gtemata.com

Cum sa iesiti cu un coleg de munca

Mulți oameni se întâlnesc cu un coleg de lucru - potrivit unui sondaj realizat de CareerBuilder.com, 40% dintre cei intervievați recunosc că au ieșit cu cineva cunoscut în domeniul profesional. Iar atunci când se întâmplă în prima persoană, există multe lucruri pe care să le iei în considerare cum să îți gestionezi povestea la serviciu. Ai putea decide să trăiești o iubire clandestină sau să alegi să strigi la cele patru vânturi. În orice caz, indiferent de decizia pe care o faceți, există alți oameni implicați intrinsec în această situație, care trebuie luați în considerare - vorbim despre colegii și șeful dumneavoastră. Participarea la un coleg poate duce la o dragoste de durată, dar numai dacă veți proceda cu înțelepciune și cu grijă.

paşi

Imaginea intitulată Data a co-muncitorului Pasul 01
1
Asigurați-vă că înainte de a vă gândi ce să faceți. Înainte de a lua legătura cu partenerul vostru, asigurați-vă că ea este interesată într-un fel sau altul. Acest lucru necesită un vârf de investigație și o intuiție, dar merită, sau ați putea să faceți iluzii inutile. Și dacă abia o cunoașteți, faceți ceva timp pentru a afla mai multe despre ceea ce știți înainte de a presupune că o întrebare de a ieși cu dvs. este absolut o idee bună. O relație solidă necesită o bază solidă pe care să o construiți. De asemenea, este esențial să aveți o viață echilibrată - existența în afara muncii este fermă și plăcută? În caz contrar, trebuie să fii foarte precaut în privința unei relații la locul de muncă, deoarece ar putea fi un semn că îți iei prea multă seriozitate și nu mai ai loc pentru altceva, crezând că relațiile tale ar trebui incluse în munca ta. Unele semne pentru a înțelege dacă colegul tău ar putea fi interesat de tine sunt:
 • El petrece mult timp cu tine atunci când nu aveți angajamente de lucru, de exemplu, în timpul pauzei, sau schimbarea modului de a veni și te văd, face o glumă sau doar chat-ul.
 • Colegul tău vine la tine să ceri o opinie despre ceva care nu are nimic de-a face cu sfera de muncă. Poate fi un semn că el caută o scuză pentru a vorbi cu tine.
 • Colegul tău te face multe complimente în mod regulat. O altă tactică pe care o puteți folosi este să recompensezi o altă persoană în prezența ta pentru a evalua răspunsul tău. În acest caz, s-ar putea să sperați să obțineți o reacție geloasă din partea dvs., care vă va semnala interesul!
 • Colegul tău, evident, flirtează cu tine.
 • Ea zâmbește adesea și la 32 de dinți când este cu tine și râde de glumele voastre prostești. Toate acestea sunt semne de interes.
 • Ai încredere în această persoană și să respecte o mulțime și sunteți absolut sigur că nu este un capriciu de întâlnire sau un simplu emoții inspirat de pofta.
 • Un lucru aparent minor, dar important: asigurați-vă că colegul dvs. este unic. O relație clandestină la locul de muncă complică situația tuturor persoanelor conectate cu tine și cu iubitul tău, să nu mai vorbim de faptul că este o relație foarte dăunătoare care trebuie întreprinsă atât din punct de vedere emoțional, cât și din punct de vedere moral.
 • Imaginea intitulată Data a co-muncitorului Pasul 02
  2
  Gândiți-vă la consecințele pentru munca dvs. Odată ce sunteți sigur că vă mulțumiți colegului dvs., gândiți-vă cum o relație romantică în birou ar putea avea impact asupra muncii dvs. și va evalua argumentele pro și contra. Gândiți-vă cu atenție la reputația dvs. la lucru, gândindu-vă cum veți fi percepuți dacă ar trebui să vă despărțiți și încă trebuie să lucrați alături. Dacă credeți serios că merită oricum, continuați cu pasul următor.
 • Dacă ieșiți cu șeful sau un angajat care este mai mare decât al dvs., ce impact va avea asupra relațiilor dvs. cu alți colegi? Unii dintre ei ar putea crede că va crea o situație de favoritism, deci va trebui să o puteți gestiona mai devreme sau mai târziu. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, ce impact va avea asupra șanselor de promovare dacă lucrurile nu vor merge în viitor?
 • Sunt permise relațiile sentimentale la locul de muncă? Nu toate companiile permit sindicatele dintre colegi la un nivel intim și acești oameni ar putea ajunge să fie transferați, degradați sau chiar concediați. Și multe locuri de muncă interzic relațiile dintre membrii personalului la un nivel superior și cele ale personalului general din cauza impresiei proaste pe care o comunică. Amintiți-vă că pierderea locului de muncă din cauza unei relații pe care nu sunteți sigur că nu o merită. Ar putea să arate diferit în acest moment, dar crede-mă, nu-i așa!
 • Veți putea să vă ocupați de bârfe în birou? Vor fi inevitabile.
 • Imagine intitulată Întreabă pe cineva care îți place Pasul 04
  3
  Invită-l pe colegul tău să iasă cu tine. Odată ce ați trecut procesul pro și contra și sunteți aproape sigur că colegul dvs. este interesat de voi, adunați curajul de care aveți nevoie pentru al invita. Găsiți un timp potrivit, de preferință nu atunci când vă îndreptați spre distribuitorul de apă sau în mijlocul unui proiect care trebuie să fie finalizat imediat. Puteți să o întrebați dacă vrea să ia prânzul sau să mănânce o gustare cu ceai sau cafea și să stea într-un loc plăcut și intim, unde o puteți invita fără distragere. O altă idee este să vă sugerați să luați o cafea în afara biroului sau după un eveniment de afaceri. Când întrebiți, nu o faceți în fața altor colegi de muncă - cu cât știți mai puțin despre ceea ce se întâmplă în această fază, cu atât mai bine vă veți fi pentru ambii, pentru că încă nu știți cum se va întâmpla.
 • Dacă colegul dvs. vă spune da, bucurați-vă și urmați pașii următori.
 • Dacă el spune nu, acceptați și cereți scuze pentru eventualele neînțelegeri. Asigurați-vă că nu veți mai vorbi niciodată despre asta și nu veți spune asta nimănui la serviciu. Rămâneți profesionist în viitoarele dvs. interacțiuni cu ea.
 • Evitați să fiți prea intruși, asigurați-vă că cererea este informală și prietenoasă.
 • Imagine intitulată Începeți o conversație cu o fată 05
  4
  Descoperiți interesele pe care le aveți în comun, nu doar munca. Dacă relația dvs. are la bază numai interesul pentru locuri de muncă, ați putea deveni rivali din cauza aceluiași loc de muncă, rol sau promovare, ceea ce ar duce la ruinarea totală a relației dvs. De aceea, faceți timp să vă cunoașteți mai profund și să aflați ce alte interese, opinii, puncte de vedere și așa mai departe împărtășiți. În acest moment, capacitatea de a vă cunoaște mai bine este vitală pentru sănătatea pe termen lung a relației dvs. sau pentru a ști dacă este mai bine să o lăsați să meargă înainte ca relația să continue.
 • Încercați să discutați despre acest lucru și despre asta pentru a intra în discuții care nu privesc munca. Treceți treptat la subiecte mai serioase, cum ar fi valorile și credințele pe care le aveți, pentru a afla ce alte lucruri ați făcut în viață. Fii un bun ascultător.
 • Utilizați simțul umorului pentru a rupe gheața. La început s-ar părea ciudat să faci trecerea de la colegi de muncă la iubitori, iar umorul este întotdeauna de ajutor.
 • Evitați bârfa despre alți colegi de la serviciu pentru a vă cunoaște mai bine. Nu numai că înseamnă, în cazul în care lucrurile nu funcționează, atât veți avea informații noi cu care să se rănească reciproc prin a spune povești altor colegi. Vii cu un coleg al tău, fără a vorbi despre cine e frumos și cine nu e în birou!
 • Imagine intitulată Obțineți un tip care vă place să vă sărutați Primul pas 15
  5


  Faceți totul în secret la început. Din moment ce nici unul dintre ei nu știe cum vor merge lucrurile, este util să ne asigurăm că relația nu este răspândită la început. Dacă observați că nu este ceea ce părea după câteva zile sau săptămâni, și puneți-vă în convenit de comun acord să nu încerce, nimeni nu va observa nimic și puteți continua cu viața dumneavoastră. Așteptați aproximativ o lună înainte de a spune tuturor.
 • Nu păstrați prea mult secretul. Fiți conștienți de faptul că este posibil ca cineva să afle mai devreme sau mai târziu, deoarece unii oameni sunt foarte nasi sau foarte perceptivi. Vor fi lucrurile mici pe care le veți face, ca un sărut furat într-un moment în care credeți că nimeni nu se uită, că ei vor ajunge să te trădeze. Prin urmare, odată ce sunteți încrezător că relația dvs. va fi pe termen lung, este mai bine să mărturisiți și să aveți alți colegi să știe că vă întâlniți.
 • Dacă mergeți împreună, încălcând regulile companiei, aveți grijă. Din nou, nu va dura mult înainte ca ceva să te trădeze, chiar dacă faci tot ce ai mai bun pentru a te evita în birou. Dacă într-adevăr doriți să fiți împreună, unul dintre ei trebuie să aibă în vedere trecerea la un alt departament sau posibilitatea schimbării locurilor de muncă.
 • Imaginea intitulată Data a co-muncitorului Pasul 06
  6
  Spune-le colegilor tale despre relația ta într-un mod sensibil. Când decideți să vorbiți cu toată lumea (sau sunteți obligat să faceți acest lucru după ce vă prinde cineva în flagrante), recunoașteți-vă relația și declarați-i adevărul. Nu împărtășiți detalii - a fi meticulos ar putea să vă facă să arătați prostii, aroganți și, dacă ar exista un conflict de interese, detaliile ar putea pune în pericol munca voastră. De asemenea, nu vă așteptați ca colegii dvs. să vă bucure de bucurie: mulți vor fi fericiți, dar alții vor fi supărați, deoarece vor considera o distragere a atenției la locul de muncă, ceea ce ar putea reduce performanța. Explicația ar trebui să fie redusă, simplă și directă la greu atunci, să plece cu o scuză bună, fără a adăuga prea mult lemn la foc.
 • Este o idee bună să-i spui șefului tău înainte să spună tuturor. În acest fel, veți fi flatat de faptul că l-ați informat mai întâi și, dacă există probleme la locul de muncă din cauza relației dvs., acest lucru poate fi gestionat convenabil imediat. Formarea unei alianțe cu șeful dvs. este o indicație a bunului simț.
 • Fiți conștienți de faptul că ieșirea împreună cu un coleg de muncă va face pe ceilalți incomod. De obicei mergem la lucru presupunând o mentalitate diferită de cea care ne distinge viața socială și mulți dintre noi optează pentru o atitudine și o abordare bazată pe muncă pe baza profesionalismului și intenția de a trata biroul ca pe un teritoriu neutru. Când dintr-o dată doi colegi se transformă în păsări insecte inseparabile, acest lucru poate ofensa unii oameni și îi poate împinge pe alții să se simtă invadați sau înstrăinați. Chiar și cei care sunt mai degrabă flexibili în propria lor perspectivă ar putea să se simtă neavizați în fața manifestărilor de afecțiune, pentru că acest lucru confundă viața socială și cea de familie cu viața profesională.
 • Imagine intitulată Cereți unei fete să fie prietena ta Pasul 08
  7
  Faceți relația să aibă un profil scăzut la lucru. De fapt, aproape nici un coleg nu dorește să aibă dovezi ale dragostei tale direct de la sursă, prin sunete de sărutări și sărutări, mângâiere și mângâiere între iubitorii de la locul de muncă. Fii profesionist în birou și mențineți relația în totalitate în sfera socială și personală. La locul de muncă, trebuie să aplicați următoarele sugestii:
 • Evitați expunerea iubirii la colegii dvs. (PDA sau "afișe publice de afecțiune"). Sărutul, sărutarea și chiar îmbrățișarea nu sunt semnale profesionale potrivite pentru un mediu de lucru și îi face pe oameni să se simtă mai puțin înclinați să se afle lângă dumneavoastră.
 • Uitați de animalele de companie după ce ați intrat în ușa biroului. Dacă întâmplător un coleg vă aude schimbând cuvinte dulci precum "ursulețul" sau "Zucchettina", îl veți face incomod.
 • Fiți amabili cu toții în birou, nu doar printre voi. Dacă oamenii pot înțelege că nu faceți schimb de favoritism deoarece sunteți un cuplu, vă vor respecta acest lucru.
 • Sexul la locul de muncă vă poate da emoție, dar nu este descris de colegii dvs. și scaunele dvs. pot fi expuse riscului. Nu purtați un astfel de act personal și intim la birou: sala de ședințe, masa conferinței și fotocopia sunt toate pentru scopuri de afaceri și nu sunt acolo pentru plăcerea dvs. sexuală. Fiți atenți, în loc să vă lăsați îndurerați de dorință.
 • 8
  Evitați orice semnal sau act de tratament preferențial în cadrul cuplului. Trebuie să lucrați dublu pentru a dovedi tuturor că nici unul dintre aceștia nu oferă un tratament mai bun celeilalte persoane, pentru că toată lumea va presupune automat că este așa. Ca rezultat, nu o mai face niciodată după aceea. Tratamentul preferențial înstrăinează alți colegi și creează un mediu profesional ostil. Oricine trebuie să aibă posibilitatea de a străluci datorită meritelor lor, nu celor pe care îi cunosc.

 • Imagine cu titlul Iertați-vă pasul 01
  9
  Fii profesionist dacă relația trebuie să se încheie. Inevitabil, unele relații sentimentale ajung la un sfârșit abrupt sau devin dispărute odată cu trecerea timpului. Lăsați cuplurile certuri, lacrimi, furie și așa mai departe. După despărțire, asigurați-vă că vă concentrați pentru a vă aduce partea cea mai profesionistă în fiecare zi. În ceea ce vorbesc și să lucreze cu fostul dvs., încercați să aibă un comportament și profesionalismul de educație bazat si realiza proiecte de prietenos care aveți nevoie pentru a termina împreună. Amintiți-vă că, uneori, nu este relația în sine care cauzează concedierea celor implicați, dar urmărire acuzațiile și pedepse care urmează, uneori.
 • Sfaturi

  • Ia-o calm. Ca și în cazul tuturor relațiilor vrednice, permiteți-i să crească și să se consolideze.
  • Nu transmiteți dragostea vii în birou. Pentru colegii dvs. este deja dificil să te văd la serviciu și să auziți despre el toată ziua va fi și mai greu! Fii discret și atent în gestionarea relației la locul de muncă.
  • Mențineți datoria și plăcerea complet separate și nu veți avea probleme.
  • Fii atent la alții și la povestea ta, în cele din urmă nu vei vorbi mai mult, așa că voi doi puteți fi împreună fără a fi deranjați de bârfe.
  • Este o idee proastă să vă trimiteți mesaje sexy prin e-mail. Departamentul de computere ar putea să se distreze citind-le cel puțin la fel de mult ca voi doi. Mai mult, comunicările prin e-mail sunt solicitate ca dovezi în caz de concediere, hărțuire sexuală etc. Deci, aveți bun-simț.
  • Dacă nu i-ați spus încă colegilor de muncă, veți lua concediul în același timp și veți reveni în aceeași zi, atât la bronz, cât și la alți doi și doi și vor înțelege totul singuri!
  • Dacă angajamentul tău de a lucra este mult mai mic decât cel pentru relația ta, nu-ți face griji pentru a te trage. Dar fii profesionist oricum, atâta timp cât lucrezi, pentru a obține referințe bune. O relație serioasă durează adesea mai mult decât un loc de muncă în multe domenii.
  • Dacă vă veți căsători, fiți amabili să lucrați colegi care "vă susțin" și îi invitați la nuntă. Ar putea costa ceva mai mult, dar pentru a le menține bine, sunt cheltuiți bine.
  • Încercați să păstrați legătura fără a utiliza e-mail, telefoane și alte mijloace de lucru. În caz contrar, acest lucru vă poate face probleme dacă verificați diferitele comunicații.

  Avertismente

  • Înainte de a începe o afacere la locul de muncă, trebuie să ia în considerare că, dacă petreci cel mai mult timp la birou, în ce mai știi oameni? Uneori, compatibilitatea apare datorită unei pasiuni împărtășite pentru un proiect de lucru realizat împreună și de ce vă înțelegeți. Dar nu lăsa pe alții să vă spun că poveștile născute în birou sunt condamnate sau care se încheie subito- acest lucru nu este întotdeauna adevărat, iar unele pot deveni relații vitale incredibil, dinamice si active, chiar și la locul de muncă, ei trimit în stratosferă companie sau de afaceri. Trebuie doar să puteți judeca în mod adecvat ce este potrivit pentru dvs., pentru cariera dvs. și pentru cei din jurul dvs.
  • Dacă plecați, va trebui totuși să vă vedeți la lucru în fiecare zi, așa că fiți conștienți de aceasta. Nu fiți nepoliticos pentru această persoană. Se părea că nu s-ar fi întâmplat nimic.
  • Unii dintre colegii tăi se pot distra de tine sau te pot critica în mod deschis. Va trebui să fii pregătit pentru asta și să răspunzi politicos și cu un simț al umorului.
  • Fiți absolut conștienți de regulile care decurg din ieșirea împreună cu un coleg de muncă. Orice infracțiune vă poate costa o concediere.
  • Detaliile violente despre viața ta sexuală pe care le-ai împărtășit meticulos cu colegii? Păstrați-le pentru dvs. - deși a fost distractiv când a venit la un partener pe care nu l-au cunoscut personal, fiind un coleg comun, ei nu vor să audă cu adevărat!
  • Menținerea unei relații secrete într-un birou de multă vreme poate crește fiorul, dar există două riscuri în fața ta: primul este că în final vei fi descoperit și toată lumea va rămâne piatră pentru a fi înșelată, a doua este că relația ta ar putea să nu se maturizeze și să se bazeze pe iubire, ci să se bazeze numai pe entuziasmul secretului. Și aceasta nu este în niciun caz o bază pentru o relație sănătoasă pe termen lung.
  • Hărțuirea sexuală trebuie ținută în minte. Locurile de muncă iau foarte în serios aceste afirmații. Prin urmare, când invitați un coleg să iasă împreună cu dvs., asigurați-vă că cererea este simplă și nu o atingeți, încercați să o sărutați sau să faceți comentarii sugestive. Odată ce ieșiți împreună, va exista loc de intimitate în afara locului de muncă, dar până în acel moment, nu presupuneți și nu atingeți. De asemenea, fiți conștienți de faptul că uneori o persoană respinsă poate declara o hărțuire de la dvs. pentru a se răzbuna - este rară dar se poate întâmpla.
  • Amintiți-vă că uneori este entuziasmul muncii care vă determină să credeți că aveți o infatuare cu cineva, nu cu această persoană particulară. Cheltuirea lunilor împreună pentru a încheia o relație sau un proiect vital vă poate face să rămâneți în companie bună, dar ceea ce simțiți poate să vină numai de la adrenalina momentului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit