gtemata.com

Cum să călătorești de la San Francisco până la Valea Napa

Napa Valley este o vale fertila si verde, renumita pentru productia de vinuri. Napa este situat la doar 112 km de San Francisco. Valea Napa este foarte populară pentru vizitatorii californieni, mai ales pentru că este ușor accesibil, are numeroase facilități hoteliere și are o bogată tradiție gastronomică. Puteți ajunge în localitate cu autobuzul, cu mașina, cu barca sau cu o vizită organizată. Având în vedere orele de vârf, costurile și mulțimea de vizitatori, puteți decide care mijloc de transport este potrivit pentru dvs. Acest articol vă va spune cum să călătoriți de la San Francisco la Valea Napa.

paşi

Metoda 1
Ajunși la Valea Napa cu mașina

Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco spre Valea Napa Pasul 1
1
După revenirea din Valea Napa după ora 22:00, veți putea evita traficul pentru a vă întoarce în oraș.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco spre Valea Napa Pasul 2
  2
  Întrebați-vă un prieten, vecini sau recepționerul hotelului, care este traseul recomandat pentru Valea Napa de la un punct cunoscut al orașului (cum ar fi Poarta de Aur) dacă nu cunoașteți traseul. Puteți alege să traversați Podul Bay, dar dacă sunteți un turist, cu siguranță va fi mai interesant să traversați Poarta de Aur.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco spre Valea Napa Pasul 3
  3
  Mergeți prin Poarta de Aur și continuați cu Autostrada 101.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco la Valea Napa Pasul 4
  4
  Urmați autostrada 101, până ajungeți în partea de nord a județului Marin, la câteva mile înainte de ieșirea Novato.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco spre Valea Napa Pasul 5
  5
  Căutați ieșirea Napa 37 East, direcția Sonoma / rapa. Luați ieșirea și căutați semne care indică Valea Napa.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco spre Valea Napa Pasul 6
  6
  Urmați Highway 37 East până ajungeți la ieșirea pentru Highway 121 / Sonoma. Întoarceți-vă și urmați semnele pentru Napa.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco spre Valea Napa Pasul 7
  7
  Virați la stânga când citești Highway 29 / rapa. Pe acest drum veti ajunge in inima Valea Napa, Yountville, St. Helena, Calistonga si toate podgoriile din imprejurimile din jur.
 • Metoda 2
  Ajungeți la Valea Napa cu barca

  Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco spre Valea Napa Pasul 8
  1
  Verificați site-ul companiei de transport maritim BayLink Ferry și căutați itinerariul care merge de la San Francisco la Vallejo și care atinge partea de nord-est a Golfului. Alegeți plecarea preferată, dar amintiți-vă că înainte de ora 10:00 și după ora 16:00 barca ar putea fi aglomerată cu navetiști. Dacă doriți să călătoriți în acele timpuri, încercați să vă rezervați biletele în avans și să vă pregătiți să călătoriți printre multe alte persoane. Frecvența bărcii este, în mod normal, la fiecare jumătate de oră sau oră.
 • Imaginea intitulată Călătoria din San Francisco spre Valea Napa Pasul 9
  2
  Cumpărați bilete la San Francisco Ferry Building, sediul companiilor de transport maritim în golf sau la unele magazine autorizate, cum ar fi Safeway Store. Biletele costă aproximativ 13 USD (aproximativ 9 €) pentru un adult. Puteți cumpăra bilete vizitând sediul companiei maritime cu cel puțin 30 de minute sau o oră înainte de plecare.


 • Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco spre Valea Napa Pasul 10
  3
  Du-te la San Francisco Ferry Building. Barcile pleacă de la terminalul central din San Francisco, o clădire albă mare, ușor de recunoscut la începutul Pieței Street, numită și Embarcadero. Puteți ajunge cu ușurință la terminal cu transportul public sau puteți cere un taxi să vă ducă la Ferry Building. Luați în considerare un interval de timp pentru eventualele întârzieri sau întârzieri.
 • De asemenea, puteți pleca de la Pier 41 (Pier 41) la Fisherman`s Wharf. Există doar 3 plecări pe zi de la acest dig, care este pe partea opusă secțiunii 12 a Ferry Building.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco spre Valea Napa Pasul 11
  4
  Alegeți intrarea în Ferry Building cu vedere spre ocean. Veți găsi dig și direcții la punctul de plecare pentru Vellejo în Poarta B. Dacă ajungeți mai devreme, așteptați în linie pentru îmbarcare.
 • Aveți grijă să nu vă urcați la barca Tiburon. De asemenea, opriți la Poarta B.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco spre Valea Napa Pasul 12
  5
  Călătoria de la San Francisco la Vallejo este de aproximativ o oră.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco spre Valea Napa Pasul 13
  6
  Debarcați în Vallejo și căutați indicații de orientare pe teren pentru transportul public.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco spre Valea Napa Pasul 14
  7
  Urcați pe magistrala Vine Route 10. Acest autobuz face legătura între diferitele locații din Valea Napa. Puteți alege să coborâți la Napa, Yountville, Rutherford, St. Helena sau Calistoga. Costul călătoriei este de aproximativ 3 USD (aproximativ 2 euro).
 • Barca și apoi autobuzul reprezintă cea mai bună modalitate de a vizita Valea Napa dacă nu doriți sau nu puteți conduce cu mașina. În plus, vizita dvs. va fi și mai interesantă, deoarece pentru aproximativ o oră vă veți bucura de o navigație plăcută în golf.
 • Metoda 3
  Ajungeți la Valea Napa cu un tur organizat

  Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco spre Valea Napa Pasul 15
  1
  Căutați pe Internet serviciile Shuttle care oferă "Napa Valley Tours". Multe companii oferă tururi cu autobuzul de transfer în Valea Napa, în general tururile încep de dimineață, pentru a vă întoarce în după-amiaza timpurie. Veți găsi, de asemenea, excursii, inclusiv degustări de vin și multe altele, de ex. Excursii ghidate, trekking sau intrare în parcuri tematice.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco la Valea Napa Pasul 16
  2
  Rezervați turul dvs. în avans. Puteți, de asemenea, să faceți rezervări direct în San Francisco, dar este posibil să nu găsiți un loc dacă nu vă organizați cu cel puțin câteva zile înainte.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la San Francisco spre Valea Napa Pasul 17
  3
  Plecați devreme dimineața a turului organizat în Valea Napa. Bucurați-vă de excursia organizată.
 • Sfaturi

  • De asemenea, puteți ajunge la Valea Napa cu trenul, unde există, de asemenea, trenul de vin Valea Napa, ale cărui piste merg prin inima valei Napa pentru 40 km. Puteți merge la gară cu mașina sau vă puteți plimba cu barca la Vallejo și puteți lua transferul specific de tren de acolo.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O mașină (opțională)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit