gtemata.com

Cum să verificați un cont PayPal

Având un cont PayPal verificat înseamnă că ați furnizat toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă dovedi identitatea. Datorită acestui mecanism, potențialii clienți se simt mai siguri și pot profita de program "Protecția vânzătorilor" de PayPal. Verificarea contului vă permite să eliminați toate restricțiile și limitările legate de acesta și să permiteți transferul de bani din contul PayPal către conturile bancare conectate. De asemenea, PayPal solicită completarea configurației contului dvs., furnizând atât detaliile contului dvs. bancar, cât și cardului dvs. de credit. Cu toate acestea, verificarea contului PayPal se bazează exclusiv pe contul bancar.

paşi

Imaginea intitulată Verificați un cont PayPal Pasul 1
1
Conectați-vă la contul dvs. PayPal. Pentru a vă verifica contul PayPal, trebuie doar să furnizați detaliile contului bancar al contului dvs. curent. Nu sunteți obligat să furnizați detaliile unui card de credit valabil, chiar dacă în acest caz contul dvs. PayPal va fi incomplet.
 • Încercând să introduceți informații bancare utilizând aplicația PayPal pentru dispozitivele mobile, veți fi redirecționați automat pe site.
 • Singura modalitate de a obține un cont PayPal verificat este să solicitați un card de credit "PayPal Extras Mastercard".
 • Imaginea intitulată Verificați un cont PayPal Pasul 2
  2
  Selectați opțiunea "portofel". Acesta este situat în partea de sus a paginii pentru contul dvs.
 • Imaginea intitulată Verificați un cont PayPal Pasul 3
  3
  Apăsați butonul "Conectați un cont bancar". Veți fi redirecționat către un nou ecran unde puteți introduce informații despre banca dvs.
 • Imaginea intitulată Verificați un cont PayPal Pasul 4
  4
  Introduceți informații despre contul dvs. bancar. Procedura de verificare a unui cont PayPal italian este foarte simplă: pur și simplu selectați țara în care se află banca și furnizați IBAN-ul contului curent.
 • Imaginea intitulată Verificați un cont PayPal Pasul 5


  5
  Pentru a vă completa profilul PayPal, trebuie să legați de asemenea un card de credit valid în cont. Din același ecran, unde puteți conecta un cont bancar, selectați opțiunea "Conectați o cartelă", apoi furnizați următoarele informații:
 • Alegeți tipul de card de credit pe care doriți să-l utilizați (Visa, MasterCard, American Express etc.).
 • În interiorul câmpului "Numărul cardului" introduceți numărul cardului de credit.
 • În teren "Expirarea MM / AA" introduceți data de expirare în funcție de formatul solicitat, adică două cifre pentru luna și anul.
 • În cele din urmă, furnizați codul CVV din trei cifre care apare pe partea din spate a cardului de credit.
 • Imaginea intitulată Verificați un cont PayPal Pasul 6
  6
  Așteptați ca PayPal să efectueze verificările necesare. În contul curent indicat, veți fi taxat două sume mici, cu sume cuprinse între 0,01 și 0,99 euro. Pentru ca tranzacțiile să apară în extrasul dvs., poate dura 2-3 zile lucrătoare. În ceea ce privește cardul de credit, vi se va percepe o sumă de 1,5 euro, iar în motivul mișcării veți găsi un cod de 4 cifre.
 • Imaginea intitulată Verificați un cont PayPal Pasul 7
  7
  Luați notă de sumele aferente celor două debite din contul curent și codul din motivul mișcării efectuate cu cardul de credit. Accesați formularul pentru a confirma contul curent. Pentru aceasta, apăsați din nou butonul "Conectați un cont bancar". Furnizați suma exactă a celor două taxe primite pentru a finaliza verificarea.
 • Imaginea intitulată Verificați un cont PayPal Pasul 8
  8
  Finalizați procesul de verificare a cărților de credit. Accesați ecranul relevant apăsând din nou butonul "Conectați o cartelă", apoi introduceți în câmpul corespunzător codul pe care PayPal l-a trimis în motivul taxării efectuate pe cardul dvs. de credit. În termen de 24 de ore, PayPal va debita suma de 1,5 euro luată pentru a vă verifica cardul de credit.
 • Sfaturi

  • Contul dvs. PayPal va păstra starea "verificate" atâta timp cât contul bancar legat de acesta rămâne deschis. Dacă închideți acest cont sau opriți pentru a vă actualiza informațiile despre contul dvs. bancar, contul PayPal va înceta să fie verificat și va trebui să reluați procesul de verificare utilizând detaliile bancare actualizate.
  • Dacă contul dvs. PayPal nu este verificat, nu puteți utiliza "PayPal Protecția vânzătorului". Aceasta înseamnă că, în cazul în care un client solicită o rambursare după ce ați plătit și dacă PayPal consideră că ați greșit în litigiu, va trebui să returnați banii și să plătiți taxele de transfer respective, spre deosebire de conturile verificate. Deținerea unui cont verificat va duce în schimb PayPal la rambursarea vânzătorului pentru costurile suportate în timpul tranzacției, cu condiția respectării termenilor contractuali ai PayPal.

  Avertismente

  • Nu utilizați detalii bancare false pentru a vă verifica contul PayPal. Acesta este un comportament fraudulos care poate fi urmărit penal în conformitate cu legea.
  • Conturile PayPal care nu au fost încă verificate au o limită de lichiditate de 2.000 de euro. Odată ce această limită este atinsă, dacă doriți să efectuați noi tranzacții, este obligatorie continuarea verificării contului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit