gtemata.com

Cum să trăiești liber

Uneori simțim că suntem închiși în rutina noastră sau trebuie să facem lucrurile pe care ceilalți le așteaptă de la noi. Dacă doriți să ieșiți din cutia de rutină urmați acești pași, învățând să trăiți viața la maximum de expresia ei!

paşi

Partea 1
Îngrijorat mai puțin

Imaginea intitulată
1
Acordați o importanță mai mică ce gândesc ceilalți despre dumneavoastră. Ceilalți sunt în afara controlului tău și dacă nu poți opri îngrijorarea cu privire la imaginea ta, nu poți fi liberă. Nu poți fi toți fericiți, cred că poți, te va face să te simți înstrăinat și dezamăgit.
 • Nu vă modelați pe baza a ceea ce spun ceilalți. Odată ce ajungeți la un punct în care vă spuneți că încercați să faceți ceea ce doresc ceilalți, nu mai fi liberi.
 • Detașat de cei răi din viața ta. Acești oameni te încurcă, te manipulează, îți dau negativitate. Ar fi mai bine să dezarmeze acestor oameni prin metode de tehnici de comunicare non-violente pentru a evita să fie prea reactive, dar mai mult deciso- ai puterea de a te elibera de acești oameni, și să trăiască departe de prezența lor dăunătoare. Prietenii buni vă vor ajuta să găsiți echilibrul potrivit.
 • Imaginea intitulată Pasul 2 live gratuit
  2
  Nu te mai gândi la cele mai rele. Scapă de ceea ce se poate face în loc să se gândească la ceea ce nu se poate face. Mutați atenția asupra a ceea ce puteți face pentru dvs. și pentru ceilalți. În acest fel, veți găsi adevărata libertate de a vă trăi viața așa cum doriți.
 • Amintește-ți succesele, nu eșecurile tale. Dacă școala sau locul de muncă nu merge așa cum doriți, atunci gândiți-vă la familie, la relațiile sociale. Concentrați-vă gândurile asupra lucrurilor pozitive.
 • Fiți atenți la modul în care vă exprimați. Evitați cuvintele negative cum ar fi "Nu pot". Limba este puternică. Schimbând modul în care te exprimi în gânduri pozitive, elibera-te de temporizare și îți spui "Trebuie să o fac, o pot face"
 • Imagine intitulată Pasul 3 live gratuit
  3
  Fii cinstit. Lies crează o păianjen care nu vă permite să fiți liberi. Învață să recunoști minciunile tale și ale celorlalți. A fi sincer vă permite să vă conectați mai bine la oamenii care au încredere în dvs. pentru a vă identifica vulnerabilitatea în ele.
 • Minciunile pot fi o formă de reacție defensivă - pentru mulți dintre noi este firesc să simțim nevoia de a ne apăra într-o situație de conflict.
 • Culcată în timpul unui argument, se pare ceva care poate merge în avantajul dumneavoastră, dar în cele mai multe situații, te leagă de persoana pe care o cearta, pentru că „minciuni au întunecat situația, evadarea din nevoile tale reale.
 • Răspunsul cu dragoste și bunătate își recapătă libertatea în relațiile sociale, pentru că ați aflat despre suferința, fără intensificarea discuției și acest lucru vă oferă puterea de a opțiunile și acțiunile tale.
 • Imagine intitulată Pasul 4 gratuit live
  4
  Veniți la curent cu banii (și lipsa lor). Mulți oameni se asociază cu o mulțime de bani pentru a fi liberi, dar tribul tău pentru bani spune multe despre libertate. Utilizați banii ca mijloc în viața voastră, nu ca dirijor al vieții voastre. Învață să economisești și să fii consumator conștiincios.
 • Încercați să faceți ceva pentru a scăpa de cercul vicios al consumului. De exemplu, dacă sunteți obosit să plătiți prea multă hrană ecologică, plantați grădina și creșteți legumele și condimentele. Învață să o faci în mod regulat, munca ta va fi rambursată în sănătate și vei fi un model de imitat pentru vecini, copii și prieteni.
 • Imaginea intitulată
  5
  Faceți lucrurile care vă fac bine. Începeți prin îmbunătățirea predispozițiilor dvs. naturale, cultivarea calităților dvs. vă permite să întâlniți oameni noi care au aceleași interese ca dumneavoastră.
 • Utilizați resursele online pentru a vă conecta la persoane cu aceleași interese ca tine, pentru a le schimba ideile și serviciile și a le încuraja pe alții să conducă o viață mai liberă. Există site-uri web, unde oamenii din comunitatea locală fac schimb de resurse și abilități. Căutați zona dvs.
 • Partea 2
  Îmbunătățirea sănătății

  Imagine intitulată Pasul gratuit 6 gratuit
  1
  Exercitarea. Exercițiul eliberează endorfine care vă ajută să vă îmbunătățiți starea de spirit și vă mențineți în siguranță, asigurându-vă că faceți ceea ce doriți. Nu lăsați lipsa de sănătate să te oprească de a fi liberă și de a face ceea ce vrei. Alegeți să faceți ceva care vă place, un exercițiu poate fi distractiv.
  • Eliberați endorfina pentru a vă elibera spiritul. Endorfinele îți luminează starea de spirit. este o substanță produsă de creier, ca răspuns la o experiență pozitivă. Endorfina vă ajută să vă eliberați de emoțiile negative care vă pot întemnița într-un vortex de negativitate. Una dintre modalitățile prin care se poate „ajuta la eliberarea endorfine și“ exercițiu bun, de a socializa și ridere- toate lucrurile care vă ajută și vă să vă concentrați atenția asupra a ceea ce contează pentru tine.
 • Imagine intitulată Pasul gratuit în viață 7
  2
  Râziți și zâmbiți cât de des puteți. Zâmbetul îți schimbă fața. Râdeți pentru ceva în fiecare zi. Începeți prin a râde de niște amintiri vechi distractive sau vizionați un film sau vizitați o piesă de teatru. Râzând și zâmbind vă îmbunătățește sistemul imunitar și vă face să vă simțiți mai bine pentru că eliberați endorfinele. Râsul îți lasă creierul să știe că ești fericit, în starea corectă de spirit.
 • Imagine intitulată Pasul gratuit în viață 8
  3
  Petreceți ceva timp la soare. Soarele iluminează ziua și starea ta de spirit. Du-te în aer liber, plimbați-vă, cufundați-vă în natură și petreceți timp cu oameni. Evident, folosiți protecție solară în lunile mai calde.


 • Imagine intitulată Pasul gratuit în viață 9
  4
  Petreceți timp cu prietenii. Fiind cu prietenii dvs. aduce empatie - înțelegerea și înțelegerea îmbunătățește sentimentul de bunăstare și ajută la eliberarea endorfinelor. În plus, petrecerea timpului cu prietenii și a fiți sociali a arătat niveluri crescute de serotonină, care vă ajută să vă măriți bunăstarea.
 • Partea 3
  Modificați rutina

  Imaginea intitulată Pasul gratuit în viață 10
  1
  Fa ceva nou cât de des poți. A fi deschisă la noi experiențe este o sursă de libertate, deoarece vă ajută să vă extindeți orizonturile, să descoperiți talentele ascunse și să vă mențineți deschisă la frumusețea vieții.
  • Uită-te la noi oportunități mai puțin ca limite sau ca ceva de îngrijorat. Cele mai multe bătălii sunt în interiorul capului tău, înainte să dai viață unei noi activități.
  • Felicitați-vă de fiecare dată când încercați ceva nou. Și spuneți altora ce ați făcut. Povestea ta poate ajuta pe alții să trăiască mai liber.
 • Imaginea intitulată
  2
  Pretindeți-vă că sunteți însoțiți de muzică, în viața de zi cu zi. Toate filmele au o coloană sonoră și așa ar trebui să faci și tu. Mersul pe jos, în timpul unei zile ploioase, muzica vă ajută starea de spirit, este ceva ce vă face să vă simțiți bine și să vă distrați mintea.
 • Imagine intitulată Pasul gratuit în viață 12
  3
  Faceți ceva spontan. Spontaneitatea este adesea pierdută prin intrarea în lumea adultă a muncii, a părinților și a obligațiilor sociale. Respectând ceea ce se așteaptă de la fiecare adult în societate, există tendința de a renunța la oportunități de a se elibera din când în când. Refacerea unei mici spontaneități și impulsivități în viața ta poate aduce un anumit echilibru.
 • Verificați ce ImprovEverywhere a făcut, cum să grupați mai mult de 200 de persoane în oraș, folosind celebrul "câine invizibil" pretinzând o groapă adevărată. A face ceva care uimeste pe altii este o modalitate buna de a trai in mod liber si de a iesi din cutia de rutina ta.
 • Căutați videoclipuri cu "Flash-mob", ați putea găsi videoclipuri amuzante.
 • Imaginea intitulată
  4
  Mers pe jos. Ieșiți și începeți să mergeți. Continuați să mergeți, direcția nu este importantă și nu opriți până nu trebuie. Există ceva special în ceea ce privește mersul pe jos, fără a avea scopul sau direcția în minte.
 • Imaginea intitulată Pasul liber gratuit 14
  5
  Răsfățați-vă într-un impuls ocazional. Este bine să acționăm în funcție de impulsuri, din când în când. Mănâncă tort pentru micul dejun sau răpi capul. Îmbrățișează surprize și spontaneitate. Scuturarea rutinei vă poate ajuta să deveniți mai entuziaști în fiecare zi. Cine știe ce se va întâmpla!
 • Imaginea intitulată
  6
  Faceți ceva cu care sunteți pasionat în mod regulat. Nu trebuie să fii neapărat bun, trebuie să-ți iubești pasiunea. Poate fi scris, pictura, practicarea sportului. Indiferent ce este, îmbrățișați-l cu toată inima, și permiteți-vă să vă îndepărtați de pasiunea voastră. Vorbește cu prietenii, familia ta și transformă-ți viața în ceva ce-ți place!
 • Sfaturi

  • Întotdeauna încercați să vă măriți energia. Fiind energic înseamnă a fi capabil să trăiți în mod liber, pentru că nu sunteți constrânși de rutina zilnică. Oamenii obosiți tind să facă mereu aceleași alegeri deoarece rezistența necesită energie. Cu toate acestea, inerția nu este niciodată libertate, ci închisoare. Pe de altă parte, mâncați sănătoși, exercitați în mod regulat, creșteți nivelul de energie și puterea dvs. Fiți spiritual, indiferent de credința voastră, acest lucru vă ajută să vă măriți energia interioară și puterea voastră de a îndura orice eveniment.
  • Alții vor judeca mereu. Este mai ușor decât să privești înăuntru și să găsești ceea ce lipsește și ai nevoie de atenție. Ceea ce contează este de învățare pentru a înțelege diferența dintre judecata constructivă (tipul care conține adevărul despre ceea ce trebuie să faceți pentru a îmbunătăți, de obicei împărtășită de către un expert) și judecată dureroasă, disprețuitoare (tipul care pur și simplu critici din partea " ignoranta, ura, gelozie sau lașitate, și, în general vine de la oameni care au fie foarte puține cunoștințe sau care cred că pot face mai bine). Cunoscând diferența, se poate învăța din asta și să ignori pe alții și să devii mai liber.
  • Dacă nu vă place ceva, trebuie să fiți tactici în comunicarea sinceră a opiniei dumneavoastră. De cele mai multe ori, o astfel de minciună revine asupra ta, mai târziu. Oamenii sunt, în general, mai puternici decât credeți că vor respecta știind cum să rămână cu voi.
  • Găsiți echilibrul perfect între încăpățânare și urmați fluxul. Uneori este mai bine să lăsăm lumea să curgă așa cum ar trebui, în timp ce alteori, implicarea activă în devierea fluxului este esențială. Veți ști cum să faceți acest lucru cu experiența, dar trebuie să sari și să încercați să învățați.
  • Adormiți destul pentru vârsta dvs. Lipsa de somn se acumulează și poate provoca stări de inconștiență, până când credeți că această stare și senzație de zămislire devin normale. Persoanele care nu dorm suficient suferă mult mai mult decât cei care dorm în mod adecvat și, de asemenea, lipsesc energia și rezistența față de provocările vieții. Nu mai dormi prea mult și începi să-ți depui energia, acest lucru te va face mult mai liber să arăți lumii adevărata ta personalitate și pietre!
  • Alegeți bătăliile cu înțelepciune. Cunoscând când este mai bine să renunți decât să intri în frază (rețineți că aceasta va fi cea mai mare parte a timpului). Luptați pașnic și constructiv pentru ceea ce credeți. Și să învețe să evite conversații dificile, mai degrabă decât adăugarea de combustibil la foc, poti fi un comunicator non-violent, care poate ajuta oamenii să ajungă la compromisuri și acorduri, în loc de a se retrage, doar pentru a reveni și mai aprigă data viitoare.
  • Verificați stresul. A trăi în mod liber înseamnă, de asemenea, un trai cu un nivel scăzut de stres, stresul vă scade și energia dvs. scade exponențial. Dacă nu puteți echilibra nivelul dvs. de stres, obțineți ajutor de la un profesionist.
  • Alege să vezi viața mai distractivă. Provocările și vremurile grele sunt parte a vieții, dar puteți decide cum să faceți roadele experiențelor voastre. Trebuie să îi ajutați pe cei care nu văd aspectele pozitive ale vieții.
  • Nu tăcea. Exprimați-vă entuziasmul, încercați să înțelegeți în ce măsură și în ce situație să faceți acest lucru, pentru a evita să fiți înțeles greșit.
  • Lumea este plină de dușmani. Sunt oameni care nu doresc sau nu pot trăi liber. Așa cum spunea Ellen De Generes, cu toate acestea, puteți transforma dușmanii în motivațiile voastre. Indiferent ce spun ei, încercați să le deosebiți atitudinea. Amintiți-vă că dacă vă întoarceți acasă cu coada între picioare, veți fi criticat că faceți acest lucru, deci alegeți ce vă face liberi și nu încercați să vă conformați restului oamenilor. Cel mai important este să nu lăsați dușmanii să-ți iau puterea, dând în dezacord.
  • Acceptarea este totul, acceptarea de sine și acceptarea altora. Nu toată lumea vrea să trăiască liber în felul descris aici, de fapt, unii oameni se simt extrem de amenințați de gândul de a-și pierde rutina. În timp ce puteți ajuta oamenii cu minte deschise, vorbind despre talentele și posibilitățile lor din lume, puteți fi motivator, dar nu puteți forța pe nimeni. Evitați să vă impuneți preferințele pentru oricine, riscați să creșteți doar egoist sentimentul de libertate, dar nu și al lor. Fiți conștienți de faptul că, în ideea voastră despre realitate, libertatea vine sub forma unui lucru foarte diferit de percepția voastră. Faceți loc pentru acești oameni în viața voastră fără valoare.

  Avertismente

  • A trăi în mod liber nu înseamnă să trăiești ilegal.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit