gtemata.com

Cum să tratați pielea uleioasă a feței

Gestionarea pielea grasă a feței este un lucru, dar tratarea eficientă a acesteia pentru a scăpa complet de ea este o alta. Citiți articolul și aflați cum să vă luați la revedere în mod definitiv la pielea grasă a feței.

paşi

Imaginea intitulată Opriți o față uleioasă Pasul 1
1
Reduceți stresul. Uneori acneea poate fi cauzată de stres. Pentru a-ți scutura pielea, pentru că nu-ți place, situația se va agrava. Creați o listă a tuturor lucrurilor care provoacă tensiune și îngrijorare și reflectați asupra soluțiilor posibile și apoi acționați în consecință.
 • Imaginea intitulată Opriți o faianță fatală Pasul 2
  2
  Utilizați un medicament pentru acnee. Unele produse au fost formulate pentru a reduce gradul de lubrifiere al pielii din interior. Adresați-vă dermatologului pentru sfaturi.
 • Imaginea intitulată
  3
  Nu mâncați o cantitate excesivă de alimente grase.
 • Imaginea intitulată Clear acneea cu peroxid de hidrogen Pasul 3
  4


  Spălați-vă fața! Pielea moale poate fi cauzată de o curățare necorespunzătoare. Spălați-vă fața de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru a vă asigura o bună sănătate a pielii. În ambele cazuri, utilizați un detergent specific pentru acnee pentru a reduce neregulile pielii.
 • Imaginea intitulată Evitați decăderea dinților Pasul 2
  5
  Mâncați într-un mod sănătos. Cauza acneei este adesea dieta. Păstrați un jurnal de produse alimentare timp de o săptămână sau mai mult și înregistrați orice mâncare ingerată. Observați apariția sau agravarea acneei. Dacă apare ori de câte ori mâncați ciocolată, îndepărtați ciocolata din dieta dumneavoastră. Mâncarea nedorită poate provoca acnee și nu este sănătoasă pentru corpul dumneavoastră. Începeți prin eliminarea alimentelor junk și a alimentelor nesănătoase din dieta dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată
  6
  Utilizați produse faciale special concepute pentru tipul de piele. Cele mai multe case cosmetice au creat diferite soluții pentru diferite tipuri de piele. Cumpărați câteva produse pentru îngrijirea tenului gras și folosiți-le în mod constant dimineața și seara.
 • Imaginea intitulată Fade Blemishes Pasul 1
  7
  Nu atingeți fața! Degetele pot fi grase sau murdare și pot provoca apariția acneei. În prezența cosurilor sau a punctelor negre, nu încercați să le zdrobiți. Dacă aveți fringe, știți că chiar și părul poate avea același efect ca și degetele. Încearcă să-ți eliberezi părul numai pe ocazii speciale.
 • Imaginea intitulată Opriți un aspect uleios Pasul 8
  8
  Utilizați o freză naturală. Un amestec de miere și zahăr exfoliați pielea în mod eficient, cultivând-o în același timp. Efectuați o căutare pe web și experimentați cu diferite rețete naturale pentru a găsi cel mai bun scrub pentru nevoile dvs. și tipul de piele. Nu curățați prea des, în caz contrar riscați să uscați pielea și nu pe calea cea bună!
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit