gtemata.com

Cum să te îmbraci într-o cale feminină spre succes

Sectorul de afaceri pentru femei reprezintă o provocare unică, deoarece nu este ușor să te îmbraci profesional, menținând în același timp feminitatea proprie. Multe femei din oraș, care lucrează în instituții financiare, aleg rochii cu dungi și cămăși, cusute de croitori specializați în îmbrăcăminte pentru bărbați, pentru a se conforma mediului masculin. Îmbrăcămintea potrivită ar putea face diferența între împușcarea carierei și concedierea. Multe femei se străduiesc să înțeleagă ce este cea mai corectă îmbrăcăminte la locul de muncă.

paşi

Imaginea intitulă Rochie pentru succes ca femeie Pasul 1
1
Trebuie să înțelegeți că bărbații la lucru sunt complet îmbrăcați pentru a contracara criza creditelor. Se pare că croitorii și-au sporit vânzările și se pare că îmbrăcarea ocazională într-un mediu de lucru se transformă în lucruri obișnuite chiar și în munca lor. Vinerea obișnuită de vineri a fost în mare parte înlocuită de întoarcerea la îmbrăcăminte și tricouri formale: un fel de uniformă mult mai ușor de îmbrăcat.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru succes ca o femeie Pasul 2
  2
  Încercați să purtați un costum de afaceri. Costumul este potrivit pentru orice loc de muncă, atâta timp cât fusta nu este prea strânsă. Într-un mediu de lucru mai casual poți purta și o fustă și o jachetă de diferite culori. Chiar și un costum și un sacou sunt bine, atâta timp cât rochia este destul de elegantă și nu prea strânsă și scurtă. Gândește-te elegant. Rochii tricotate, cu o jachetă de aceeași culoare, sunt perfecte pentru medii de lucru mai obișnuite.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru succes ca femeie Pasul 3
  3
  Evitați punerea pe gât, purtând vârfuri deasupra buricului și obiecte informale cum ar fi tricouri cu mâneci scurte, sandale de plajă și bijuterii arătate. Coafura este importantă, deoarece părul trebuie să fie bine tăiat și curat, evitând coafurile și nuanțele strălucitoare. Mai mult, sa demonstrat că machiajul discret mărește șansele de promovare. Cu toate acestea, încercați să nu exagerați.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru succes ca femeie Pasul 4


  4
  Alegeți culorile care vă plac, pe baza culorii dvs. La locul de muncă, culorile tradiționale sunt negre (șic), albume scutite (fiabile), roșii (dinamice și agresive) și gri (moderate). Amintiți-vă că purtarea de culori cum ar fi roz-portocaliu, portocaliu sau amprente fanteziste reprezintă un risc care vă poate submina cariera.
 • Imaginea intitulata Dress for Success as a Woman Pas 5
  5
  Uită-te într-o oglindă lungă înainte de a pleca de acasă, verifică dacă hainele sunt călcate și că nu există șireturi în șosete. De asemenea, verificați dacă încălțămintea nu este prea mare sau zgâriată. Investește în haine și haine de bună calitate și încercați să le folosiți pentru câțiva ani. Evitați să cumpărați haine ieftine, țesături și bijuterii sau purtați haine uzate din trecut sau haine uzate. Dacă aspiră la o promovare, trebuie să fii serios și să fii competent, sigur și profesionist. Hainele sunt o reflectare a personalității, deci trebuie să te îmbraci pentru a da o impresie pozitivă. Dacă te îmbraci pentru succes, ești la jumătatea drumului să-l iei.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru succes ca femeie Pasul 6
  6
  Aflați ce gamă de culori și care stil vă va oferi cel mai mult. Dacă nu știți, întrebați un stilist personal pentru sfaturi și descoperiți cele mai bune culori pentru a evidenția tonul pielii și culoarea părului. Vara provoacă și alte provocări, de fapt, femeile ar trebui să aibă la dispoziție, în mod ideal, un dulap elegant și de vară de haine adaptate la locul de muncă, în concurență puternică cu hainele sufocante pentru bărbați. Investiți în costume pe care le puteți folosi timp de cel puțin doi ani, cum ar fi amestecul de lenjerie de pat și lenjerie de pat, atâta timp cât acestea sunt pliate.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru succes ca femeie Pasul 7
  7
  Îmbrăcarea pentru a fi observată, în actualul climat economic, ar trebui văzută ca o strategie esențială pentru a obține slujba viselor tale.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit