gtemata.com

Cum să te îmbraci în Paris

Indiferent dacă călătoriți cu afaceri sau purtați o vacanță, împachetarea pungilor pentru a merge la Paris poate fi o operațiune dificilă. Hainele pe care le alegeți ar trebui să fie practice și confortabile pentru plimbări frecvente în aer liber într-un climat imprevizibil și incert. Mulți vizitatori încearcă să se imbrace cât se poate de la modă pentru a se adapta la parizienii eleganți. Atunci când luați decizii privind cum să vă îmbrăcați în Paris, este important să găsiți combinația potrivită de substanță, eleganță, confort și un ton al creativității.

paşi

Metoda 1
Știți ce să vă puneți în valiză

Imaginea intitului Dress in Paris Pasul 1
1
Luați în considerare condițiile meteorologice în timpul vizitei la Paris. Deși Parisul nu va avea niciodată temperaturi extreme în cursul anului, veți fi mândri de dumneavoastră însuți dacă sunteți îmbrăcați în mod corespunzător, mai ales dacă petreceți ore și ore în aer liber.
 • Temperatura medie este de 5 ° C în timpul iernii și de 20 ° C în timpul verii. imbracamintea "în straturi" Este ideal pe tot parcursul anului, deoarece nopțile sunt adesea reci în timpul lunilor calde, iar zilele însorite pot fi calde chiar și în timpul iernii.
 • Primăvara este cel mai uscat sezon. Ploaia în timpul altor sezoane este frecventă, dar scurtă și adesea ajunge fără nici un avertisment! Nivelele de zăpadă consistente sunt rare, dar tot mai auziți despre asta. Mulți pariziani au întotdeauna o umbrelă la îndemână, în timp ce mulți turiști, în timpul iernii, își pun cizmele într-o valiză în caz de zăpadă.
 • Imaginea intitulată Dress in Paris Pasul 2
  2
  În funcție de planurile dvs., aduceți haine practice. Veți avea nevoie de pantofi confortabili (nu formatori, gândiți-vă cu mai mult stil!). Dacă ideea ta de la Paris este format din camere de ceai și de cumpărături de-a lungul Champs-Élysées, valiza va fi diferit de la o persoană care intenționează să urce programul Turnul Eiffel. Care este itinerarul dvs.?
 • Îmbrăcămintea de tip business este recomandată pentru călătorii de afaceri. Hainele închise sunt comune atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În plus, femeile poartă haine clasice și neutre.
 • Turiștii trebuie să poarte haine confortabile, deoarece vizitarea Parisului implică plimbări lungi. Este important de observat faptul că francezii tind să se îmbrace mai formal decât alții chiar și în timpul activităților zilnice normale. pantaloni casual, tricouri cu guler nasturii, îmbrăcăminte soare, blugi de brand, fuste și pulovere sunt comune pe străzile din Paris, în timpul zilei. Renunta la pantofi de tenis pentru mocasini confortabile sau sandale. Jachetele și hainele sunt potrivite pentru cină pe timp de noapte.
 • Imagine cu titlul Dress in Paris Pasul 3
  3
  Lăsați hainele de la sală acasă (sau cel puțin în hotel!). De exemplu, dacă luați o femeie cu un costum de sală de gimnastică și un miniskirt, Parisul va fi cel cu miniskirt pentru a avea mai mult succes. În timpul zilei, toți sunt mai relaxați, dar dacă ieșiți noaptea, americanii își vor folosi hainele de petrecere a timpului liber!
 • Stofele și purtarea sunt totul, la Paris. Nu există transpirații într-o țesătură bună și se îmbracă bine. Același lucru este valabil și pentru încălțăminte. Adidații pe care i-ai adus nu se potrivesc cu nimic, și cu siguranță nu se vor potrivi cu bistrourile și cluburile pe care intenționezi să le vizitezi.
 • Imagine cu titlul Dress in Paris Step 4.jpeg
  4
  Aflați că merge culoarea neagră vreodată la modă! Serios. Streamline, da o nota de clasa eeeeee .... ascunde pete! Minunat. Poate fi purtat tot anul. Adăugați niște bijuterii sau o eșarfă (cu siguranță o eșarfă!) Dacă doriți o anumită culoare.
 • Cu culori neutre mergeți întotdeauna pe partea sigură: negru, maro deschis sau întuneric, albastru închis, alb, bej și gri sunt întotdeauna bune. În plus, aceste culori se potrivesc exact cu tot!
 • Imagine cu titlul Dress in Paris Step 5.jpeg
  5
  Faceți lucrurile simple. Orice ați decide să purtați, fi simplu. Nu folosiți pungi cu logo-uri mari (genți de mână, saci mari sau pungi de umăr) sau cămăși de talie rock. Doar o cămașă și pantaloni simplă. Perfect, într-adevăr.
 • Unii ar putea defini Parisul ca fiind "unisex" și nu este un concept care se îndepărtează de realitate. Femeile și bărbații, fără îndoială, au diferite stiluri, dar în același timp au atât de multe în comun. Ambele pot purta pulovere, jachete, tricouri simple și pantaloni, blugi întunecați, cizme sau sandale. Elementele de bază sunt obiecte de îmbrăcăminte similare și simple.
 • Imaginea intitulă Dress in Paris Pasul 6
  6
  Nu vă fie teamă de accesorii! Deși culoarea negru și simplitatea sunt baza unei modalități perfecte de a se îmbrăca parizian, nu înseamnă că trebuie să te îmbraci ca și cum ai merge la o înmormântare! Combinați o eșarfă, o jachetă, un colier sau brățări cu pantalonii și tricoul cu cremă. Important, dar în același timp delicat.
 • Eșarfele sunt toate furie! Parizienii știu că un mic detaliu poate reînvia haine aparent triste. Dacă nu vă place nimic acasă, nu vă faceți griji, veți găsi cu siguranță ceva în Paris!


 • Imaginea intitulă Dress in Paris Pasul 7
  7
  Păstrați-vă lucrurile în siguranță. Crimele din Paris există, mai ales în anumite zone. Aduceți ceva pentru a păstra documente, bani, telefon mobil, cameră foto și alte lucruri. Nu păstrați nimic în buzunarele din spate ale pantalonilor și nu lăsați niciodată sacul deschis: este ca și cum ați cere să fie scamată.
 • Metoda 2
  Călătorește cu viclenia

  Imagine cu titlul Dress in Paris Pasul 8
  1
  Participați la cultura pariziană elegantă și combinați îmbrăcămintea cu creativitatea. Fii inspirat de moda inalta. Luați piesele și le alăturați ca și cum n-ați mai făcut niciodată. Parisul a văzut totul, astfel încât să puteți merge cu capul în sus, indiferent de ce purtați.
  • Parisul este cunoscut ca capitala mondială a modei, deci nu este neobișnuit să găsim pe cineva îmbrăcat într-o manieră bizară și îndrăzneață. Dacă doriți să ieșiți în seara cu tocuri înalte și boa de pene, Paris este doar orașul potrivit.
  • Un dulap plin de haine de marcă vă va face să vă simțiți mai mult acasă, dar nu este necesar. Lucrul important este că hainele tale sunt întotdeauna bine păstrate și elegante. În acest fel, puteți juca în siguranță și vă puteți simți confortabil cu parizienii.
 • Imaginea intitului Dress in Paris Step 9.jpeg
  2
  Aflați de la localnici. Când sunteți în jur, vizionați și vedeți ceva. Întrebați-vă: cum se îmbină stilurile lor unice cu hainele? Ce pot învăța de la ei?
 • Veți vedea femei cu fuste lungi până la podea, bărbați în jachete de piele și denim, deși nu sunt văzute foarte bine. Veți vedea niște hipsteri și boem-chic și cumva totul va arăta atât de francez ... Împingeți-vă în diferențele și căutați pe cel care vă convine.
 • Imagine cu titlul Dress in Paris Step 10.jpeg
  3
  Păstrați părul "minimalist" și machiajul.Una dintre cele mai bune trăsături ale culturii franceze este faptul că frumusețea este reală. Femeile își leagă părul repede și se termină ziua. Toate profită de frumusețea lor naturală fără a fi nevoie să o acoperiți. Deci, petreceți 5 minute în fața oglinzii pentru a vă periați părul, puneți doar puțină "blush și mascara și sunteți gata să ieșiți!
 • Bărbați: este important să fii bine îngrijit, dar nu înseamnă că trebuie să te pregătești în fiecare zi să mergi pe podium. Păstrați o barbă scurtă, bine îngrijită și verificați-vă părul. Da, nu este greu!
 • Imagine cu titlul Dress in Paris Step 11.jpeg
  4
  Aduceți umbrela! Chiar dacă soarele strălucește acum, cerul parizian este imprevizibil. Aduceți o umbrelă sau opriți-vă într-un magazin și cumpărați unul pentru câteva euro, care durează cel puțin pentru restul șederii dvs. în Paris. Veți fi fericit să nu vă îmbibați până când nu plouă.
 • Sfaturi

  • Bărbații și femeile apreciază puterea accesoriilor pentru a spori articolele de îmbrăcăminte pe care le poartă. Adu ochelari de soare, ceasuri, bijuterii și genți de mână.

  Avertismente

  • Pauzele sunt foarte frecvente la Paris. Utilizați pungile cu fermoare și mențineți-le închise, în special în locuri aglomerate. Evitați hainele largi cu buzunare. Unii turiști poartă centuri sub haine pentru a păstra bani, cărți de credit și documente.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit