gtemata.com

Cum sa folosesti otetul de mere pentru cainele tau

Oțetul a fost folosit de secole pentru îngrijirea corpului și ca produs de curățat pentru casă. Sustinatorii otetului de mere spun ca este un conservant, dezinfectant si o sursa naturala de nutrienti. Mai mult decât atât, este un supliment bun care poate fi adăugat la dieta prietenului credincios, deoarece îmbunătățește sănătatea digestiv, monitorizează dăunătorii și eliberează pielea și urechile de posibile infecții. Deși medicina modernă nu recunoaște acest produs ca medicament miraculos, majoritatea veteranilor recomandă folosirea sa, deși moderată. Cu toate acestea, știți că oțetul de cidru de mere nu garantează un rezultat imediat și nu exclude posibilele efecte secundare.

paşi

Partea 1
Spălați câinele cu oțet de mere

Imaginea intitulată Folosiți oțet de cidru de mere pentru câini Pasul 7
1
Pregătiți o soluție de clătire pentru a îmbunătăți pielea și blana prietenului dvs. credincios. După ce l-au scăldat, frecați oțetul peste haina de blană. Făcând acest lucru face ca părul strălucitor și strălucitor, în plus față de faptul că oțetul acționează și ca deodorant. Nu urmați această metodă, cu toate acestea, dacă pielea este uscată, are răni deschise sau este altfel iritată.
 • Acest tratament este util atunci când câinele se simte mâncărime.
 • Imaginea intitulată Folosiți oțetul de cidru de mere pentru câini Pasul 8
  2
  Curățați urechile prietenului dvs. cu patru picioare cu oțet de mere. Proprietățile antibacteriene ale acestui produs îl fac perfect pentru curățarea urechilor câinilor, deoarece previne posibilele infecții și păstrează paraziții departe datorită acțiunii lor respingătoare. Umeziți o minge de bumbac sau o cârpă curată în oțet și frecați urechea animalului cât mai ușor cu putință.
 • Imaginea intitulată Folosiți oțet de cidru de mere pentru câini Pasul 9
  3
  Puneți oțetul pe păr pentru a elimina puricii. Dacă câinele își petrece mult timp în aer liber în timpul verii, oțetul păstrează puricii. Pregătiți o soluție de apă și oțet de mere de 50% și puneți-o într-o sticlă de pulverizare - pulverizați stratul de câine cu acest amestec o dată pe săptămână. Deși nu există dovezi științifice care să demonstreze eficacitatea sa ca un agent de respingere împotriva puricilor, gustul său acid este încă capabil să blocheze aceste și alți dăunători.
 • Dacă câinele dvs. nu-i place să fie pulverizat, înmoaieți un prosop în amestec și frecați stratul animalului. La sfârșit nu este necesar să se clătească - când părul se usucă, mirosul de oțet dispare.
 • Imaginea intitulată Folosiți oțet de cidru de mere pentru câini Pasul 10
  4
  Luați o baie cu o soluție de săpun și oțet de măr. Dacă animalul are o infestare cu purici, puteți să scăpați de el folosind un amestec de apă săpun și oțet. Apa săpată ucide puricii, în timp ce oțetul previne revenirea. Pregătiți amestecul prin punerea a 60 ml de săpun, 2 litri de apă și aceeași cantitate de oțet de măr.
 • Purtați mănuși și îmbrăcăminte cu mâneci lungi. Înainte de începerea tratamentului cu câinele, este important să vă protejați pielea de eventualele mușcături de purici. Asigurați-vă că lucrați întotdeauna în aer liber atunci când se ocupă cu purici și căpușe.
 • Spălați câinele cu această soluție, asigurându-vă că amestecul nu intră în ochi. Asigurați-vă că acoperiți toată blana și folosiți degetele pentru a masca soluția pe piele. Trebuie să creezi o spumă drăguță, dacă vrei să ucizi puricii. Lăsați produsul să acționeze timp de 10 minute - dacă infestarea este destul de gravă, preparați aceeași cantitate de amestec și faceți un al doilea tratament.
 • Imaginea intitulată Folosiți oțet de cidru de mere pentru câini Pasul 11
  5
  Utilizați un pieptene special pentru a îndepărta aceste paraziți din blană. Îmbrăcați cu atenție parul întregului câine, secțiune după secțiune, pentru a elimina puricii vii și ouăle. Savurați pieptenele într-un castron de apă cu săpun, care îneacă puricii doar la contact. Ar trebui să le puteți îndepărta cu ușurință de părul câinelui, datorită acțiunii respingătoare a soluției cu oțet.
 • Imaginea intitulată Folosiți oțet de cidru de mere pentru câini Pasul 12
  6
  Clătiți animalul. Odată ce tratamentul este terminat, eliminați toate urmele de săpun și de purici de la câine. Încheiați prin pulverizarea părului cu o soluție de apă și oțet de 50%.


 • Partea 2
  tratamente

  Imagine intitulată Folosiți oțet de cidru de mere pentru câini Pasul 4
  1
  Îmbunătățiți sănătatea generală a prietenului tău cu blană folosind oțet de mere de două ori pe săptămână. Dacă îi dați frecvent, păstrați-vă pielea și blănurile mai sănătoase, precum și mențineți puricii sub control. Pentru a da oțet, adăugați o linguriță în vasul de apă de două ori pe săptămână.
  • Rețineți că efectele oțetului de mere sunt diferite pentru fiecare specimen. Nu există dovezi științifice care să indice eficiența acesteia în îmbunătățirea sănătății câinilor - uneori, unele rezultate ar putea fi o consecință directă a efectului placebo.
 • Imaginea intitulată Folosiți oțet de cidru de mere pentru câini Pasul 5
  2
  Aveți grijă de problemele digestive ale animalului. Dacă câinele dvs. suferă de diverse tulburări ale sistemului digestiv, cum ar fi constipația sau diareea, puteți folosi oțet de mere în fiecare zi. Adăugați o linguriță într-un castron mare de apă în fiecare zi. În acest mod, administrându-l în mod regulat și consecvent, episoadele de diaree ar trebui reduse și constipația ar trebui rezolvată.
 • Dacă câinele este mare, îi puteți da oțet de mere de două ori pe zi. Dacă cântărați mai mult de 23 kg, dați-i 2 lingurițe pe zi.
 • Dacă simptomele din animal nu se îmbunătățesc după o săptămână, duceți-l la veterinar pentru a evalua necesitatea unei îngrijiri mai incisive.
 • Imaginea intitulată Folosiți oțet de cidru de mere pentru câini Pasul 6
  3
  Pregătiți un amestec de oțet de măr cu o substanță plăcută câinelui. Dacă știți că nu puteți suporta gustul sau mirosul de oțet, nu ar trebui să-l obligați să bea cu orice preț. Mai degrabă decât combinarea cu alimente sau crearea unui tratament special, amestecându-l cu o linguriță de unt de arahide.
 • Partea 3
  Încercați despre oțetul de mere

  Imaginea intitulată Folosiți oțet de cidru de mere pentru câini Pasul 1
  1
  Cunoașteți beneficiile sale. Oțetul din oțet are proprietăți antibacteriene importante pentru piele, urechi și sistemul digestiv al animalului dvs. de companie. În plus, acționează la nivelul pH-ului intern al câinelui, făcând corpul său mai puțin ospitalier pentru purici. Administrarea regulată a oțetului de mere prietenului dvs. cu patru picioare va îmbunătăți sănătatea pielii și a organelor interne.
  • A avea un pH bun este un aspect important. În cazul în urină și, de asemenea, stratul exterior al pielii / parului sunt un pic mai acide, există mai puține șanse ca paraziți (purici, căpușe, bacterii, viermi, fungi, stafilococ, streptococ, pneumococ) și scabie pot infesta oțetul de casă-mere este capabil să răspundă acestor nevoi.
  • Oricine se opune folosirii acestui oțet susține că nu există dovezi științifice care să demonstreze eficacitatea sa în combaterea puricilor. În plus, afirmă că beneficiile pe care le deriva dintr-o baie de oțet de cidru de mere de la ea, cel mai probabil, de la procesul de îngrijire regulată cu pieptenele purici și o curățare și îngrijire corespunzătoare a mediului, mai degrabă decât în ​​mod direct de la ` oțet.
 • Imaginea intitulată Folosiți oțet de cidru de mere pentru câini Pasul 2
  2
  Cunoașteți riscurile asociate cu utilizarea oțetului de mere. Aflați că poate provoca arsuri dacă este aplicată la răni sau răni ale pielii. Asigurați-vă că nu-l puneți pe piele dacă există vătămări. Dacă decideți să faceți un tratament împotriva puricii cu acest produs, trebuie să știți că, dacă există o iritare cauzată de dăunători, câinele va avea probabil o senzație de arsură.
 • După utilizarea prelungită a oțetului de mere, se pot forma pietre vezicale, deoarece este o substanță acidă care scade pH-ul urinei prietenului tău păros. În cazul în care urina este prea acidă, poate cauza pietre de vezică oxalat de calciu, deoarece acest element este precipitatul soluției de oțet de cidru de mere. Potențial aceste calcule ar putea bloca uretra (conducta prin care curge urina), limitând urinarea corectă a câinelui. Dacă animalul dvs. suferă de această problemă, trebuie să faceți imediat tratament, deoarece aceasta este o situație gravă care necesită o intervenție chirurgicală.
 • Nu este recomandabil să administrați oțet de mere unui câine care are un istoric analitic de calculi veziculari compuși din oxalat. Teoretic, trebuie să verificați pH-ul urinei folosind un kit specific. PH-ul să fie în standard, trebuie să fie între 6,2 și 6,4, prin urmare, în cazul în care testul indică un pH mai acid (sub 6,2) valoarea, ar trebui să întrerupă utilizarea de otet de mere până când nivelul revine la normal.
 • Imaginea intitulată Folosiți oțet de cidru de mere pentru câini Pasul 3
  3
  Alegeți cel mai bun oțet de cidru de mere. Puteți găsi pe piață diverse branduri industriale și produse ecologice. Alegeți această ultimă soluție. Tipul cel mai potrivit pentru utilizare este fermentat și nefiltrat, numit și el "brut". Această versiune conține o substanță tulbure numită "mamă" oțet, care conține enzime și minerale sănătoase.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit