gtemata.com

Cum sa traiesti o viata calma si relaxanta (pentru adolescenti)

Majoritatea oamenilor spun că adolescența este ca o punte între copilărie și maturitate. Copiii din această grupă de vârstă au mai multe privilegii decât copii, dar au mai puțină responsabilitate decât adulții. Cu toate acestea, viata adolescenta poate fi uneori frustranta, stresanta si se pare ca lumea este pe umeri. Dar nu trebuie să fie așa. Acest articol vă va arăta cum să trăiți în mod eficient adolescența și să vă eliberați de stres.

paşi

Imagine intitulată Live at Calm, Relaxing Life for Teenagers Pasul 1
1
Înconjurați-vă cu niște prieteni dragi. Nu aveți nevoie de drame, lupte și probleme. Scapa de oamenii negativi care fac parte din viata ta. Găsiți oameni care te fac fericiți, au goluri și au multe în comun cu tine.
 • Imagine intitulată Live at Calm, Relaxing Life for Teenagers Pasul 2
  2
  Zâmbești. Este mai ușor de zis decât de făcut, dar vă va duce departe. Fie că sunteți deprimat și trist, fericit sau încântat, doar zâmbiți. Zâmbetul este cel mai frumos lucru pe care oricine îl poate arăta.
 • Imagine intitulată Live at Calm, relaxant pentru adolescenți Pasul 3
  3
  Exercițiu și urmați o dietă sănătoasă. Mens sănătoși în corpul sănătos. Exercitarea ameliorează stresul și vă ajută să vă mențineți în formă. Mâncarea sănătoasă ține corpul tau sănătos și fericit, ușurează ideile tale și te face mai pozitiv.
 • Imagine intitulată Live at Calm, Relaxing Life for Teenagers Pasul 4
  4
  Faceți liste. Exprimați-vă sentimentele. Pune-le în scris, spune-le într-un blog, strigându-le. Lăsați-l. Eliberați-vă mintea și eliberați-o. Vorbiți cu un prieten drag, sau cu familia, sau chiar cu câinele sau cu un animal. Cel mai important este să vă eliberați sentimentele.
 • Imagine intitulată Live at Calm, Relaxing Life for Teenagers Pasul 5
  5
  Fii organizat. Dacă sunteți organizați, știți ce faceți și nu răspundeți într-un mod incomprehensibil sau confuz. Vă ajută să reduceți stresul și vă menține pe calea cea bună.
 • Imagine intitulată Live at Calm, Relaxing Life for Teenagers Pasul 6
  6
  Ascultați muzica. La naiba! Distrează-te, faceți niște nebunie, dansați ca și cum nu ar mai fi nimeni să vă privească! Fiți sigur, totuși, să mențineți un nivel de securitate. Ridică-te, fii activ și mutați corpul!
 • Imagine intitulată Live at Calm, Relaxing Life for Teenagers Pasul 7
  7
  Mergeți pentru o jogging sau o alergare. Vă ajută să vă curățați capul și este minunat pentru corp.
 • Imagine intitulată Live at Calm, Relaxing Life for Teenagers Pasul 8
  8
  Dedicat unui hobby. Puteți juca sport, vopsea, trage, cânta, dansa, ține un blog. Orice să vă păstrați mintea departe de gânduri și să vă exprimați sentimentele. Poate chiar ai putea scrie un roman despre viața ta sau despre experiențele tale.
 • Imagine intitulată Live at Calm, relaxant pentru adolescenți Pasul 9
  9
  Faceți yoga. Yoga eliberează mintea și este bun pentru trup. Fă-o dimineață înainte de a merge la școală, după cină înainte de a merge la culcare, după-amiaza, oricând.
 • Imagine intitulată Live at Calm, Relaxing Life for Teenagers Pasul 10
  10
  Luați pauze. Dacă aveți o mulțime de teme, faceți câteva. Apoi, ia o pauză. Deci, du-te și ia-le și apoi să ia o altă pauză. În acest lucru veți termina totul fără să vă obosiți prea mult.
 • Imagine intitulată Live at Calm, relaxant pentru adolescenți Pasul 11
  11
  Respira. Respirați adânc. A fost extras din lume pentru câteva minute. Abandonați-vă pacea, liniștea, explorați-vă mintea și relaxați-vă. Opriți calculatorul, televizorul, telefonul și orice altceva și respirați adânc sau o baie frumoasă cu săruri. Orice atâta timp cât te face fericit.
 • Imagine intitulată Live at Calm, relaxant pentru adolescenți Pasul 12


  12
  Niciodată nu credeți că sunteți singuri. Sunteți înconjurați de oameni care vă iubesc, vă îngrijesc și doriți cel mai bine pentru voi. Pur și simplu contactați-i când aveți nevoie de ajutor.
 • Imagine intitulată Live at Calm, relaxant pentru adolescenți Pasul 13
  13
  Fii tu insuti. Nimeni nu vrea o copie, toată lumea vrea originalul. Dacă nu aveți măsurătorile, greutatea sau aspectul perfect, CE CE ESTE IMPORTANT? Ești frumoasă. Cine are dreptul să susțină contrariul? NO. Uitați-vă în oglindă și în loc să observați greșelile voastre, evidențiați toate punctele forte, ca ochii voștri și de acum înainte să le arătați!
 • Imagine intitulată Live at Calm, Relaxing Life for Teenagers Pasul 14
  14
  Nu petreceți prea mult timp în fața calculatorului. Este plin de drame și lucruri stupide de care nu ai nevoie în viață.
 • Imagine intitulată Live at Calm, relaxant pentru adolescenți Pasul 15
  15
  Fii un bun prieten. Nu este un bully. Fiți atenți la ceea ce spuneți și tratați-i pe ceilalți așa cum ați dori să fiți tratați.
 • Imagine intitulată Live at Calm, relaxant pentru adolescenți Pasul 16
  16
  Petreceți timp cu familia. Ai fost împreună în ultima vreme? Ai avut o conversație amănunțită? Bine, începe apoi de la asta. Nu există un loc ca casa ta și nimeni ca familia ta.
 • Imagine intitulată Live at Calm, Relaxing Life for Teenagers Pasul 17
  17
  Stabiliți obiective realizabile. Grupul le. Faceți o listă de lucruri pe care doriți să le faceți în viață. Fă ceva!
 • Imagine intitulată Live at Calm, relaxant pentru adolescenți Pasul 18
  18
  Nu te uita la trecut. Nu mai trăiți în acea perioadă. Trăiți prezentul și comoara toate amintirile și orice altceva. Fiți recunoscători pentru ceea ce aveți și rămâneți liniștiți.
 • Imaginea intitulată Live at Calm, Relaxing Life for Teenagers Pasul 19
  19
  Nu mai! Nu este nimic mai bun decât a fi în aer liber și a admira priveliști frumoase. Iarna sau primavara, vara sau toamna. Dăm drum liber copilului în fiecare dintre noi!
 • Imagine intitulată Live at Calm, relaxant pentru adolescenți Pas 20
  20
  Așteaptă bine. Studiile arată că somnul ajută: te face să te simți mai bine dimineața, reduce stresul și sporește speranța de viață.
 • Imagine intitulată Live at Calm, Relaxing Life for Teenagers Pasul 21
  21
  Dacă nu puteți / ron vă este permis să faceți ceva, cum ar fi merge la o petrecere, RELAX! Nu este sfârșitul lumii. Vor fi alte petreceri - găsiți altceva de făcut, cum ar fi vizionarea unui film în seara târzie sau curgarea lângă câinele dvs.
 • Imagine intitulată Live at Calm, relaxant pentru adolescenți Pasul 22
  22
  Se comporta ca adolescent. Trăiți-vă viața, obțineți rezultate bune la școală. Luați deciziile corecte. Și fii fericit ... râde de nici un motiv! Râziți în orice moment. Doar trăiesc.
 • Sfaturi

  • Ieșiți cu prietenii. Creați amintiri!
  • Fii fericit, ai tot dreptul să trăiești și să te bucuri de viață.
  • Participați la prieteni adevărați, nu la cei care vă critică. Nu lăsați pe alții să vă deranjeze - ignorați-i dacă se dovedesc a fi rău pentru dumneavoastră.
  • Dacă te face fericit, fă-o. În caz contrar, nu o faceți.
  • Nu te prinde prea repede la băieți dacă știi că te vor schimba și te vor face să faci lucruri pe care le vei regreta în viitor.

  Avertismente

  • Nu faceți ceva ce vă place dacă știți că veți regreta în viitor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit