gtemata.com

Cum să utilizați ulei de nucă de cocos pentru fleasuri și tratamente pe piele pentru câini

Utilizarea uleiului de nucă de cocos economisește mult "în comparație cu produsele clasice de purici de pe piață și conduce, de asemenea, la riscul de sănătate al câinelui dumneavoastră.

conținut

paşi

Imaginea intitulată
1
Găsiți un ulei de nucă de cocos cu extracție la rece. Acest ulei conține acid linoleic, care ucide și păstrează puricii. Puteți găsi acest lucru într-un supermarket, în farmacii, în medicina pe bază de plante, în magazinele ecologice sau etnice și pe internet.
 • Imaginea intitulată
  2
  Luați câte o lingură la un moment dat. Dacă uleiul de nucă de cocos este depozitat într-un mediu cald sau în încăpere, acesta va fi lichid și transparent. Dacă uleiul este păstrat într-un mediu mai rece, atunci acesta va fi alb și se va asemăna cu untură.
 • Imaginea intitulată
  3
  Luați puțin și frecați-l în mâini, pentru a da o consistență mai uleioasă dacă este albă și seamănă cu untură. Dacă, altfel, era deja într-o stare lichidă, puneți o cantitate mică într-un recipient mic și apoi o ridicați puțin odată cu degetele.
 • Imaginea intitulată
  4


  Tăiați-l în păr sau pe pielea câinelui, unde prezintă purici, piele spinoasă uscată, excoriări datorate mâncării sau patch-uri fără păr. Uleiul va, de fapt, "uleios" si aproape volatile, incercati cat de mult puteti sa-l prindeti in par si aplicati-l bine pe pielea cainelui. Flăcările vor muri în 5 minute.
 • Imaginea intitulată
  5
  Luați puțin mai mult cu mâinile și aplicați-l pe părul de suprafață și, de asemenea, pe stomac.
 • Imaginea intitulată
  6
  Acoperiți câinele cu un pulover și păstrați-l pentru toată ziua sau toată noaptea pentru a lăsa uleiul să funcționeze și pentru a împiedica câinele să lingă și să-l înlăture. Uleiul de cocos are un gust bun, iar cainele va fi atras: vă puteți simți confortabil, deoarece, chiar daca sunt ingerate, uleiul de nucă de cocos este complet sigur, spre deosebire de piața tradițională de vechituri.
 • Imaginea intitulată
  7
  Aplica-l zilnic sau de mai multe ori pe săptămână, până când nu știi ce este nevoie pentru a eradica în totalitate purici și pentru a preveni reapariția, și / sau, atâta timp cât pielea câinelui nu vor fi returnate la o culoare normală, și poate parul nu va crește din nou.
 • Sfaturi

  • Păstrați un borcan sau două ulei de nucă de cocos pe mână dacă animalele dvs. au purici sau piele sensibilă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit