gtemata.com

Cum să trăiești singură în lumea reală

Vine un moment în viața fiecăruia dintre noi, unde trebuie să ne îndepărtăm de părinții noștri pentru a face față numai lumii. Acest ghid vă va ajuta să vă pregătiți să faceți acest pas mare.

paşi

Imaginea intitulată
1
Găsiți un loc de muncă! E simplu. Fără muncă, fără bani și fără bani, veți fi forțat să vă întoarceți la părinții dvs. cerându-vă un loc de dormit și ceva de pus în stomac. În căutarea unui loc de muncă, o puteți face bine. Dacă știți că sunteți luat pentru apeluri telefonice sau pentru a efectua sarcini administrative, cum ar fi scrierea de scrisori, candidați pentru funcții de secretariat. Lucrează din greu pentru a găsi o slujbă bine plătită care te va face bine. Un salariu minim nu este suficient pentru a trăi. Dacă găsiți un loc de muncă cu un salariu scăzut, nu vă opriți să căutați unul mai bun!
 • Imaginea intitulată
  2
  Găsiți un coleg de cameră. Mergi în jur și vezi dacă cineva vrea să împartă cu tine apartamentul. Este un pas practic obligatoriu, cu excepția cazului în care puteți găsi un apartament închiriat care se potrivește bugetului dvs.
 • Imaginea intitulată
  3
  Găsiți un loc unde să trăiți. Dacă ați găsit un coleg de cameră care are deja un loc de ședere, săriți acest pas. În caz contrar, mergeți la căutare cu colegul de cameră și găsiți un mic apartament la un preț bun. Sunați complexele rezidențiale din orașul dvs. și puneți-le întrebări. Cât costă chiria? Ce cheltuieli sunt incluse? Este apartamentul mobilat? Aceste întrebări vă oferă informații importante care pot fi decisive pentru alegerea dvs. Comparați-vă cu colegul de cameră și semnați contractul de închiriere.
 • Imaginea intitulată
  4
  Luați decizii. Decideți cum să împărțiți munca în gospodărie și împărțiți cheltuielile. Aceste decizii simple, dacă sunt luate devreme, vă pot salva multe probleme care ar putea apărea în timp.


 • Imagine intitulată
  5
  Conectați utilitarele. Dacă utilitățile nu sunt incluse în contractul de închiriere, sunați la serviciile asociate și la companiile care furnizează serviciile și efectuați conexiunile.
 • Imaginea intitulată
  6
  Creați un buget. Calculați toate cheltuielile (chirie, utilități, alimente, etc.) și venituri și aranjați un plan privind modul de utilizare a banilor. Gestionarea banilor este, probabil, cel mai important aspect de a trata singur viața - trebuie să vă gestionați banii pentru a vă acoperi cheltuielile. Nu cheltuiți mai mulți bani pentru divertisment (bowling, cinema, restaurante etc.) decât ați bugetat.
 • Imagine intitulată
  7
  Pleacă de acasă. Pentru a trăi singur, trebuie ... să ... trăiți singur. Salutați-vă pe a voastră și vă mutați în noua dvs. casă.
 • Sfaturi

  • Unele ansambluri rezidentiale, în special în orașele universitare, pot oferi posibilitatea de a semna două contracte de leasing distincte, eliminând problema de a cere bani chirie lunar pentru colegul tău de cameră. Fiecare dintre voi va plăti pur și simplu taxa direct la complexul rezidențial. Dacă colegul tău de cameră nu are un contract separat, asigurați-vă că semnați propriul contract de închiriere.
  • Găsiți calea de a câștiga mai mult. Când ai timp liber, gândește-te la alte modalități de a-ți câștiga existența. Ai putea găsi un alt loc de muncă, oferă expertiza cuiva ce stiti si cine are nevoie, sau căutați pentru contracte de proiecte, cum ar fi pe freelancer.com (pentru programatori si designeri web) pentru firme si persoane fizice.

  Avertismente

  • Nu creșteți rapid retragerile pe cardul dvs. de credit - dacă este posibil, nu-l utilizați deloc. Mergând roșu pe contul dvs. nu este ceva ce vă puteți permite, mai ales la început.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit