gtemata.com

Cum să aflați dacă contul dvs. PayPal este încă activ

PayPal permite utilizatorilor să facă și să accepte plăți online, precum și să transfere bani în contul lor bancar. PayPal este unul dintre cele mai cunoscute site-uri de management financiar, atât în ​​sectorul profesional, cât și în cel privat. Există un număr de pași simpli pentru a afla dacă contul dvs. PayPal este încă activ. Să le vedem împreună.

paşi

Imaginea intitulată Aflați dacă un cont PayPal este încă activ Pasul 1
1
Conectați-vă la site-ul PayPal și încercați să vă conectați utilizând numele de utilizator și parola pentru contul dvs. În acest fel, veți afla dacă profilul dvs. este încă activ. Numele de utilizator se potrivește cu adresa de e-mail pe care o utilizați pentru a efectua sau accepta plăți, în timp ce parola este un șir de cel puțin 8 caractere. Amintiți-vă că parolele sunt caz sensibil, adică diferă și pe baza literelor mici și a literelor mici.
 • Imaginea intitulată Aflați dacă un cont PayPal este încă activ Pasul 2
  2
  Dacă ați uitat numele de utilizator sau parola, selectați linkul "Ați uitat adresa de e-mail sau parola?". PayPal vă va cere să indicați motivul problemei dvs., permițându-vă să selectați opțiunea "Mi-am uitat parola" sau "Nu-mi amintesc adresa de e-mail pe care am folosit-o".
 • Dacă ați uitat parola, selectați opțiunea "Mi-am uitat parola". PayPal vă va solicita să indicați adresa de e-mail a contului dvs. și să răspundeți la câteva întrebări de securitate. Dacă răspunsurile sunt corecte, PayPal vă va trimite un e-mail cu instrucțiuni pentru resetarea unei noi parole.
 • Dacă ați uitat numele de utilizator, selectați opțiunea "Nu-mi amintesc adresa de e-mail pe care am folosit-o". PayPal vă va cere să introduceți parola și să răspundeți la câteva întrebări de securitate. Dacă răspunsurile dvs. sunt corecte, PayPal va dezvălui adresa de e-mail asociată profilului dvs.
 • Imaginea intitulată Aflați dacă un cont PayPal este încă activ Pasul 3
  3
  Dacă încă nu vă puteți conecta la contul dvs. PayPal, consultați secțiunea "Ajutor" a site-ului. Pentru a face acest lucru, accesați pagina principală a site-ului și selectați linkul "Ajutor" plasat în partea din stânga jos. Consultați secțiunile care păreau pentru a obține informații despre argumentele discutate. Secțiunea "Contul meu" oferă informații privind o parolă de conectare blocată, verificarea contului și metoda de revendicare a dreptului de proprietate asupra unui cont. Citiți subiectele acoperite în secțiune "Starea contului" și aflați dacă, dacă nu ați îndeplinit toate cerințele cerute, contul dvs. a fost dezactivat.


 • Imaginea intitulată Aflați dacă un cont PayPal este încă activ Pasul 4
  4
  Utilizați bara de căutare a secțiunilor "Ajutor" pentru a căuta o problemă specifică care a cauzat dezactivarea contului dvs., cum ar fi nerealizarea unei plăți sau a mai multor plăți.
 • Imaginea intitulată Aflați dacă un cont PayPal este încă activ Pasul 5
  5
  Contactați serviciul de clienți PayPal dacă nu ați reușit încă să vă accesați contul. Apăsați linkul "contact", aflat în partea de jos a paginii principale a site-ului, pentru a contacta personalul PayPal prin telefon sau e-mail. Alternativ, puteți utiliza chat live pentru a comunica direct cu un reprezentant al serviciului clienți sau pentru a solicita ajutor în forumul care găzduiește comunitatea de utilizatori PayPal. Înainte de a contacta asistența pentru clienți, accesați informații despre orice card de credit sau cont bancar conectat la contul dvs. PayPal, astfel încât să puteți răspunde la fiecare dintre întrebările care vi se vor pune.
 • Imaginea intitulată Aflați dacă un cont PayPal este încă activ Pasul 6
  6
  Întrebați personalul PayPal care este starea contului dvs. Încercați să aflați dacă contul dvs. este încă activ și cum să îl accesați. Dacă contul dvs. a fost dezactivat, vă rugăm să cereți motivul pentru a nu se întâlni în aceeași problemă în viitor. Pentru a continua să utilizați serviciile PayPal, poate fi necesar să creați un nou profil.
 • Avertismente

  • Nu divulgați niciodată detalii despre acreditările de conectare la contul dvs., contul dvs. bancar sau cardurile de credit atunci când postați un mesaj pe forumul PayPal. Puteți face acest lucru numai cu personalul de service clienți PayPal pe care l-ați contactat printr-o sursă sigură.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit