gtemata.com

Cum să trăiești pentru totdeauna fericit și fericit

Puneți sabia înapoi în teacă și dragonul nu mai funcționează. Ridicați-o pe fetiță aflată în primejdie pe cal (sau pe calul bravului cavaler) și mergeți împreună spre apus. Dar acum? Într-o cultură care glorifică că se îndrăgostește pe seama trăirii și iubirii unii altora, este ușor să pierzi din vedere lucrurile care contează cu adevărat: să dezvolți o relație sănătoasă care va continua să te facă fericită.

conținut

paşi

Imaginea intitulată
1
Definiți fericirea. Prea des oamenii încep o poveste cu așteptări nerealiste. Fericirea este, mai presus de toate, o emoție foarte subiectivă, deci există partenerul dvs. poate "face" fericit doar până la un anumit punct. După cum a spus odată Eleanor Roosevelt, "Fericirea nu este un scop, este un produs secundar". Dacă vă așteptați să găsiți un partener care să vă umple cu entuziasm copleșitor de fiecare dată când vă uitați în ochii dvs., veți fi cel mai probabil dezamăgit. Discutați cu partenerul dvs. despre ceea ce vă face fericiți și aflați ce îl face fericit.
 • Imaginea intitulată
  2
  Examinează-ți pe a ta relație. Acest lucru ar putea fi un pic complicat deoarece nici o relație nu este perfectă și toate necesită muncă și angajament, dar este posibil să vă aflați într-o relație care necesită mult mai multă muncă decât aveți nevoie pentru a găsi un nou partener. Ar putea fi dificil să aveți o privire obiectivă la ceva atât de personal, deci folosiți un punct de referință pentru a vă evalua compatibilitatea:
 • Credință - poate fi foarte complicat să faci o relație de lucru dacă nu împărțiți valorile de bază. Aceasta nu înseamnă că oamenii de diferite credințe nu pot fi fericiți împreună, dar de obicei trebuie să se lupte mai greu pentru a face acest lucru posibil.
 • Politica - din același motiv, cuplurile care împărtășesc aceeași ideologie politică fac mai puțin dificilă fericirea pe termen lung. Credințele noastre politice sunt de obicei prelungirea unor valori mult mai profunde, astfel încât ideile diferite denotă adesea diferențe substanțiale în modul în care percepem lumea. Din nou, acest lucru nu înseamnă că relația nu poate dura, numai că va fi mult mai dificilă.
 • Viața socială - dacă unul dintre cei doi îi place să iasă în fiecare seară, în timp ce celălalt preferă să se aplece pe canapea cu o carte bună, va fi mai greu să găsești interese comune care susțin relația.
 • Finanțe - se spune că jumătate dintre divorțuri sunt cauzate de probleme legate de finanțe. Dacă unul dintre cei doi dorește să devină milionar cu orice preț, în timp ce celălalt ar fi fericit într-o casă modestă și cu mult timp liber să se plimbe, conflictele pot apărea mai devreme sau mai târziu. Din nou, nu înseamnă că o astfel de relație nu poate funcționa, dar recunoașterea surselor potențialelor conflicte înainte de a apărea ar putea să vă ajute să vă ocupați de ele atunci când apar.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fii realist. Un om înțelept a spus odată că ne petrecem un procent din viața noastră de luare a deciziilor, patru la sută se tem de el și restul de 95 la sută trăiesc cu el. Probabil că nu experimentați dragostea de basm pe care ați visat-o ca pe un copil, deoarece nu faceți treaba pe care ați visat-o să o faceți la vârsta de 10 ani. Relațiile fantastice nu cad din cer și cu cât mai mult timp petreceți, dorindu-vă că partenerul dvs. este cel care nu este, cu atât mai puțin timp va trebui să lucrați la relația dvs. pentru a profita cât mai mult de el.
 • Imaginea intitulată
  4
  Nu rămâneți ancorați în trecut. De prea multe ori oamenii spun lucruri ca, "Nu mai vorbim așa cum am făcut înainte", sau "Nu e omul pe care l-am căsătorit". Într-o relație lungă, trebuie să știți că partenerul dvs. va crește și va fi matur. Continuăm să ne maturizăm pe viață și nu vă puteți aștepta pe cineva să se comporte așa cum au făcut-o acum zece ani, pentru că nu vă puteți aștepta ca ei să arate la fel. În loc să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le-ați făcut împreună în trecut, examinați ceea ce ați devenit și concentrați atenția asupra lucrurilor pe care le faceți în viitor.


 • Imaginea intitulată
  5
  Mențineți-o meritată. Când romantism se estompează într-o relație, de obicei se datorează lipsei angajamentului uneia sau ambelor părți. Adesea ne simțim atât de confortabil cu jumătatea noastră și ne-am obișnuit să-i atrăgem atenția asupra faptului că intrăm în capcana de a-l accepta. Puteți să o evitați cu un simplu exercițiu mental. Pretindeți că tocmai v-ați întâlnit și ați ieșit împreună, ca și cum ați fi câștigat pentru prima dată dragostea lui.
 • Imaginea intitulată
  6
  comunica. Prima și singura cheie a unei relații de durată este comunicarea. Dacă sunteți nemulțumiți, discutați cu partenerul dvs. fără a acuza tonuri. Amintiți-vă că cheia pentru o comunicare bună este asculta mai mult decât să vorbești. S-ar putea să afli că partenerul tău este, de asemenea, îngrijorat de aceleași lucruri, și doar vorbind despre asta poți rezolva cu ușurință situația.
 • Imaginea intitulată
  7
  Găsiți interese comune. Cele mai bune relații sunt cele cimentate de interese și activități comune. Cele mai multe povești încep cu cel puțin câteva interese comune care pot dispărea în timp, deci este important să încercați lucruri noi și să aflați care dintre ele sunt potrivite pentru dvs. ca un cuplu.
 • Imaginea intitulată
  8
  Nu renunta niciodata. Odată ce angajamentul unei relații este făcut, este prea ușor să renunți la lovitura la prima dificultate. Înainte de a face acest lucru, încercați să examinați cu atenție povestea dvs. și întrebați-vă dacă problema este temporară sau este posibil să nu fie rezolvată. Cu alte cuvinte, esti mereu nefericita sau povestea ta trece printr-o perioada dificila? Dacă nu poți depăși un moment și redescoperi fericirea, vei ieși amândoi mai puternici.
 • Sfaturi

  • Fă ceva special pentru partenerul tău. Nu vă uitați la detalii. Faptul că ați petrecut timp organizând ceva pentru el / ea va fi mai mult decât suficient pentru a obține un zâmbet de la el.
  • Nu poți greși făcând ceva romantic.
  • Amintiți-vă că "pentru totdeauna" este foarte mult timp! Dacă sunteți 75% fericit, ați făcut mai bine decât majoritatea oamenilor.
  • Romantismul este ceva foarte personal. Jucăriile și ciocolatele din plus sunt fantastice, dar un cadou adaptat gusturilor partenerului tău va fi chiar mai bun.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit