gtemata.com

Cum de a schimba parola de Paypal

PayPal este un serviciu de gestionare a banilor online. Puteți să trimiteți și să primiți bani între conturile PayPal sau conturile bancare sau să utilizați PayPal pentru a plăti articolele achiziționate online. Unii proprietari de afaceri mici utilizează PayPal ca instrument pentru tranzacțiile cu carduri de credit și puteți solicita și un card de debit legat de contul dvs. PayPal. Cea mai bună modalitate de a vă asigura că nimeni altcineva nu are acces la banii conectați la contul dvs. PayPal este să vă salvați parola PayPal, ca și cum ar fi fost singurul lucru dintre dvs. și ruina financiară. Nu utilizați aceeași parolă pe care o utilizați pentru alte conturi online pentru PayPal și dacă bănuiți că contul dvs. a fost compromis, schimbați imediat parola.

conținut

paşi

Imaginea intitulată Modificarea parolei PayPal Pasul 1
1
Conectați-vă la contul dvs. PayPal din caseta PayPal.
 • Imaginea intitulată Modificarea unei parole PayPal Pasul 2
  2
  Faceți clic pe "profil" în bara de meniuri, în partea de sus a ecranului.
 • Imaginea intitulată Modificarea parolei PayPal Pasul 3
  3
  Sub titlul "Informații personale" Veți găsi o parolă în listă, faceți clic pe "schimbare".
 • Faceți clic pe "modificare"


 • Imaginea intitulată Modificarea unei parole PayPal Pasul 4
  4
  Introduceți parola curentă în caseta corespunzătoare.
 • Imaginea intitulată Modificarea unei parole PayPal Pasul 5
  5
  Introduceți noua parolă PayPal, numerotați-o din nou pentru ao confirma, în următoarele două casete. PayPal cere ca parola dvs. să aibă cel puțin 8 caractere și să includă atât litere mari cât și litere mici și cel puțin un caracter care nu este o literă - toate acestea în interiorul și nu mai mult de 8 caractere.
 • Imaginea intitulată Modificarea unei parole PayPal Pasul 6
  6
  Salvați dând clic pe "salva" cu butonul stâng al mouse-ului. Parola dvs. a fost modificată. Veți primi un e-mail care confirmă modificarea parolei, dar noua parolă nu va fi afișată în mesaj.
 • Sfaturi

  • PayPal vă recomandă să vă schimbați parola cel puțin o dată pe lună.
  • Utilizați o parolă mai sofisticată - PayPal a refuzat să schimbe parola originală a 8 litere minuscule într-o nouă dintre cele 12 litere mici. A trebuit să adaug un simbol pentru a salva noua parolă.
  • În funcție de serviciile PayPal de care aveți nevoie, poate fi necesar să urmăriți mai multe parole. Comercianții pot alege să păstreze o singură parolă pentru toate tranzacțiile PayPal și Pro sau să aibă o parolă separată pentru Manager și Pro. Puteți gestiona cele două parole prin conectarea la contul dvs. și selectarea "Contul de administrare", prin urmare "Gestionarea securității", urmată de "Schimbați-vă parola". Clienții CyberCash urmează aceeași procedură pentru a schimba parola în PayPal Manager.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit