gtemata.com

Cum să se răzbune pe un Bully

Cu toții am avut de-a face cu cineva care ne-a tratat rău. Hai să o facem în mod deschis, bătăușii sunt peste tot! Uneori se pare că profită de fiecare situație pentru a ne face viața mizerabilă. Cu toate acestea, acest articol va dezvălui câteva trucuri pentru a face față situației în cel mai bun caz.

paşi

Imaginea intitulată Întoarceți-vă la un jertfă Pasul 1
1
Nu manifesta durere. Bullies sunt prădători. În timp ce lupii pot simți teama, astfel încât agresorii să caute semne de slăbiciune pentru a le exploata. Ca un copil, un bully care face distracție de cineva face pentru a vedea reacția celuilalt. Starea unui bătăuș adolescent este mai avansată: o fac să se simtă superioară.
 • Imaginea intitulată Întoarceți-vă la un jertfă Pasul 2
  2
  Încercați să afișați securitate. Un bully îi tachinează pe alții să se simtă superioare sau folosesc alte persoane în beneficiul lor. Dacă te-ai arăta superioară oricum, vei lipsi bullies de ceea ce-l face: sentimentul că cineva se simte înșelat și inferior.
 • Imaginea intitulată Întoarceți-vă la un jertfă Pasul 3
  3
  NU să fiți în mod explicit obraznici cu ei. Furia ta va face ca ei să se simtă mai puternici - și asta exact vor ei. Unii profită de certuri și faptul că sunt răi cu dvs. este un semn clar că aceștia caută o luptă. Trebuie să-i împușcați fără un conflict deschis.


 • Imaginea intitulată Întoarceți-vă la un jertfă Pasul 4
  4
  Creșteți pentru a profita de ura lor. Acesta este pasajul cel mai dificil. Căutați un loc liniștit și timp liber și concentrați-vă asupra minții. Trebuie să ajungeți să credeți că ei sunt gelos față de voi. Dacă sunteți gelos de ei, opriți imediat. Asigurați-vă că înțelegeți pe deplin că viața ta este superioară.
 • Imaginea intitulată Întoarceți-vă la un jertfă Pasul 5
  5
  Fii bun cu ei. Unul dintre motivele pentru care continuă să se comporte ca niște bătăuși este că tu ești unul dintre cei care le vede așa. Nimic pe care-l faci nu-i poate rani prea mult. Cu toate acestea, le puteți scoate de pe piedestal din interior. Faceți o imagine a virtuții vieții voastre. Asigurați-vă că nimeni nu are ocazia să vă considere un bătăuș. Fii la fel de bun cu bătăușii înșiși. Atacul real este de la oamenii din jurul tau, care acum se va uita la situația pentru ceea ce este cu adevărat este: un bătăuș care se poartă urât cu o persoană bună, care va aduce agresorul să-și piardă prietenia acelor oameni cumsecade. Dacă te lupți cu focul, dimpotrivă, ei te vor vedea pur și simplu ca pe cineva care se comportă prost cu prietenii tăi. Cel mai bun mod de a face față unui bătăuș este de a fi bun și bun cu el.
 • Sfaturi

  • Nu fii bun doar cu bătăușul. Ei vă vor vedea ca o lingă, iar alții vor crede că sunteți inferiori. Trebuie să fiți drăguți cu toată lumea.

  Avertismente

  • Fii atent! Gândiți-vă la toate situațiile posibile și la eventualele răspunsuri. Nu te prinde nepregătit de bătăuș.
  • Nu face ca bunătatea ta să fie forțată. Nu lăsați-ți bunătatea să fie ceva de genul: "Oh, uită-te la mine! Sunt atât de bun și amabil! Da!".
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit