achiziții. Cu toate acestea, există unele taxe asociate cu ATM-uri, retrageri de numerar cu semnături și unele tranzacții internaționale. Utilizați cartea de debit PayPal de fiecare dată când puteți utiliza în mod normal un card de credit și puteți câștiga bani prin recompensele programului PayPal "Money Back".

paşi

Metoda 1

Obțineți o debitare PayPal MasterCard și înregistrați automat în programul Cash Back
Imagine intitulată Faceți bani cu cardul de debit Paypal Pasul 1
1
Dacă aveți un cont individual, transformați-l într-un cont PayPal Premier sau Business. Cardurile de debit nu sunt permise pentru conturi individuale. Urmați linkul din pagina de pornire a contului dvs. PayPal pentru instrucțiuni despre transformarea tipului de cont.
 • Imagine intitulată Faceți bani cu cardul de debit Paypal Pasul 2
  2
  Solicitați o carte de debit prin link "PayPal Card de debit", aflat sub card "produse & Servicii" în partea de sus a paginii de pornire a contului.
 • Imagine intitulată
  3
  Completați și trimiteți cererea pe PayPal, așteptați aprobarea și că cardul ajunge prin poștă.
 • Imagine intitulată
  4
  Conectați-vă la contul dvs. PayPal pentru a confirma că ați primit cardul dvs. de debit după ce a sosit, apoi activați-l pentru utilizare.
 • Imagine intitulată Faceți bani cu cardul de debit Paypal Pasul 5
  5
  Contribuiți contul dvs. utilizând una dintre metodele de finanțare acceptate de PayPal sau lăsați bani în cont atunci când clienții vă plătesc cu PayPal.
 • Unele metode de gestionare a banilor din contul dvs. PayPal, cum ar fi retragerile de numerar la bancomate sau bancomate, vă vor costa un comision. PayPal nu percepe o comisionă pentru efectuarea unui transfer electronic către un cont conectat.
 • Achizițiile și cheltuielile pe care le face direct cu PayPal de debit MasterCard va salva comisioanele pe care le poate avea să plătească dacă vă retrage numerar din contul dvs. și de a câștiga bani prin programul de recompense PayPal Cash Back.
 • Metoda 2

  Utilizați cardul de debit PayPal pentru a câștiga bani cu numerar înapoi

  Imagine intitulată
  1
  Începeți încet, lăsând destui bani în contul PayPal pentru a cumpăra lucruri pe care le-ați cumpăra în mod normal cu numerar, cum ar fi combustibil sau hrană. Utilizați cartea dvs. de credit PayPal pentru a efectua aceste achiziții în orice loc unde este acceptată MasterCard.
  • Rata de returnare în numerar este de aproximativ un punct procentual din suma cheltuită. Cu toate acestea, acesta se poate modifica în funcție de perioada în care ați înregistrat și de condițiile oferite la momentul înregistrării.
 • Imagine intitulată Faceți bani cu cardul de debit Paypal Pasul 7
  2
  Primiți o plată în numerar din PayPal, o dată pe lună, pentru achizițiile efectuate în cursul lunii anterioare.
 • Imaginea intitulata Faceți bani cu cardul de debit Paypal Pasul 8
  3
  Măriți-vă achizițiile de cărți de debit pentru a crește banii pe care îi câștigați ca Cash Back pe plățile dvs. Gândiți-vă la ce cheltuiți totul după ce le-ați luat din contul dvs. PayPal, apoi stabiliți obiectivul dvs. de a reduce transferurile bancare.
 • Imagine intitulată Fă-ți bani cu cardul de debit Paypal Pasul 9
  4
  Plătiți orice comerciant utilizând cardul dvs. de debit PayPal dacă există fonduri disponibile în contul dvs. Câștigați bani utilizând cardul dvs. de debit pentru a plăti aceste conturi și mult mai mult:
 • Electricitate și alte servicii. De obicei, puteți efectua plăți ocazionale și lunare cu MasterCard pe site sau prin telefon sau e-mail.
 • Impozite și impozite. De asemenea, să plătiți aceste cecuri dacă o puteți face cu Mastercard.
 • Comisioane EBay. Unii vânzători nu își dau seama că, chiar dacă eBay vă încurajează să facă o plată directă prin PayPal, care nu se califică pentru premii, puteți plăti factura cu cardul de debit și de a câștiga recompense cu bani înapoi.
 • Contribuții către organizații non-profit. Nu numai că vă veți câștiga premii în numerar, dar înregistrările dvs. de donație sunt ușor de tipărit și utilizate pentru declarațiile fiscale.
 • Avertismente

  • Nu plătiți o comisie doar pentru a plăti prin card de debit, dacă obiectivul dvs. este de a câștiga un premiu deoarece comisionul va fi cu siguranță mai mare.
  Afișați mai multe ... (1)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit