gtemata.com

Cum să ai o piele radiantă

Aveți acnee? Nu sunteți sigur cum să vă mișcați pentru a obține o piele perfectă? De fapt, nu durează mult și pielea ta va deveni minunată.

paşi

1
Aveți grijă de corpul vostru. Exercițiu și mâncați bine. Dacă sunteți sănătoși în interior, acesta se va reflecta pe fața voastră. Activitatea fizică ajută la rezolvarea problemelor de roșeață și acnee prin circulația mai multor oxigen. Mai mult, atunci când transpirați porii, iar murdăria și impuritățile se lasă. Bea mult. Dacă sunteți deshidratat, pielea va fi afectată. Ar trebui să beți cel puțin opt pahare de apă pe zi.
 • 2
  Determinați ce fel de piele aveți. Pielea poate fi grasă, uscată, amestecată sau normală. Dacă aveți piele grasă, glandele facială produc prea mult ulei. Dacă este uscat, ele nu produc suficient. Știind ce fel de piele veți găsi produsele perfecte pentru dvs.
 • 3
  Spălați-vă fața în fiecare dimineață și în fiecare seară. Spălarea de multe ori vă va ajuta să scăpați de impurități. Alegeți un produs formulat pentru tipul dvs. de piele. Dacă aveți piele uscată, încercați o cremă de curățare a cremelor și, dacă sunteți grasă, alegeți un lichid.
 • 4
  După spălarea feței, aplicați tonicul. Acest produs elimină reziduurile de detergent, care ar putea cauza acnee. În plus, tonicul pregătește pielea pentru crema de hidratare.
 • 5


  Îți hidratează pielea! Îngrijitorul este unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi. Dar trebuie să o alegeți cu atenție. Citiți cu atenție ambalajul pentru a vă asigura că este potrivit pentru tipul de piele.
 • 6
  Primește o mască. Mastile ajuta la eliminarea impuritatilor prin curatarea porilor. Ar trebui să aplicați masca de două ori pe săptămână, nu mai mult. Dacă pielea este uscată, alegeți o mască de hidratare.
 • 7
  Încercați aburul. Utilizați aburul o dată pe săptămână. Efectul este puțin "ceea ce faceți prin a face gimnastică și transpirație, dar fără efort. Deci, umeziti un prosop cu apa calda si puneti-l pe fata. Alternativ, puteți fierbe puțină apă și apoi puneți-vă fața pe oală acoperind-o cu un prosop, pentru a nu lăsa să curgă aburul. Acest tratament va elimina impuritățile din pori.
 • 8
  Faceți o exfoliere. Puteți cumpăra un produs de curățare a feței care are o acțiune ușoară de exfoliere, pentru a elimina celulele moarte zilnic. Sau puteți folosi un exfoliant abraziv, cu sare și zahăr sau orice alt tip de frecare. O puteți găsi la farmacie. Acest tratament, eliberându-vă celulele moarte, va luminia pielea.
 • 9
  Cumpărați fundația potrivită pentru dvs. Alegerea bazei este crucială. Dacă, spre exemplu, răspândiți o fundație pe fața ta a cărei ambalare a fost deschisă timp de câțiva ani, produsul ar fi plin de bacterii și ar provoca o explozie de cosuri. Cea mai bună alegere este să optați pentru o fundație minerală: este naturală și nu împiedică porii. Dacă nu vă plac elementele de bază ale mineralelor, schimbați fundația la fiecare 6 luni pentru a împiedica bacteriile să vă provoace acnee.
 • Avertismente

  • Ar putea dura ceva timp pentru a găsi produsul ideal pentru fața ta, așa că ai răbdare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit