gtemata.com

Cum să cumpărați pe eBay fără PayPal

Dacă nu aveți un cont pe PayPal sau preferați să nu îl utilizați, cumpărarea pe eBay poate fi dificilă. Cu toate acestea, există alte metode de plată rapide și eficiente, cum ar fi un card de credit, un card de debit sau un card cadou. Odată ce achiziția este finalizată, confirmați și finalizați tranzacția.

paşi

Metoda 1

Plătiți cu un card de credit sau de debit
1
Faceți clic pe "Cumpărați-l acum". Selectați un produs ca de obicei, apoi faceți clic pe buton "Cumpărați-l acum". Veți fi redirecționat către un ecran care vă va permite să introduceți datele necesare efectuării plății.
 • 2
  Creați un cont (dacă este necesar). Dacă nu v-ați înregistrat pe eBay, puteți crea rapid un profil făcând clic pe "Înregistrare". Va trebui să introduceți informații simple, cum ar fi numele, adresa și numărul de telefon. Dacă preferați să nu deschideți un cont, puteți să faceți clic pe "Continuați fără să vă înregistrați" .
 • 3
  Selectați opțiunea de plată "Card de credit sau debit". Odată ce ați ales un element, ar trebui să vedeți diferite metode de plată. În loc să faceți clic pe "PayPal", faceți clic pe cel cu scrierea "Card de credit sau debit" .
 • 4
  Introduceți datele. Veți fi redirecționat către un ecran unde puteți introduce numărul cardului de credit sau de debit. De asemenea, va trebui să scrieți alte informații, adresa de facturare, numele, data expirării și codul de securitate al cardului.
 • Dacă adresa de facturare este diferită de adresa de expediere, asigurați-vă că ați specificat-o astfel încât elementul să nu fie trimis în locul greșit.
 • 5
  Finalizați achiziția. Introduceți informațiile, vi se va cere să examinați comanda. Asigurați-vă că datele sunt corecte și verificați dacă doriți să continuați. Comanda ar trebui să fie facturată pe cardul de credit sau de debit.
 • Metoda 2

  Plătiți cu un card cadou sau un cupon
  1
  Faceți clic pe "Cumpărați-l acum". Selectați elementul dorit, apoi faceți clic pe buton "Cumpărați-l acum". Dacă ați câștigat-o prin licitație, va trebui să faceți clic pe același buton după ce l-ați câștigat.
 • 2


  Faceți clic pe butonul situat în secțiune "Adăugați cupon". În loc să selectați butonul care vă permite să alegeți între cardul de debit sau de credit sau PayPal, faceți clic pe butonul care vă permite să răscumpărați o carte cadou, un certificat de cadou sau un cupon. Veți fi redirecționat temporar către o pagină în care puteți introduce codul.
 • 3
  Introduceți codul. Cardurile cadou, voucherele cadou și cupoanele sunt toate prevăzute cu coduri care trebuie introduse pe site-ul eBay. Codul poate fi trimis prin e-mail sau imprimat pe un card. Scrieți-l cu grijă în câmpul corespunzător, apoi faceți clic pe "aplica" .
 • 4
  Continuați și conectați-vă la cont. Faceți clic pe butonul "aplica", apoi pe "continuare". Dacă nu ați făcut deja acest lucru, vi se va solicita să vă conectați la contul dvs.
 • Dacă nu aveți un cont, puteți decide, de asemenea, să trimiteți comanda ca invitat. Puteți introduce adresa de expediere când plasați o comandă ca utilizator neînregistrat.
 • 5
  Finalizați achiziția. Examinați informațiile pentru a vă asigura că adresa de expediere, numele, numărul de telefon și alte informații sunt corecte, apoi faceți clic pe buton "Confirmați și plătiți" pentru a finaliza comanda.
 • Metoda 3

  Rezolvați cele mai frecvente probleme
  1
  Dacă ați utilizat PayPal în trecut, plătiți-l ca utilizator neînregistrat, deoarece uneori eBay utilizează automat această metodă de plată. Este uneori mai ușor să plătiți ca utilizator neînregistrat prin introducerea detaliilor cardului.
 • 2
  Încercați să ștergeți istoricul navigării. Uneori, eBay insistă să redirecționeze către ecranul de plată prin PayPal, în ciuda faptului că a selectat o altă metodă. Dacă aveți această problemă, ștergeți istoricul de navigare și modulele cookie. Ar putea fi un remediu eficient.
 • 3
  Nu asociați PayPal cu eBay. Dacă preferați să nu utilizați PayPal pe eBay, nu îi asociați, altfel poate fi configurată ca o metodă de plată automată.
 • Dacă le-ați conectat deja, încercați să creați un alt cont eBay cu un e-mail diferit.
 • Afișați mai multe ... (10)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit