gtemata.com

Cum să fiți amabili

A fi un fel este un mod plin de viață pentru a ne personaliza viețile și cele ale altora într-un mod semnificativ. Bunătatea ne permite să comunicăm mai bine, să fim mai empatici și să fim o forță pozitivă prezentă în viețile altora. Are sursa în profunzimea ființei și, chiar dacă în unele persoane este o caracteristică înnăscută, este posibil să o cultivați dacă doriți. Dacă doriți să știți cum să faceți acest lucru, începeți să citiți din primul pas.

paşi

Metoda 1

Dezvoltați o perspectivă a bunătății
Imaginea intitulată 181088 1 1
1
Preocupare pentru ceilalți sincer. Practic, bunătatea se ocupă de ceilalți, dorește tot ce-i mai bine pentru el și își amintește că toată lumea are visuri, aspirații, nevoi și temeri, la fel ca tine. Bunătatea este caldă, rezistentă, răbdătoare, încredere, loială și recunoscătoare. Piero Ferrucci vede bunătatea ca o modalitate de a "face mai puțin efort", deoarece ne eliberează de atitudini și sentimente negative, cum ar fi resentimente, gelozie, suspiciune și manipulare. Pe scurt, a fi amabil înseamnă a avea grijă de fiecare ființă vie.
 • Experiență bunătate și generozitate față de ceilalți. A nu avea această practică, a fi timidă sau a nu ști cum să ajungă la alții sunt limite care pot fi depășite prin a acționa, încercând în mod constant, atât timp cât a fi blând și a da altora nu va deveni un impuls natural.
 • Nu cereți nimic în schimb. Cea mai mare bunătate nu se așteaptă la nimic în schimb, vine fără limite și nu pune condiție asupra a ceea ce se face sau se spune.
 • Imaginea intitulată 181088 2 1
  2
  Nu fiți amabili doar pentru a obține ceea ce doriți. Fiți atenți la bunătatea falsă - nu se referă la comportament "curtoazie interesată, generozitate calculată sau etichetă oficială". Fiind generos cu alții doar pentru a le manipula și pentru a obține ceea ce vrei în viață sau pentru a le controla, nu este deloc bunătate. Nici nu pretinde că are grijă de cineva doar pentru a reprima furia și frustrarea.
 • În cele din urmă, nu este chiar să-i mulțumești pe alții - este pur și simplu un comportament adoptat pentru a nu scutura apa, pentru că vă este frică de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă v-ați impus.
 • Imaginea intitulată 181088 3 1
  3
  Fii bun cu tine. Foarte des se face o greșeală de a fi dorit să fii bun față de ceilalți, fără a fi mai întâi cu sine. Uneori, acest lucru se întâmplă deoarece nu vă plac unele aspecte ale dvs., dar de cele mai multe ori acest lucru provine dintr-o lipsă de cunoștințe despre dvs. Și, din păcate, atunci când în interiorul nu percep puterea dreapta, bunătatea ta pentru alții el este probabil să fie fals, așa cum este descris mai sus, sau poate dura până la epuizare nervoasă și un sentiment de deziluzie, așa cum ai pus pe cineva înainte.
 • Cunoașterea de sine ne permite să înțelegem ce cauzează durerea și conflictul și să dominăți contradicțiile și slăbiciunile. De asemenea, vă permite să lucrați asupra părților care nu vă fac fericiți. Ca rezultat, vă va ajuta să evitați să vă proiectați aspectele negative asupra altor persoane și, prin urmare, vă va stimula să tratați alte persoane cu dragoste și bunătate.
 • Ia-ți timp pentru a deveni mai conștienți de sine și pentru a folosi ceea ce înveți să fie mai bună pentru tine (să-ți amintești de asta toate avem slăbiciuni) și față de alții. În acest fel, anxietățile cele mai profunde vor fi ținute sub control, mai degrabă decât să vă fie libere să vă alimentați proiectul de cercetare al durerii și suferinței.
 • Nu trebuie să crezi că timpul pe care le ia pentru a crește conștiința de sine a nevoilor dumneavoastră și de limitele tale este un act de egoismo- departe de toate acestea, este o condiție esențială pentru a fi capabil de a comunica cu alte persoane cu o mare forță și conștientizarea.
 • Întrebați-vă ce înseamnă să fii mai bun pentru tine însuți. Pentru mulți, înseamnă că trebuie să ai controlul asupra vibrațiilor negative care le împiedică și să oprești gândurile negative.
 • Imaginea intitulată 181088 4 1
  4
  Reflectă pe bunătatea celorlalți. Gândiți-vă la oamenii cu adevărat buni pe care îi cunoașteți și la fel cum vă fac să vă simțiți. Ori de câte ori te gândești la ele, simți ceva cald care îți înconjoară inima? Acest lucru se întâmplă probabil pentru că bunătatea persistă, încurajându-vă chiar și atunci când trebuie să vă confruntați cu cele mai grele provocări. Când alții găsesc o cale să te iubească pentru ceea ce ești, este imposibil să uiți acest sentiment de încredere și această confirmare a valorii și bunătatea lor va trăi pentru totdeauna.
 • Adu-ți aminte întotdeauna cum bunătatea celorlalți face ca ziua ta să fie radiantă. Ce te face sa te simti special si iubit? Există lucruri pe care le fac și pe care le puteți da înapoi într-un mod deliberat și conștient?
 • Imaginea intitulată 181088 5 1
  5
  Cultivați bunătatea pentru binele și pentru sănătatea voastră. O sănătate mintală mai bună și o stare de fericire provin din gândirea pozitivă, iar bunătatea este o stare pozitivă a minții. Pentru că înseamnă a oferi și a fi deschisă altora, oferirea de bunătate restaurează un sentiment de bunăstare și conștientizare care îmbunătățește starea noastră mentală și sănătatea noastră.
 • Deși simplu, capacitatea profundă de a fi natură este în sine o recompensă puternică și consistentă, care stimulează foarte mult stima de sine.
 • Imaginea intitulată 181088 6 1
  6
  Obțineți obiceiul de a vă concentra pe a fi amabili. Leo Babauta spune că bunătatea este un obicei pe care cineva îl poate cultiva. El sugerează să acorde atenție bunătății în toate zilele lunii. La sfarsitul acestui lucru, veti realiza schimbari profunde in viata voastra, veti fi mai multumiti de voi insiva ca o persoana si veti realiza ca oamenii vor reactiona diferit cu voi, tratandu-va mai bine decat de obicei. Așa cum spune el, pe termen lung, a fi amabil înseamnă a practica karma. Câteva sfaturi pentru a vă ajuta să cultivați bunătatea includ:
 • Faceți un lucru frumos pentru cineva în fiecare zi. La începutul zilei, alegeți în mod conștient ce fel de lucru ar trebui să fie și permiteți-vă timp suficient pentru a face acest lucru.
 • Fiți amabili, prietenoși și empatici atunci când interacționați cu cineva și chiar mai mult, în cazul în care acea persoană în mod normal te face furios, stres sau plictisit. Utilizează bunătatea ca punct de forță.
 • Consolidați micile voastre acte de bunătate și făcându-le gesturi de compasiune. Voluntariatul pentru persoanele în nevoie și promovarea inițiativelor de atenuare a suferințelor sunt acte de compasiune.
 • Meditați asupra modului de a răspândi bunătatea. Citiți "Practicarea meditației bunătății iubitoare" (Metta) pentru mai multe informații.
 • Image cu denumirea 181088 7 1
  7
  Fiți amabili cu toată lumea, nu doar cu cei care "au nevoie de ea". Extindeți cercul de bunătate - poate fi suficient de ușor pentru a fi blând, dacă facem în mod inconștient ceea ce sună Stephanie Dowrick "obligă bunătatea". Termenul se referă la bunătatea dată acelor persoane pe care le percepem ca fiind într-adevăr nevoiașe (bolnavi, săraci, vulnerabili și toți cei care cad în idealurile noastre). Fii bun cu oameni aproape de noi, sa emoțională (legăturilor de familie sau prieteni) sau altfel (compatrioți, oameni de aceeași culoare noastre, sexul, etc.), este mai probabil să fie adevărat acelora pe care filosoful Hegel numit "Ceilalți". Ar putea fi mai greu să fii bun față de oamenii pe care îi considerăm egali, dar merită.
 • Dificultatea de reducere a cazurilor "la prețuri accesibile" Aceasta se datorează faptului că nu reușim să recunoaștem că aveți nevoia de a fi un fel pentru toată lumea, indiferent de cine sunt ei, la nivelul lor de avere sau de avere, valorile lor și convingerile, comportamentele și atitudinile lor, în schimb unde s-au născut, pentru a putea să-i placă, etc.
 • Alegând să fim amabili doar celor pe care îi considerăm merituoși, noi dăm doar frâu liber prejudecăților noastre, practicând o bunătate condiționată. Adevărata bunătate include toate ființele vii, și în timp ce provocările cu care vă veți confrunta atunci când încercați să aplicați această noțiune vă va pune la încercare, nu opresc niciodată de învățare cum să facă mai mult și să aprofundeze capacitatea dumneavoastră de a fi cu adevărat un fel.
 • Dacă evitați să fiți amabili cu cineva deoarece credeți că o pot face fără sprijinul sau înțelegerea dvs., atunci faceți o bunătate selectivă.
 • Imaginea intitulată 181088 8 1
  8
  Încearcă să nu judeci următorul, dacă vrei să fii foarte bun. În loc să vă pierdeți timpul criticând alții, încercați mereu să fiți pozitivi și compasionali. Dacă aveți tendința să gândiți rău pentru alții, fie că sunt oameni falși, fie că nu vor avea nevoie de ajutor, atunci nu veți afla niciodată ce este adevărata bunătate. Nu te judeca pe ceilalți și nu te gândi că nu vei înțelege niciodată povestea lor dacă nu te pui în pantofi. Concentrați-vă pe dorința de a ajuta pe ceilalți în loc să vă gândiți că fiecare ar trebui să fie mai bun decât ei.
 • Dacă sunteți cineva care judecă adesea, bârfe sau vorbesc rău despre alte persoane, nu veți reuși niciodată să atingeți obiectivul de a fi o persoană bună.
 • A fi un fel înseamnă întotdeauna acordarea beneficiului îndoielii, în loc să aștepți ca ceilalți să fie perfecți.
 • Metoda 2

  Dezvoltarea calității unei persoane personale
  Imaginea intitulată 181088 9 1
  1
  Fii plin de compasiune, pentru că fiecare persoană pe care o întâlnești se luptă deja într-o luptă grea. Atribuit Platon, a spus aceasta recunoaște că toată lumea suferă sau alte provocări în viața lor și că, uneori, este prea ușor pentru noi să pierdem din vedere acest lucru atunci când suntem prinși în problemele noastre sau distras de furie că astfel de probleme cauzează noi. Înainte de a comite o acțiune care ar putea avea consecințe negative asupra unei alte persoane, adresați-vă o întrebare simplă: "Este o acțiune amabilă?". Dacă nu puteți da un răspuns pozitiv, considerați-i un avertisment pentru a vă schimba acțiunea și abordările dvs. imediat. .
  • Chiar și atunci când vă simțiți în cel mai rău mod, amintiți-vă că și ceilalți simt un sentiment de incertitudine, durere, dificultate, tristețe, dezamăgire și înfrângere. În nici un caz acest lucru nu vă poate afecta sentimentele, ci vă permite să realizați că oamenii reacționează adesea de durerea și suferința lor, mai degrabă decât de ego-ul lor și bunătatea lor, este cheia pentru a respinge sentimentele de furie și să se conecteze cu intimitatea autentică a unei persoane.
 • Imaginea intitulată 181088 10 1
  2
  Nu vă așteptați la perfecțiune. Dacă aveți tendința spre perfecționare, sunteți competitivi sau aveți tendința de a face lucruri neliniștite, a fi la fel de grijuliu față de voi înșivă, din cauza ritmului rapid și a ambiției dvs. sau pentru că vă este teamă să apare egoist și leneș. Amintiți-vă să încetinească un pic și să învețe să vă iertați când lucrurile nu merg așa cum doriți.
 • Aflați de la greșelile dvs. în loc să vă certați sau să vă comparați cu ceilalți. Fiind compasiune față de voi înșivă este cheia pentru a fi cu ceilalți.
 • Imaginea intitulată 181088 11 1
  3
  Fiți prezent. Cel mai mare dar al bunătății unei alte persoane este să fie prezent în anumite momente, să știe cum să asculte cu atenție și să fie cu adevărat atent la nevoile celorlalți. Organizați-vă bine zilele, astfel încât să nu vi se spună că fugi mereu. Fiind prezent este in primul rand disponibil si, pentru a fi asa, nu poti fi mereu ocupat sa alergi dupa oameni sau activitati de facut.
 • Utilizați alte modalități de a comunica cu ceilalți. Sistemele de comunicare rapidă și rapidă, cum ar fi mesajele text și e-mailurile, au rolul lor în viață, dar nu sunt singurele modalități de comunicare. Găsiți timpul să discutați cu persoane în direct sau prin intermediul unui apel telefonic. Trimiteți o scrisoare în loc de un e-mail și surprindeți pe cineva cu bunătatea de a găsi timpul pentru a pune un stilou pe o bucată de hârtie.
 • Fii un bun ascultător. Chiar și actul de ascultare este mai ușor de spus decât de făcut în lumea noastră ultra-rapidă, în care alergarea și angajarea în permanență sunt considerate virtuți și unde izolarea cuiva pentru că sunt prea ocupați sau se grăbesc undeva este norma. Efectuarea unui obicei ocupat nu justifică faptul că este necuvântat. Când vorbești cu cineva, învață să te asculți cu toții și să-ți păstrezi atenția până când interlocutorul tău nu-ți termină să-ți spună gândurile și povestea lui.
  Imaginea intitulată 181088 12 1
 • Pentru a asculta cu adevărat pe cineva, menținerea contactului cu ochii, evitarea distragerii și acordarea timpului, este unul dintre cele mai sincere acte de bunătate pe care le puteți face. Luați-vă timp pentru a înțelege ceea ce a spus de fapt interlocutorul dvs. și nu dați răspunsuri pre-ambalate sau nu întrerupeți. Asigurați-vă clar că sunteți foarte interesat de ceea ce spune și că îl ascultați serios.
 • A fi un bun ascultător nu înseamnă a fi o problemă de rezolvare a problemelor. Uneori, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să fiți acolo și să ascultați, recunoscând în același timp că nu știți ce ar trebui să facă persoana respectivă.
 • Fii optimist. Fericirea, bucuria și recunoștința sunt baza bunăstării și vă permit să vedeți ceea ce este bun în ceilalți și în lume, oferindu-vă ocazia de a îndura provocările, durerile și răutatea pe care le puteți martori, restaurarea continuă a sentimentul de încredere în umanitate. Păstrarea optimismului asigură faptul că gesturile de bunătate sunt oferite cu bucurie și veselie sinceră, mai degrabă decât în ​​mod reticent sau în afara unui sentiment de responsabilitate sau serviciu. Menținerea unui simț al umorului, pe de altă parte, vă va împiedica să vă luați prea în serios și vă veți învăța să acceptați cu speranță momentele dificile și contradictorii ale vieții.
  Imaginea intitulată 181088 13 1
 • Nu este întotdeauna ușor să rămâi optimist, mai ales dacă ai avut o zi dificilă. Cu toate acestea, cu puțină practică, oricine poate să-și dezvolte optimismul, concentrându-se mai degrabă pe pozitiv decât pe negativ, gândindu-se la momentele fericite ale viitorului și trăind o viață plină de bucurie și nu de tristețe. Și, oricum, căutați mereu partea pozitivă a lucrurilor, nu vă costă nimic.
 • A fi optimist și a rămâne pozitiv nu numai că va face mai ușor pentru voi să faceți acte de bunătate, dar și va aduce bucurie oamenilor din jurul vostru. Dacă vă petreceți cea mai mare parte a timpului care vă plângeți, va fi foarte dificil să faceți fericiți oamenii care vă interesează.
 • Citiți articole despre cum să fiți fericit, cum să vă distrați și cum să fiți recunoscători, să obțineți mai multe informații sau să cultivați optimismul.
 • Imaginea intitulată 181088 14


  4
  Fiți prietenoși și prietenoși - este o prerogativă a multor oameni buni. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fii centrul atenției, ci să te străduiești să întâlnești oameni noi și să îi faci întotdeauna să se simtă în largul lor. Dacă o persoană nouă ajunge la școală sau la locul de muncă, începe să vorbească cu ea și să explice cum funcționează lucrurile, invitându-i și ea. Dacă nu sunteți așa de departe, chiar dacă doar zâmbiți și aveți un chat, puteți face o diferență și puteți fi siguri că bunătatea voastră nu va trece neobservată.
 • Oamenii prietenoși sunt buni deoarece se așteaptă la cele mai bune de la următoarea - vorbesc cu prietenii și cunoștințele într-un mod liniștitor, făcându-le să se simtă întotdeauna acasă.
 • Dacă sunteți timizi, nu trebuie să depuneți eforturi pentru a-ți schimba radical modul de a fi - trebuie doar să învățați cum să fii mai blândă, acordând atenție celor din fața voastră.
 • Imaginea intitulată 181088 15
  5
  Fii politicos. Deși nu implică bunătate, curtoazia autentică demonstrează respectul față de cei cu care interacționați. A fi politicos este un mod amabil de atragere a atenției oamenilor. Unele moduri simple de a face acest lucru includ:
 • Găsiți modalități alternative de reformulare a întrebărilor și răspunsurilor. De exemplu, încercați să spuneți "Ești permis?" mai degrabă decât "Pot?"- utilizarea "Sunt surprins" în loc de "Nu este corect"- "Permiteți-mi să explic acest lucru cu alte cuvinte" în loc de "Nu am spus asta". Reformarea limbii vorbeste volume.
 • Încercați să aveți bune maniere - păstrați ușa deschisă pentru oameni, evitați să fiți vulgari și să nu luați prea multe libertăți cu cele pe care tocmai le-ați întâlnit.
 • Faceți complimente și dați motive.
 • Citiți un articol despre cum să fiți amabili și politicoși pentru a găsi alte căi.
 • Imagine cu denumirea 181088 16
  6
  Fii recunoscător. Cei care sunt cu adevărat amabili își pot, de asemenea, să-și exprime recunoștința. Acești oameni nu iau nimic de la sine și le mulțumesc întotdeauna celor care le dau o mână - știu să spună cu sinceritate "mulțumesc", chiar să scrie bilete și să știe cum să recunoască când au nevoie de ajutor. Oamenii recunoscători mulțumesc și acelora care își fac mai bine zilele, nu doar cei care îndeplinesc o sarcină specifică. Dacă luați acest obicei, va fi mai ușor să fiți amabili.
 • Dacă înțelegeți toate lucrurile frumoase pe care ceilalți le fac pentru dvs., veți fi mai înclinați să o faceți singuri. Veți înțelege cum un gest bun făcut de alții vă face să vă simțiți bine și veți putea să răspândiți iubirea celor din jurul vostru.
 • Metoda 3

  act
  Imaginea intitulată 181088 17
  1
  Arătați-vă bunătatea prin dragoste pentru animale și pentru întreaga lume vie. Animalele iubitoare și îngrijirea unui câine sau a unei pisici sunt bunătate. Nimic nu te obligă să ai grijă de un specimen al unei alte specii, mai ales într-un moment în care instrumentele de dominație umană sunt atât de puternice. Mai mult, acțiunea profundă a iubirii unui animal și a respectării lui pentru ceea ce este este o manifestare a bunătății profunde. De fapt, a fi bun cu lumea care ne susține și ne susține indică sensibilitatea, asigurându-ne că nu ofensăm elementele care ne garantează o viață sănătoasă.
  • Adoptați sau îngrijiți un animal mic. Bunătatea voastră va fi reciprocă prin introducerea unei alte ființe vii în viața voastră, care vă va aduce bucurie și iubire.
  • Oferiți-i să păstreze animalul de companie unui prieten care trebuie să plece, asigurându-l că cineva care iubește și îi va îngriji pe micul său tovarăș în timp ce el este departe.
  • Respectați speciile care vă interesează. Oamenii nu o fac "poseda" animale - mai degrabă, este bine să o considerăm o relație adevărată în care suntem responsabili pentru bunăstarea și îngrijirea lor.
  • Petreceți ceva timp pentru a restabili părți din mediul dvs. local cu comunitatea dvs. Faceți plimbări în aer liber împreună cu familia, prietenii și trăiți în comuniune cu lumea din care face parte. Împărtășește-ți dragostea de natură cu alții, ca să-i ajuți să-și amintească faptul că fac parte din ea.
 • Imaginea intitulată 181088 18
  2
  Persoanele cu un fel de împărtășire sunt întotdeauna fericite să o facă. Puteți să împrumutați puloverul dvs. preferat, să renunțați la jumătate din sandwich-ul dvs. sau chiar să oferiți sfaturi de lucru unei persoane mai tinere decât tine. Cel mai important lucru este să donați ceva interesant și nu ceea ce nu aveți nevoie - este mai bine să împrumutați un pulover preferat unui prieten, în loc să-i dați o cârpă veche pe care niciodată nu o purtați niciodată. În acest fel veți învăța să fii mai generos și, prin urmare, mai amabil.
 • Întrebați întotdeauna - cineva ar putea avea nevoie de ceva de-al tău. Oamenii nu solicită întotdeauna ajutor, așa că asigurați-vă că oferiți mereu ceea ce aveți nevoie înainte de a vă fi întrebat.
 • Imaginea intitulată 181088 19
  3
  Zâmbiți mai mult. Este un simplu gest de bunătate, dar poate face lucruri minunate. Obișnuit să zâmbească prietenilor și cunoștințelor, dar și străinilor, asta nu înseamnă că trebuie să mergi cu un zâmbet pe fața ta, dar sugerând că ai putea aduce bucurie și altora. În plus, un zâmbet te poate convinge să fii fericit chiar și atunci când nu ești de fapt. Un zâmbet este bun pentru toată lumea și vă va ajuta să deveniți mai buni față de ceilalți.
 • Un zâmbet vă pune, de asemenea, la dispoziție interlocutorul, făcându-vă mai disponibil, oferindu-vă, de asemenea, beneficiul îndoielnicilor celor pe care nu îi cunoașteți, ceea ce reprezintă una dintre caracteristicile principale ale celor care sunt buni.
 • Imaginea intitulată 181088 20
  4
  Fii cu adevărat interesat de alți oameni. Cine este cu adevărat amabil poate, de asemenea, să aibă grijă de alții. Astfel de oameni nu sunt generoși doar pentru că se așteaptă la ceva în schimb, dar o fac pentru că îi pasă de interesele și fericirea celorlalți. Pentru a fi astfel, învățați să fii interesat de problemele altor persoane, punând întrebări și pur și simplu acordând atenție la ceea ce spun ei. Iată cum se face:
 • Întreabă-i pe oameni cum sunt, sincer.
 • Cereți-le familiilor, hobby-urilor și intereselor lor.
 • Dacă vreunul dintre oamenii care vă interesează a avut un eveniment mare în viața lor, întrebați-i cum a mers.
 • Dacă cineva pe care-l cunoașteți trebuie să se confrunte cu un examen sau un interviu, dorește-i noroc.
 • Când vorbești cu cineva, nu domina conversația - lăsa loc pentru interlocutor să vorbească și să se concentreze asupra cuvintelor sale.
 • Păstrați contactul vizual și puneți-vă telefonul mobil - arătați cine vorbește cu dvs. că este prioritatea dvs.
 • Imaginea intitulată 181088 21
  5
  Sunați-vă un prieten fără o motivație aparentă - nu trebuie să aveți una. Chemați un prieten sau doi o dată pe săptămână, doar pentru a ști cum sunt și ce fac. Nu faceți asta doar pentru a organiza ceva sau pentru a cere ceva specific, pentru că ați pierdut pe cineva și ați găsit-vă că vă gândiți la asta. Acest lucru va face ca oamenii să se simtă importanți și vă veți simți mai bine despre voi înșivă, arătând că sunteți buni și grijulii.
 • Dacă nu aveți prea mult timp, puteți apela în continuare prietenii pentru ziua birthday- lor nu fi leneș, pur și simplu, trimiterea unui mesaj scurt sau un post pe Facebook, ridica telefonul și să facă un apel telefonic care vine din inima.
 • Imaginea intitulată 181088 22
  6
  Donați-vă lucrurile. Un alt mod de a fi un fel este de a face milostenie în loc de a arunca-l sau vinde ceea ce nu mai este nevoie, cum ar fi îmbrăcăminte, cărți și alte articole pentru casa, donalo în beneficienza- este o modalitate foarte bună de a fi generos altora.
 • Dacă aveți haine sau cărți pe care nu mai aveți nevoie și dacă le cunoașteți pe cineva care are nevoie de ele, nu ezitați să le dați acestora.
 • Imaginea intitulată 181088 23
  7
  "Efectuați o acțiune aleatorie de bunătate, fără a vă aștepta recompensa, sigur că într-o zi cineva ar putea face același lucru pentru dumneavoastră."Aceste cuvinte au fost pronunțate de prințesa Diana. Practica acțiunilor delicate la întâmplare este un efort conștient de a răspândi bunătatea - există, de asemenea, grupuri de oameni care au decis să îndeplinească această obligație civică esențială! Iată câteva gesturi pe care le puteți face:
 • Curățați calea de acces a unui vecin ca și cum ați face cu a dumneavoastră.
 • Oferiți-i să spală mașina unui prieten.
 • Puneți niște bani într-un contor de parcare expirat.
 • Ajutați pe cineva să transporte o geantă grea.
 • Lăsați un cadou în fața ușii unui prieten.
 • Pentru mai multe detalii și idei, citiți un wikiCuplu despre cum să practicați acțiuni aleatoare de bunătate.
 • Imaginea intitulată 181088 24
  8
  Întoarce-ți viața. Schimbarea stilului tău de viață și a viziunii tale asupra lumii poate părea descurajantă, dar ține minte unul din sfaturile lui Aldous Huxley de a-ți transforma viața:"Mulți oameni mă întreabă adesea care este cea mai eficientă tehnică pentru transformarea vieții. Este puțin cam jenant că, după ani de ani de cercetări și experimentări, trebuie să spun că cel mai bun răspuns este: să fii puțin mai blând ". Asigurați-vă comoara de mulți ani de cercetare Huxley și permit amabilitatea de a schimba viața, pentru a merge dincolo de sentimentele și acțiunile de agresiune, ură, dispreț, furie, teamă și dezaprobarea de sine și de a restabili puterea uzat de disperare.
 • Prin bunătate, să luați o poziție fermă, spunând că având grijă de alții, mediul nostru, da-te modul corect de a trăi pe deplin vita.Non lor vor exista efecte immediati- bunătate este un mod de viață, un ton din ce în ce în cap și un ritm care însoțește fiecare lucru pe care-l spui și îl faci.
 • Prin bunătate, va depăși limita de teamă că alții au mai mult de tine, ei sunt mai mult sau mai puțin merituoși decât tine sau care se află într-o poziție de superioritate sau de inferioritate pentru tine. Dimpotrivă, bunătatea cere ca fiecare să fie vrednic, inclusiv pe tine.
 • Prin bunătate veți înțelege că toate lucrurile vii sunt una. Că orice faceți pentru a face rău pe cineva, pentru a vă deteriora și pentru ceea ce faceți pentru a ajuta și a stimula pe cineva, vă ajută și vă stimulează. Bunătatea dă demnitate tuturor.
 • Sfaturi

  • Când cineva pierde ceva, ridicați-l pentru el sau puteți chiar oferi să-l colectați împreună, indiferent cât de greu este!
  • Este posibil ca nu vă place o anumită persoană și asta este normal - chiar și cei mai buni oameni din lume se plictisesc! Cu toate acestea, nu renunțați și continuați să fiți amabili.
  • Dacă cineva pe care nu-l cunoașteți vă zâmbește, nu ezitați să răsplătiți - este un gest bun.
  • Bunătatea crește printre oameni - generoși, fără a aștepta nimic în schimb și vei fi răsplătit într-o bună zi.
  • El poartă un valiziu greu pentru cineva care pare să aibă dificultăți în a face acest lucru.
  • Planificați o cină pentru un prieten care are un timp proast.
  • Ajutați o persoană nevăzută să traverseze drumul.
  • Fiți amabil cu cei care nu au o casă și să le oferiți bani sau mâncare.
  • Mergeți la un hospice și petreceți o oră de joc cu cineva care nu primește multe vizite.
  • Cumpărați niște arahide și ciocolată la supermarket și le donați cuiva care nu are o casă.

  Avertismente

  • Nu simți nevoia de a vă mulțumi faptele bune - fii umil. A face ceva frumos doar pentru a vă simți mulțumit de cei din jurul vostru nu este chiar frumos. Ajutând pe cineva care nu știe de ajutorul tău este suficient pentru a te face să te simți bine.
  • Asigurați-vă că gestul tău de bunătate este dorit. Uneori ajutorul nesolicitat poate fi un bumerang. "Nici o acțiune bună nu rămâne nepedepsită." Există situații în care credem că putem ajuta, dar putem provoca probleme deoarece nu suntem suficient de informați.
  • Dacă sunteți cu adevărat furioși și supărați față de cineva, amintiți-vă că bunătatea creează un sentiment mai mare al datoriilor într-o altă persoană decât o crimă care nu este răzbunată. Oamenii pot purta tot felul de justificări pentru a săvârși un lucru ilicit, dar fiind iertat prin bunătate este ceva ce nu poate fi uitat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit