gtemata.com

Cum se utilizează un eliptic

Mașina de tracțiune eliptică sau încrucișată (X-trainer) este un instrument fix care poate fi utilizat pentru diferite exerciții: treptele de mers pe jos, mersul pe jos, alergarea sau sprintul. Vă permite să efectuați un antrenament cardiovascular excelent și să ardeți calorii. Ca și în cazul oricărei alte mașini, este esențial să o utilizați în mod corespunzător pentru a vă antrena eficient și a preveni rănile.

paşi

Partea 1
Utilizați elipticul

Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 1
1
Urcați în mașină plasându-vă în fața monitorului. Aveți grijă când puneți primul picior în jos: pedalele se pot mișca, astfel încât este ușor să vă pierdeți echilibrul. Pe măsură ce intri, prindeți mânerul pentru a vă menține echilibrat.
 • Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 2
  2
  Porniți pedala pentru a porni aparatul. Dacă faceți câțiva pași înainte, ar trebui să activați monitorul, în caz contrar căutați butonul de alimentare.
 • Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 3
  3
  Începeți pedala în ritm constant. Armele ar trebui să se miște împreună cu ghidonul. Când piciorul stâng este coborât și piciorul corespunzător se extinde, ghidonul drept trebuie mutat mai aproape de corp. La fel se întâmplă și contrariul, atunci când coborâți piciorul drept.
 • Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 4
  4
  Nu extindeți complet picioarele. Țineți genunchii ușor îndoiți când vă întindeți picioarele. Amintiți-vă că este o mișcare asemănătoare cu cea pe care o faceți atunci când pedalați, dar fără a vă așeza jos și cu o mișcare mai mică de mișcare.
 • Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 5
  5
  Reglați rezistența. Viteza nu este totul pe eliptic. Pentru a crește rezistența, trebuie să exersați o forță mai mare pentru a împinge pedalele, astfel încât mușchii să fie mai bine pregătiți.
 • Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 6
  6
  Schimbați direcția pedalelor. De fapt, ei chiar se pot întoarce. Această mișcare nu numai că vă permite să modificați antrenamentul, ci și mușchii care tind să fie mai puțin implicați când pedalați înainte. Mișcarea înapoi se cuplează prin flexori și fese.
 • Călătoria în spate vă poate împinge genunchii. Aveți grijă dacă aveți probleme în acest domeniu.
 • Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 7
  7
  Utilizați ghidonuri mobile. Unele mașini au ghidon mobil, altele fixate. Cei care se mută permit trecerea corpului într-o manieră completă, dar implică mai puține picioare și fese.
 • Pentru a instrui mai intens partea inferioară a corpului, puteți decide să nu folosiți ghidonul mobil. Acest lucru necesită un echilibru mai mare și o mai mare conștientizare a posturii luate.
 • Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 8
  8
  Creșteți înclinația și rezistența în timp ce mergeți. Tren la intervale de 5 minute, crescând treptat rezistența și înclinația. Începeți cu un ritm de bază pe care îl puteți urma fără probleme, dar în același timp provocați. Continuați timp de 2 minute fără a schimba înclinația. Apoi, măriți viteza timp de 2 minute. Recuperați la un ritm mai lent pentru un minut, apoi creșteți înclinația sau rezistența și repetați.
 • Această formare poate fi modificată în funcție de obiectivele pe care doriți să le atingeți.
 • Partea 2
  Profitați la maximum de pregătirea Alianței

  Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 9


  1
  Înclinat pe tocuri. Îndepărtați presiunea din degete. Împingeți toată greutatea pe degete pot amorti picioare, și pentru a muta pe călcâie vor lucra mai mult muschii si creste puterea lor, astfel încât acestea să poată antrena mai mult timp.
 • Imaginea intitulată Folosiți o mașină eliptică Pasul 10
  2
  Esti direct. Evitați îndoirea peste balustradă. Acest lucru ar face ca formarea să pară mai ușoară, dar în cele din urmă va fi mai puțin eficientă. În picioare drept în timp ce pedala vă va permite să angajați abdominalele și mușchii corsetei abdominale.
 • Încercați să nu puneți prea multă greutate pe mâner. În schimb, îndoiți puțin în spate, astfel încât spatele dvs. să fie drept și cea mai mare parte a greutății este distribuită pe pedale.
 • Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 11
  3
  Nu faceți același antrenament în fiecare zi. Repetarea acestuia zilnic poate fi eficientă la început, dar riscați să vă opriți. Modificarea acesteia nu numai că o face mai stimulatoare, ci poate, de asemenea, să sporească substanțial eficacitatea fiecărei sesiuni.
 • Antrenamente interval, care constau în schimbarea intensității și înclinația eliptica poate fi schimbat la fiecare 3-4 săptămâni pentru a se testa și pentru a varia un pic“.
 • Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 12
  4
  Evitați orice distragere a atenției pentru a vă concentra asupra instruirii. Vizionarea televiziunii sau citirea în timpul antrenamentului pare inofensivă, însă poate distrage atenția și vă poate împiedica să faceți tot ce este mai bun. Pune deoparte toate distragerile și să se concentreze exclusiv pe corp, deci esti sigur de a menține o poziție bună și un ritm constant, de asemenea, vă puteți pregăti în avans pentru faza următoare.
 • Unii oameni preferă să asculte muzică sau podcasturi în timp ce se antrenează. Faceți-o la discreția dvs. Poate ca esti genul de persoana care poate viziona televiziune sau asculta muzica si inca face un antrenament eficient. Principalul lucru este să fii mereu conștient de corpul tău și să ajustezi mașina ori de câte ori este necesar pentru a te asigura că antrenamentul este dinamic, provocator și sigur.
 • Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 13
  5
  Verificați monitorul. Vă poate spune cât de multe calorii ați ars, câți pași ați făcut și cât timp ați antrenat.
 • Partea 3
  Pregătiți antrenamentul pe eliptic

  Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 14
  1
  Propune un scop. Înainte de a ajunge în mașină, ar trebui să decideți ce doriți să obțineți. Începe să călărești fără scop, cu siguranță nu este cea mai eficientă sau mai eficientă metodă de antrenament. Asigurați-vă că stabiliți cel puțin aproximativ cât timp doriți să cheltuiți pe mașină și la ce nivel să ajungeți.
 • Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 15
  2
  Tăiați câteva minute pentru a înțelege cum funcționează monitorul. Cele mai multe eliptice au o cifră digitală. Înainte de a începe trenul, găsiți butonul care vă permite să modificați înclinația și să încercați să înțelegeți cum să reglați rezistența.
 • Unele eliptice au o etichetă sau etichetă care explică cum să porniți mașina. Fiecare dintre ele are unele diferențe mici, așa că, înainte de a începe să antrenezi, tăie câteva minute pentru a învăța cum să o folosești în confort.
 • Dacă mergeți la sala de sport, aparatul poate avea instrucțiuni specifice și alte informații. De asemenea, puteți solicita ajutor de la unul dintre instructori pentru ao activa.
 • Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 16
  3
  Introduceți greutatea și vârsta. Cele mai multe mașini vă permit să faceți acest lucru, pentru a vă ajuta să calculați câte calorii sunt arse în timpul antrenamentului.
 • Mânerele unor eliptice sunt echipate cu senzori care pot monitoriza și bătăile inimii.
 • Unele mașini vă permit să programați un antrenament prin adăugarea de informații, cum ar fi numărul de calorii pe care doriți să ardă, cât timp ar trebui să sesiunea și în ce grad de intensitate pe care doriți să obțineți.
 • Pentru un antrenament moderat, ritmul cardiac ar trebui să fie de 50-70% din ritmul cardiac maxim. Pentru un antrenament viguros, luați în considerare 70-85%. Pentru a calcula rata maximă a frecvenței cardiace, scădea vârsta de la 220 de ani. Dacă aveți 31 de ani, rezultatul va fi de 189.
 • Imaginea intitulată Utilizați o mașină eliptică Pasul 17
  4
  Aflați cum să ajustați înclinarea. Schimbarea poate afecta o intensitate a instruirii. Dacă înclinația este scăzută, antrenamentul va fi mai mult ca schi fond. Dacă este o medie, va fi mai mult ca o călătorie pe bicicletă sau o clasă de filare. Dacă este mare, va fi ca și scările de cățărare.
 • Puteți ajusta setările în timpul antrenamentului pentru ao schimba și pentru a vă concentra pe mușchii diferiți.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit