gtemata.com

Cum să trăiești ca un european

Stilul de viață european poate fi foarte fascinant și îl puteți experimenta fără să părăsiți casa. Acest articol vă va oferi idei despre cum să trăiți ca un european.

paşi

Imaginea intitulată
1
Respectați igiena personală. Unii europeni se dau de 3 sau 4 ori pe săptămână, deoarece nu simt nevoia de spălare mai des. De fapt, este contraproductiv să o faceți în fiecare zi, deoarece pielea trebuie să aibă timp să secrete în mod natural. Dacă doriți să faceți acest lucru în fiecare zi, poate că va fi destul de dificil la început. Veți simți gras și murdar timp de câteva săptămâni, dar după un timp veți începe să observați beneficiile. Veți fi mai fericiți și mai sănătoși, fără a mai menționa că veți face și mediul înconjurător o favoare. Cu toate acestea, majoritatea europenilor iau zilnic un duș.
 • Imaginea intitulată
  2
  Păstrați în formă. Europenii rareori trebuie să se antreneze pentru că aceștia exercită mult prin folosirea unei biciclete sau mersul pe jos pentru a ajunge în oraș. Dacă te duci să muncești cu bicicleta în loc să conduci, vei continua să lucrezi și, în același timp, să dai o mână mediului. De asemenea, nu va trebui să mergeți la fugă atunci când veniți acasă de la serviciu! Desigur, nu toți europenii se pot plimba în fiecare zi. Cu toate acestea, europenii nu au disprețuit întotdeauna o plimbare de stres cât mai repede posibil.
 • Imaginea intitulată
  3
  Acordați atenție nutriției. Aproximativ vorbind, dieta unui european este format în acest fel: un mic dejun ușor cu o mulțime de fructe, cereale abundente, brânză și făină de carne un prânz format din porțiuni de mijloc între orele 13:00 și 15: 00- o cină foarte ușoară constând din unele salate, fructe și pâine cu unt și brânză. Europenii nu-și riscă apetitul între mese.
 • Imaginea intitulată


  4
  Simțiți-vă confortabil în stilul dvs. Mulți europeni poartă adesea haine în stil american. Cu toate acestea, ei își păstrează întotdeauna stilul. Ei poartă haine confortabile, dar și la modă. Nu-i plac nimic prea sclipitor sau plin de viață, ci preferă să arate bine fără să se uite la o milă distanță. Citiți secțiunea "Sfaturi" pentru a obține niște idei.
 • Imaginea intitulată
  5
  Luați o atitudine europeană. Mulți europeni sunt calm și relaxat, spre deosebire de majoritatea americanilor care au o vena impetuoasă și chiar puțin extravagantă. Deși poate părea o schimbare drastică, în realitate este un pasaj care implică înțelepciunea și maturitatea.
 • Bucurați-vă de lucrurile mici. Este o strategie folosită nu numai de europenii, ci și de fiecare persoană adultă și matură. De exemplu, nu este nevoie să aveți un SUV uriaș sau un pick-up. Tot ce ai nevoie este o mașină de familie frumoasă, cu consum redus. În același mod, nu este necesar să beți în cantități mari. Tot ce ai nevoie este să te hrănești fără să exagerezi.
 • Imaginea intitulată
  6
  Aveți grijă de mediul înconjurător. De la mijlocul anilor 1900, europenii s-au angajat să păstreze terenul curat. Aflați despre metodele de vârf pentru a respecta mediul și pentru a face o schimbare pozitivă în favoarea lumii din jurul nostru.
 • Sfaturi

  • Întotdeauna, întotdeauna, utilizați întotdeauna transportul public atunci când puteți.
  • Bărbații poartă de obicei blugi și cămăși. Tăierea acestor articole depinde de preferințele personale.
  • Femeile poarta rochii care pun accentul pe feminitatea lor, sau pantaloni cu o tăietură frumos, bine întreținute și strâns, cămăși frumos sau bluze, pulovere ușoare, dar cald bijuterii, elegant și pantofi destul. În mare parte poartă cizme din piele de mare viteză, dansatoare sau adidași delicioși.

  Avertismente

  • Fiți conștienți de faptul că nu toți europeni au stilul de viață descris mai sus. Unii au, de asemenea, un stil de viață mai asemănător celui american.
  • Notă: acest articol este destinat persoanelor care nu locuiesc de ceva timp în Europa (sau nu au trăit acolo din cauza copiilor europeni au plecat în străinătate) și au dobândit în mod necesar un nou mod de viață, pierzându-și astfel aceste caracteristici definibile "european" într-un sens mai larg de către cei care nu trăiesc în Europa.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit