gtemata.com

Cum să câștigi la Squash

Pentru a urma sfatul acestui ghid presupune că știți deja elementele de bază ale suc de fructe: regulile, sunt luate cele mai simple tehnici și mișcările de a face pe teren de la sine. Acest articol vă va învăța cum să victorie

, nu a joacă suc de fructe. Când vă simțiți gata să câștigați, începeți să vă înscrieți la turnee, unde veți putea să vă afirmați spiritul competitiv. Amintiți-vă că fiecare punct contează și nu contează cum ați obținut-o. Notă: acest lucru nu este un ghid pentru înșelăciune - în turnee oficiale va fi întotdeauna un oficial.

paşi

Partea 1
Înainte de Turneu

Imagine cu denumirea Câștigați la Squash Pasul 1
1
Mănâncă! Studiază nutriția sportivă pentru a afla cele mai bune alimente pe care le puteți lua și când să faceți acest lucru, astfel încât să atingeți nivelul maxim al energiei la momentul jocului. Fără energie, nu vei putea să joci 100% și vei avea nevoie de toată puterea pentru a învinge adversarii nivelului tău. Beți apă (pentru a vă hidrata) înainte de joc. Dacă așteptați să beți în timpul jocului, va fi prea târziu.
 • Image title Învinge la Squash Pasul 2
  2
  Verificați echipamentul. Asigurați-vă că racheta și corzile sunt în stare bună. Luați o rachetă de rezervă cu dvs. din același model ca cel pe care îl utilizați și cu aceleași șiruri de caractere.
 • Schimbarea unei rachete în timpul unui turneu vă va face probleme.
 • Faceți o listă cu lucrurile de care aveți nevoie, astfel încât să nu uitați nimic.

 • Obțineți echipamentul potrivit. Când participați la un turneu, nu puteți găsi fără pantofi potriviți, șosete confortabile, tricouri și pantaloni scurți potriviți.

 • Imagine cu titlul Designul tricoului propriu Tricou 34
  3
  Aduceți tricouri în plus. Squash-ul este un joc care te face să transpiră mult și trebuie să ai întotdeauna o cămașă uscată atunci când ai nevoie de ea. De asemenea, poartă un prosop pentru a șterge transpirația. Utilizați un mâner rezistent la sudoare pe rachetă, astfel încât să nu alunecați din mână.
 • Imagine intitulată Câștigă la Squash Step 2Bullet2
  4
  Luați în considerare timpul necesar pentru a ajunge la turneu. Sosirea târzie va servi doar pentru a acumula stresul. Soseste bine in avans pentru a va schimba, pentru a va familiariza cu locul, pentru a merge la baie etc.
 • Imagine cu denumirea Win at Squash Step 2Bullet3
  5
  Completați raportul dvs. de căutare. Află cine va fi adversarul tău. Poate că le-ați întâlnit deja în jocurile anterioare. În caz contrar, le puteți viziona să se joace. Întrebați-i pe alți oameni ce stil de joc au și ce slăbiciuni sunt.
 • Partea 2
  Turnee

  Image title Învinge la Squash Pasul 3
  1
  Încălzită. Înainte de joc, cinci minute sunt dedicate încălzirii. Apăsați de 2 sau 3 ori, apoi treceți mingea. Nu țineți prea mult mingea - se consideră nepoliticos. Dacă nu ați jucat niciodată cu adversarul, acesta este un moment bun pentru a viziona. De fiecare dată când trece mingea, folosiți un accident vascular cerebral diferit și observați reacția sa. Puteți judeca ce este cel mai bun și cel mai slab împușcat înainte de începerea jocului.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Squash Pasul 4
  2
  Începeți încet. Amintiți-vă că în squash energiile sunt fundamentale - jucătorul care le termină mai întâi pierde. Scopul este de a învinge adversarul înainte de a-ți termina energia. Dacă adversarul tău este mai puternic decât tine, nu pierde energia într-un joc pe care nu îl poți câștiga. Probabil, în runda următoare veți avea un adversar la îndemână. Dacă obțineți un adversar mult mai slab, nu exagerați. Nu te grăbi. Utilizați jocul la fel de ușor ca și încălzirea prelungită.
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Squash Pasul 5


  3
  Faceți-vă jocul. Pentru a câștiga un joc greu de luptat, aveți nevoie de pregătire, strategie, tactici și nervi. Nu vă faceți nervi și nu lăsați adversarul să vă impună stilul tău de joc. Va fi suficient să câștigi două puncte.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la Squash Pasul 6
  4
  Acordați întotdeauna atenție scorului. Acest lucru vă va ajuta să economisiți energie. Dacă aveți cinci puncte de avantaj, nu va trebui să fugi pentru a ajunge la o lovitură bine plasată. Lăsați adversarul să înscrie un punct și să se pregătească pentru următorul. Veți obține încă patru puncte. Dacă, pe de altă parte, adversarul tău este în față, va trebui să lupți pentru fiecare punct pentru a trage. Nu lăsați-o să acumuleze un avantaj bun. Cu noul regulament, unde fiecare punct contează, este foarte dificil să recuperezi un dezavantaj de cinci puncte dacă adversarul este la același nivel și nu face multe greșeli.
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Squash Pasul 7
  5
  Nu renunță niciodată, chiar dacă adversarul tău conduce multe puncte. Multe jocuri sunt inversate, pentru că jucătorul în față, crezând că a câștigat deja, se relaxează, eliminând astfel presiunea asupra adversarului, de așteptare pentru greșelile fără a încerca fotografii câștigătoare, lovind fără să se gândească și se oprește pentru a viziona. Pe de altă parte, adversarul care nu are nimic de pierdut dă totul și atunci când a egalat, nervii intră în joc. Amintiți-vă: există întotdeauna speranță până la terminarea jocului. În momentele decisive este important să avem o minte calmă. Concentrați-vă pe fiecare mișcare, la fiecare lovitură, ținând întotdeauna corpul înclinat în direcția corectă și picioarele în mișcare, chiar dacă credeți că este o împușcătură ușoară. Pentru că ...
 • Image title Învinge la Squash Pasul 8
  6
  Nu există lovituri ușoare! Puteți face greșeli chiar și cele mai simple de fotografii, dacă nu sunt concentrate și fiecare eroare neforțată a dat un punct pentru adversar, precum și un punct de potențial pe care nu le-ați marcat avantajul tau. Dacă vă simțiți nervos și tremurând, nu riscați. Du-te în partea sigură. Evitați fotografiile care permit adversarului să vă atace, să jucați folosind stilul și fotografiile pe care le puteți obține cel mai bine pentru a recupera securitatea.
 • Image title Învinge la Squash Pasul 9
  7
  Țineți mingea în joc. Nu încercați să înscrieți un punct cu fiecare lovitură. Fiți răbdători și așteptați ocazia de a ataca o minge ușoară. Amânați mingea în colțuri, mențineți-o aproape de perete, pentru a vă împiedica adversarul "T", iar tu ajungi la el "T" cu un ritm care vă convine.
 • Image title Învinge la Squash Pasul 10
  8
  Nu fi lacomă. Dorința de a juca un câștigător, să scadă mingea, pentru a încerca fotografii cu risc ridicat și ai pus într-o poziție proastă, de obicei, vine de oboseală și de dorința disperată de a încheia un schimb. Observați starea adversarului. Dacă devine lacom și începe să atace cu orice ocazie, el joacă o mulțime de mingi scurte sau încearcă să încheie schimburi timpurii, este obtinerea obosit - dacă acesta nu este stilul său de joc de la început. Dacă aveți un avantaj energetic, profitați de oboseala adversarului și încercați să-l scăpați de el. Accelerați jocul - faceți-l să ruleze, dar nu-i dați ocazia să loviți zbura. Nu luați șanse să atacați sau să abandonați mingea, dar încercați să prelungiți schimburile și să faceți adversarul să funcționeze chiar mai mult. El se va termina și va trebui să nu mai funcționeze. Dacă nu-i dai șansa să te recuperezi, ar trebui să câștigi.
 • Imagine cu titlul Câștig la Squash Pasul 11
  9
  Dacă trebuie să terminați energiile în fața adversarului, veți avea probleme. Va trebui să economisiți timp, să vă prindeți respirația și să vă încetați bătăile inimii. Încetini ritmul. Redați lobii lungi în colțurile din spate. În cazul în care adversarul începe să lovească scăzut și puternic, el încetinește schimbul cu lobii la fiecare accident vascular cerebral. Fiți atenți, totuși, nu-i dați șansa de a lovi mâna. Practicați aceste fotografii - sunt sigure și foarte eficiente, dar puțini jucători le folosesc. De asemenea, ele au efectul de a deranja ritmul jucătorilor agresivi, care lovesc cu putere și viteză.
 • tactică

  Aflați despre punctele tari și punctele slabe și luați note mentale despre adversarii dvs. Ce fel de fotografii preferați? Ce lovituri fac dificilă? În ce situații faceți mai multe greșeli?

  1. Joacă prin exploatarea slăbiciunilor sale și evitând punctele sale forte. Dacă se mișcă încet, de exemplu, profită de această slăbiciune și joacă multe bile scurte. Dacă alergi rapid și dispus, nu risca bile scurte atunci când nu te afli în poziție. Dacă alergatul este singurul punct puternic, lăsați-l să ruleze și, mai devreme sau mai târziu, vă va sfârși respirația. Căutați toate punctele slabe, cum ar fi un backhand slab sau abilitățile de zbor slab. Dacă nu este calificat în joc, el își exploatează slăbiciunea cu lobii înalți. Când răspunde lobului tău, el îți va oferi o minge slabă pe care o poți ataca. Dacă în schimb observați că adversarul dvs. este deosebit de bun la un anumit accident vascular cerebral, evitați acest lucru. Dacă sunteți foarte buni la jocurile de zbor, de exemplu, păstrați mingea scăzută.
  2. Nu poți câștiga un câștigător cu fiecare lovitură. Cele mai multe fotografii sunt focuri de-a lungul zidurilor, clasice lungi. Numai atacați când aveți o șansă bună de succes. Un atac la un moment nepotrivit poate da controlul schimbului adversarului tău.
  3. Schimbați-vă jocul. Nu permiteți adversarului să se obișnuiască cu fotografii. Variază viteza și poziționarea. Combinați loviturile mari și mici, lungi și scurte, dreapta și stânga, traversate și lungi. Încercați să falsificați atunci când aveți timp, loviți ultima secundă și nu lăsați adversarul să anticipeze direcția mingii.
  4. Maximizați opțiunile disponibile pentru dvs. prin antrenament. Cu cât aveți mai multe opțiuni pe parcursul unui schimb, cu atât mai puțin veți fi previzibil. Dacă aveți doar două opțiuni, adversarul dvs. va avea o șansă de 50% să vă prevadă împușcătura și să vă pregătiți. Prin urmare, au practicat diferite lovituri din aceeași poziție, folosind exact aceeași mișcare de arme. În cel mai bun caz, veți vedea sau simțiți că adversarul se deplasează în colțul în care crede că îl veți trage. Cu cat te-ai lovit mai tarziu, cu atat mai bine sansa ca se va misca inainte de a lovi mingea. În acest caz, jucați pur și simplu mingea în direcția opusă. Același principiu se aplică și dvs., motiv pentru care este esențial să rămâneți în continuare "T" înainte ca adversarul dvs. să lovească. Dacă aveți controlul asupra "T", puteți ajunge la toate loviturile adversarului.
  5. În multe cazuri de meserii la distanță, jucătorii au tendința de a "trișa" și nu te întorci la T, rămânând în urmă, pentru că anticipează următoarea linie lungă. În acest caz, jucați o lovitură încrucișată sau o minge scurtă în celălalt colț. Aceasta este o ocazie excelentă pentru un câștigător.

  Concentrați-vă pe o Abilitate - Sutură încrucișată

  Aceasta este cea mai frecventă greșeală pentru jucătorii intermediari. O cruce a jucat incorect, care se termina direct in racheta adversarului, inca pe T. Aceasta lovitura da adversarului dvs. o lovitura usoara si un punct posibil si, in cel mai bun caz, ii va permite sa preia controlul asupra schimbului. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să utilizați acest fundament în mod corect.

  • Un crossover ar trebui să-ți depășească adversarul, care nu va putea să-l lovească sau să sări de pe peretele lateral sau ar trebui să sări cu o minge suficient de mare încât să nu poată fi jucat în zbor și să se termine în colțul terenului. Va trebui să alegeți tipul de fotografie cel mai potrivit pentru situație (poziția dvs. și poziția adversarului).
  • Bile scurte traversate în zbor nu sunt ușor de făcut, dar cu practică puteți obține o rată de succes rezonabilă și obțineți multe puncte ușor fără a fi nevoie să alergi.
  • Un crossover poate surprinde un adversar care se așteaptă la o linie lungă.
  • Dacă adversarul tău se mișcă să ajungă la "T", jucând o lovitură încrucișată este întotdeauna o alegere bună.

  Citirea Adversarului

  • Nu trebuie să urmăriți întotdeauna mingea, ci și să vă urmăriți adversarul. Ar putea descoperi loviturile sale timpurii cu mișcări ale corpului. Uită-te la picioarele tale. El le-ar putea poziționa în mod diferit pentru a juca un drum lung de la modul în care le joacă pentru a juca o cruce. Uită-te la racheta lui și la loviturile lui. Ar putea să se miște diferit pentru a lovi într-un mod puternic sau pentru a rula o minge scurtă.
  • În schimb, încercați să nu faceți imaginile dvs. lizibile. Încercați să lucrați pentru a utiliza aceleași mișcări pentru fiecare fotografie. Înșelați adversarul prin asumarea poziției picioarelor pe care le utilizați pentru linia lungă, dar jucând o cruce. Nu este dificil să o faci și nu există riscuri, dacă mingea este aproape de peretele frontal și departe de lateral. Dacă vă prindeți adversarul nepregătit, va fi mai ușor de câștigat. Țineți racheta în sus și așteptați în ultimul moment pentru a pregăti fotografia. Învățați să plasați mingea în diferite colțuri cu același tip de pregătire și mișcare.
  • Dacă adversarul tău folosește o mulțime de fețe, va trebui să aștepți ca el să lovească mingea înainte de a se muta. Dacă vă mutați în avans, s-ar putea să prindeți contraatacul. Împotriva oponenților pe care nu le poți citi și care variază foarte mult jocul, singurul răspuns este să te poziționezi în T înainte de a lovi mingea, să ignori poziția și mișcarea lor, să se miște numai când ești sigur de traiectoria mingii.

  Avertismente

  • Aflați să știți limitele.
  • Ascultați-vă corpul. În unele cazuri, mintea spune "da"dar corpul spune "nu".
  • Cel mai important sfat este să nu te rănești! Dacă vă simțiți prea obosit, este mai bine să încetiniți sau chiar să vă opriți înainte de a risca un accident.
  • Niciun meci sau turneu nu merită un prejudiciu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit