gtemata.com

Cum să trăiți cu un salariu unic

Credeți sau nu, pentru un cuplu este posibil să trăiți cu un singur salariu. Făcând asta, nu este deloc dificil pe măsură ce credeți. Acest articol vă va oferi sugestii și informații utile. În plus, vă va ajuta să înțelegeți dacă o singură sursă de venituri este suficientă în lumina nevoilor dvs.

paşi

Imagine intitulată Live on One Income Step 1
1
Dacă este posibil, încercați să preziceți tot (sau aproape). Ar trebui să încercați să vă pregătiți pentru eventualitatea de a trăi cu un singur salariu. Anulați un fond de urgență și folosiți-l numai atunci când este strict necesar: ieșirea să mănânce în fiecare noapte nu este. Faceți niște cercetări și calcule pentru a afla cum să distribuiți venitul în funcție de toate cheltuielile lunare ale familiei: cu siguranță va avea specificul. Încercați să nu vă prindeți de aceste schimbări. Cunoașteți grație internetului și a unor cărți disponibile în biblioteca publică. Dacă aveți resurse financiare bune și aveți nevoie de câteva sugestii, puteți contacta un consultant financiar, dar serviciile acestui profesionist sunt destul de scumpe, fără a lua în calcul comisioanele care decurg din investițiile dvs.
 • Imaginea intitulată Live on One Income Step 2
  2
  Poate că nu te-ai gândit niciodată la asta, dar adevărul brut este că faptul simplu de a merge la muncă te face să cheltuiți bani: trebuie să fii conștient de asta. Desigur, datorită unui loc de muncă, câștigați un salariu, dar, contrar a ceea ce credeți, aceste venituri nu sunt atât de mari. Trebuie să calculați costurile de călătorie (transport public, mașină, mașini de îmbinare), masa de prânz, ceașcă de cafea pe care o beți la bar înainte de a merge la serviciu și poate serviciile de îngrijire a copiilor dvs. Există numeroase statistici în acest sens. În general, se pare că propria dvs. slujbă poate încărca până la 30% din salariu, iar aceste rezultate sunt determinate de toate cheltuielile care se învârt în jurul zilei de lucru în sine. Să nu mai vorbim că ele devin și mai mari dacă trebuie să plătiți un babysitter sau o grădiniță.
 • Imagine intitulată Live on One Income Step 3
  3
  Dacă un membru al cuplului rămâne acasă, costul vieții este redus pentru toată lumea. Când doi oameni lucrează toată ziua, este simțită oboseala și este corect că este așa. Există atât de multe activități pe care nu le poate dedica energia, așa că îi plătesc pe alții să o facă pentru ei. Cu toate acestea, atunci când un membru al cuplului rămâne acasă, are timp să pregătească cina. Are timp să taie iarba, să facă curățenia, să spală ferestrele, să alimenteze rufele și să scoată câinele. Dacă ambii membri ai cuplului lucrează, multe dintre aceste activități sunt alocate persoanelor externe care urmează să fie plătite, prin urmare, în ciuda salariului dublu, rezultatele vor fi în continuare ridicate. Cu toate acestea, aceste activități pot fi realizate de un membru al cuplului care, printre altele, le poate realiza mai bine. În consecință, dacă o persoană lucrează, cheltuielile se vor diminua deoarece celălalt va avea grijă de casă, va găti, va pregăti cafea dimineața și se va dedica copiilor.
 • Imaginea intitulată Modestă dacă ești` class=
  4
  Utilizați numai o mașină. Dacă ambii membri ai cuplului lucrează, se folosesc adesea două mașini, deoarece sunt direcționate către diferite părți ale orașului. Cu toate acestea, dacă o persoană rămâne acasă, nu are nevoie de vehicul în timpul zilei. Costurile implicate în mașină sunt reduse la jumătate (plăți în rate, asigurare, benzină, întreținere, spălare etc.). Persoana care se află în casă în timpul zilei poate utiliza singura mașină disponibilă pentru a merge la cumpărături în după-amiaza (această problemă nu există dacă locuiți lângă un supermarket).
 • Imagine intitulată Live on One Income Step 5
  5
  Deplasați-vă la o casă sau un apartament mai puțin costisitoare. Dacă o persoană rămâne în casă toată ziua, un mic apartament poate părea mai mare după ce a fost curățat și ordonat. În plus, puteți să vă apropiați de locul de muncă, să scurtați deplasarea în mașină, să reduceți costurile benzinei și să reduceți stresul deplasărilor zilnice. Poate chiar te poți muta într-un loc lângă supermarketuri și alte magazine.
 • Imagine intitulată Live on One Income Step 6


  6
  Evaluați-vă bugetul. Stabiliți un plafon maxim de cheltuieli care să se refere la revizuirea declarațiilor anterioare, a facturilor și a chiriilor sau a ipotecilor. Poți plăti toate aceste cheltuieli doar cu un singur salariu? Întrebați-vă ce vă puteți permite efectiv. Trebuie să fii cinstit cu tine. Dacă sunteți în stare să plătiți toate cheltuielile de bază și să rămâneți la 2 euro la sfârșitul lunii, s-ar putea să vă cereți împrumuturi și împrumuturi.
 • Imagine intitulată Live on One Income Step 7
  7
  Rezistați tentației de a vă debita cardul de credit sau de a vă împrumuta în alte moduri. În ciuda faptului că se confruntă cu dificultăți în încercarea de a trăi mai ferm, lupta împotriva ispitei de a împrumuta pentru a compensa neajunsurile. Dacă aveți deja probleme cu plata cheltuielilor dvs. lunare, situația va deveni și mai dificilă odată ce adăugați ratele dobânzilor aferente taxelor și plăților necesare pentru decontarea facturii.
 • Imaginea intitulată Live on One Income Step 8
  8
  Aflați despre beneficiile fiscale. Soții dependenți (care nu primesc un venit) sunt supuși unor prestații fiscale. Este într-adevăr posibilă obținerea unei deduceri fiscale. Informați Agenția de venituri.
 • Imaginea intitulată Live on One Income Step 9
  9
  Câștigați bani de acasă. Nu este necesar să ai un loc de muncă permanent pentru a primi un salariu. O persoană care rămâne pe tot parcursul zilei poate genera venituri, făcând cele mai multe locuri de muncă disparate din vecinătate. Știți toate gospodăriile care cuplurile care lucrează în afara casei nu se pot dedica singure? Le puteți face pentru ei. Poate că poți tăia iarba vecinului tău, ții câinele afară sau ai grijă de copiii tăi pentru una sau două zile pe săptămână. Mulți oameni își transformă hobby-urile în surse mici de venit datorită site-urilor web precum eBay și Etsy.
 • Imaginea intitulată Live on One Income Step 10
  10
  Nu uita pensia ta. Chiar dacă venitul dvs. a scăzut semnificativ, este întotdeauna înțelept să planificați viitorul. Utilizați internetul și resursele disponibile în biblioteca publică pentru a determina cele mai bune investiții pentru situația dvs. Făcând această cercetare vă va permite în cele din urmă să fiți mai informați și să luați decizii inteligente cu privire la ce să faceți.
 • Sfaturi

  • Poate vă este frică și tind să vă întrebați: "Cum vom trăi cu un singur venit?". Veți reuși, așa că nu vă faceți griji. Veți lua deciziile corecte, astfel încât totul să meargă fără probleme.
  • Doar săriți! Pur și simplu decideți că puteți trăi mai bine cu un singur venit și amintiți-vă că datorită acestei schimbări va trebui să plătiți mai puține taxe și să conduceți mai puțin.

  Avertismente

  • Dacă vă organizați în mod corect, rezultatele vor scădea, în general, chiar dacă ați putea crește bugetul pentru a vă petrece la supermarket, deoarece veți petrece mai mult timp acasă (nu vă faceți griji, este normal și există tactici pentru a face cumpărături inteligent) .
  • Voluntar, dar într-un loc aproape de casă. Nu trebuie să vă confruntați cu aceleași cheltuieli care ar fi necesare pentru a merge la serviciu (mașină, prânz, cafea) fără beneficiile unui salariu.
  • Chiar dacă părăsesc casa, mulți ajung să se refugieze într-un centru comercial, la un centru comercial sau la un supermarket. Evitați această capcană, deoarece ar face să cheltuiți bani. Obiectivul dvs. este de a reduce cheltuielile, nu de a le mări. Faceți activități libere în aer liber, cum ar fi parcurile vizitatoare, plimbări pe râu și vizitarea prietenilor. Faceți fotografii cu camera digitală.
  • Va trebui să faci sacrificii. Nu veți putea da prea multă mâncare, seră și serviciu de curățătorie chimică. Este posibil să trebuiască să coborâți termostatul și să purtați un pulover mai greu în timpul iernii. Nu este o plimbare, dar va fi mai ușor decât crezi.
  • Asigurați-vă că ieșiți. Dacă rămâneți acasă toată ziua, poate fi ușor să cădeți în capcana evitării lumii exterioare, dar acest lucru vă va face nemulțumiți doar de acest nou mod de viață. De asemenea, evitați să gândiți că singurul dvs. obiectiv este de a avea grijă de casa dvs. Ar fi nerealist și nedrept, mai ales dacă ți-ar plăcea să mergi la muncă. În plus față de noile angajamente, setați obiectivele de recompensare.
  „>
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit